16

Анонимен

преди 2 години

До 20. Язе пък подозирам ,че си некоя татуирана с напомпани джуки уроспия която идно копче нимой дъ заший.Която няма почти нищу освен два пръста попикано месо между краката и тръси дъ фане некой *** кадя има пари ,а си уреди дживота.Още подозирам ,че имаш висшо което ти е само за фалшиво самочуфствие инак работиш зъ заплата и хронично няааш пари.

15

Анонимен

преди 2 години

Всъщност съм млада, красива жена. Ама съм много пpocта, затова така ти се струва.

14

123

преди 2 години

Лошия секс, без добър секс хората се отчуждават.

13

Анонимен

преди 2 години

Бяло течение има всяка втора буля.

12

Анонимен

преди 2 години

Те жените щото се правят на много интересни и се хващат с разни "лоши типове",че били много готини,та накрая остават зарязани с дете и сами. После се хващат за самотни чичковци,за да имат някаква помощ за отглеждането на това дете. Та в живота всичко се върти. Както разни хубавици са много оборотни така после остават сами и никой не ги търси за нищо друго исвен за секс. Никой не иска да гледа чужди деца

11

Анонимен

преди 2 години

Гъбичките също са много неприятни...

10

Анонимен

преди 2 години

Много лошо е и като има някакви вагинални бактерии...

9

Анонимен

преди 2 години

Имах една която като си легнем и само седи на телефона. И всякакви нахалници и пишеха през 5 м,а тя милата все зор да отговаря на всеки. Веднъж и направих забележка,втори път,отговорът беше,че съм бил много ревнив. Обаче аз като си пиша с някоя и веднага някакви истерии коя е тая. Като не сме заедно ми звъни и по 3 часа само си говорим,а като се видим вкъщи пак седи само на телефона.Това беше супер дразнещо. Зарязх я да си пише с който ще. Та телефон в спалнията е най-дразнещото нещо за един мъж

8

Анонимен

преди 2 години

Козата си сака пръч,ако станеш импотентен и жената няма чувства и не те обича ще хапнеш дръвцето,ако жената е нимфоманка или лека жена която е безсърдечна и безкомпромисна и ти забива нож в гърба.и не на последно място парите са голям фактор защото ако нямате и двамата тогава става лошо.гаден мършав нещастен мизерен живот,живея живота на сила ям на сила пия *** сила спа на сила.

7

Анонимна

преди 2 години

Какво значи да ти откраднат жената, бе Гaнчи? Нещо като магарето? Жената има своя воля и ако не я третираш добре, вижда по-добро отношение е нормално да си тръгне. Ти какво очакваш? Тук манталитета е като в Анадола? Там като го напусне жената я търси да я убие, и после се самоубива. Какви са тези диващини? Всеки човек иска да е щастлив. И не опираме само до пари. Ти я затрупай с пари, но се дръж като идЕот, пак ще си тръгне. Ще я връзваш ли какво? Нищо европейско в този народ. Анадолски истории.

6

Киро индиеца

преди 2 години

Тези които крадът чужди жени,господ ги наказва и пстават без пари и самотни,и се разболяват от тежко заболяване.докато има мъже к-ви и жени к-ви няма да има любов,света си отива без любов,по важни са президентските и парламентарни избори и въглищните централи,и цената на газа и какво щели да правят работниците на мини марица изток.любовта и свободата не са важни.

5

Анонимен

преди 2 години

Любовната връзка я рушат ***-те които крадът и си бъркат носа в чужди семеиства,и жените к-ви които се връзват на празни обещания и се продават за един к-р.има и такива които се продават за пари жалки твари.

4

Бутана количка

преди 2 години

Слави е син на алах и член на бкп.

3

Анонимен

преди 2 години

5. Жена ти да те навие да си оперирате заедно носовете.

2

Хахаха

преди 2 години

Връзката е като работата. Където ти предлагат по-добри условия, там отиваш. Това с остарялите измислици цял живот с един човек само умствено изостанал може да го направи.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако няма редовен секс или ако единият партньор е твърде пасивен, гнуслив и неактивен - пиши я бегала връзката.