67

Анонимен

преди 2 години

Значи силна ромска подкрепа.

66

свински черва

преди 2 години

1:1 Левски и БФС-Наско и Перуката; Художествената гимнастика-Насковица и Перуканица. Пезиденти три броя и Мария вице. ба.си червата.

65

питане !

преди 2 години

Т. е. , колко човека от ЛЕВСКИ , само тия около Боби М. ... ли ?

64

питане !

преди 2 години

Бах попитал САМО : КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ НИ ВЪВ ФУТБОЛЪТ ,... ЗАЩО ? Защото във федерацията на Боби Михайлов и сие , за всичко друго се говори , за пари , за власт ,... НО НЕ И ЗА ---ФУТБОЛ !НЕ Е ЛИ НАГЛО, ТЪЖНО , СРАМНО , ПОДЛО , СЛЯПО , КОРУМПИРАНО , ФУТБОЛНОТО НИ РЪКОВОДСТВО ?

63

Даа!

преди 2 години

СОЦА още витае в ЛЕВСКИ , жалко !В цялата държава , никой не иска промяна !Погледнете :В какви къщи живеят ляв или десен депутат или управник , и в какви къщи живеят тези , които са гласували за тях ...

62

Сержант

преди 2 години

Е, щом им харесва нивото на футбола у нас, нека го подкрепят. Посоката е ясна. Явно има още да се копае на долу.

61

Анонимен

преди 2 години

Само се притеснявам ако Бербо спечели да не вземе да се алкохолизира като предшествениците му.

60

Нешка

преди 2 години

За разлика от жена си Наско е доста неадекватен в управленските ситуации - видя се от многото му изцепки покрай преговорите за Левски... И като се заоправдават шефовете на БФС че като шефове нищо повече не могли да направят за БГ футбола за 15-те им години управление. Я да погледнат какво направи Илиана Раева с художествената гимнастика, не било зависило,.... зависи си и още как.... Да си обират крушите ... не стават....

59

Батето

преди 2 години

Интересно в моя кръг не познавам нито един левскар който да подкрепя Бобката ... БФС гадничко извъртяха битката да става между сини и червени, ама тоя път за първи път май вечно воюващите агитки май са съюзници .... Ми вече повече от 15 години от както сегашните са на върха, БГ футбола върви брутално надолу... и на кой му харесва... ?!?

58

фодболист

преди 2 години

Всеки един любителски отбор съставен - било то ИТ специалисти, зъболекари, адвокати, кондуктори, шофьори на камиони, щангисти и т.н. е с реални шансове да победи националния ни отбор в официална среща и то по няколко пъти. Е това ни е нивото на футбола.

57

Анонимен

преди 2 години

Носът на Посираков е по-голям дори от джобовете на Перукан.

56

ДДРОнег

преди 2 години

Най-добрите Български вратари - Тодор Кръстев, Георги Велинов, Илия Вълов, Владислав Стоянов !!!___В класацията е вписано и името перукан, на трето място, но за мен той не Българин, а не и чак толкова добър вратар !!!___ Това е за инфо за оня, дето не е добре с нервите !!! :):):)

55

Анонимен

преди 2 години

Кoрумпирaнoтo, бeзcкрупулнo, нeкaдърнo и aлкoхoлизирaнo, oялo ce, caмoзaбрaвилo ce, циничнo и cъcипaлo тoтaлнo футбoлa ни Cтaтуквo мoбилизирa вcички хрaнтутници, нeчиcтoплътнитe, нeгoдници, клиeнти, пoдизпълнитeли и пocлушкoвци!Тoвa кoмeнтирa в coциaлнaтa мрeжa прoф. Никoлaй Cлaтинcки пo пoвoд труcoвeтe oкoлo извънрeдния кoнгрec нa БФC в НДК. Гледай Борислав Михайлов и мисли за Бойко Борисов!!!!

54

чегрЪк!

преди 2 години

Успех Бербати!

53

Бистришки Тигер

преди 2 години

За кого ще гласуват Бистришки Тигри?

52

Бай Илюминат

преди 2 години

Левски - това не е ли отбора на Баце?

51

Ръжена Пут опа Питка

преди 2 години

Успех на Бербати да ги клати! ДАЙ БЕРБА! ЧЕГЪРКАЙ!

50

Анонимен

преди 2 години

Заслужават си Левски да фалират като им е толкова акъла.

49

промяна

преди 2 години

Успех на Бербатов!

48

Иван

преди 2 години

Тогава резервния ни вратар, Пламен Николов беше по добър от Михайлов.