60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "А как антибиотици по телефона? Никой не го е преглеждал 7 дни, той кашля, а ако е за болница." Ако мислите, че е за болница, го карайте в болница. За това Джипито не ви е нужно.

59

Леша

преди 2 години

До 61 Въпроса е - какъв антибиотик за вирус? Вируси не съществуват. Питам - как антибиотик може да се справи с токсините натрупани в организма?

58

всичко е на 6

преди 2 години

Навремето, когато имаше обикновен грип и грипна епидемия, моментално разпускаха децата във ваканция, а сега има ковид19, където се твърди, че се предава както стандартния грип и по-лесно, твърдят също, че протича много тежко. ОК. Защо училищата и детските градини са отворени. Това не е ли в противоречие на по-горе казаното от хората, които решават какво да се прави. Нещо не е като хората. Или това не е толкова страшно, или управляващите не им дреме и нещата са оставени на естесвен подбор!

57

Анонимен

преди 2 години

А как антибиотици по телефона? Никой не го е преглеждал 7 дни, той кашля, а ако е за болница.Как се преслушва дробовете на болен по телефона?На никой не му пука, тестовете обслужват само статистикатаА ваксинирания защо в под карантина? С две дози Модерна?

56

Леша

преди 2 години

Не забравяйте, че на Бау и другите платени фармароби им текат биткоинчетата към сметките, докато ви агитират да си инжектирате графен за окисляване на кръвта и нанотехнологии които ще ви чипират.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 ",ние трябва да нарушим карантината, за да отидем до аптеката?Съвет?" Обадете се на приятели, роднини, съседи, да минат през аптеката.

54

Анонимен

преди 2 години

Ето нещо, за което не ви казват по новините. Пиша пак по въпроса. Под карантина сме, защото синът ни е с положителен тест ПСР. Аз и мъжът ми нямаме симптоми, а мъжът ми е ваксиниран, но и той е под 10 дневна карантина.Сега личната удължи антибиотика на Мартин По ТЕЛЕФОНА , без преглед защото и казах че е започнал да кашля. Кажете ми в сега като колегата, който ни пазарува днес е почивка и не е в гарада,ние трябва да нарушим карантината, за да отидем до аптеката?Съвет?

53

Анонимен

преди 2 години

в софия са хората числено най преболедували по няколко пъти щампвете, за това софия е под контрол

52

Леша

преди 2 години

Вируса не е изолиран. Как съсзадоха ваксини за нещо което не е откривано? За въпроси се обръщайте към Бау и другите платени фармароби.

51

ганьо

преди 2 години

Кое точно е под контрол? На мен ми се чини че нищо не е под конторол в държавата.

50

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков "Каруцаря: Днес няма да отговарям на въпроси за Ковида" Ами, комунистите така разбират управлението на държавата в демокрацията: казват на гражданите да дуат супата и си пордължават да си правят каквото са си запланували. Кой го интересува какво искат или очакват гражданите?

49

Анонимен

преди 2 години

До Леша. Истината е, че си опасен душевноболен *** и теб рябва да изолират. Е... си тъпите и безсилни коментари пишеш.

48

Анонимен

преди 2 години

и какъв е извода - гражданина софиянеЦ КОРОНА не го лови - тя оди само по селяните

47

Анонимен

преди 2 години

Всичко е шест викат тия, А? - а места-парцели останаха ли за новодомците в Орландовци

46

До 49

преди 2 години

Съвсем малко ми остана и някой такъв Ентелигентен евроджендър като теб ще измяка като коте за последно!!

45

Анонимен

преди 2 години

Несправяне с ковид кризата и с противоепидемичните мерки. Никъде няма в Европа подобно чудо.

44

А е простак

преди 2 години

До 48 защо ао Тошо утепан бе амсалщено селянче?

43

Анонимен

преди 2 години

Както съм кажувал и преди,задържат ли само четири кораба при пристигането им от латинска Америка в Европа и пандемията изчезва ;) За ваксърите е доста сложно с тяхната една мозъчна гънка да схванат написаното,но другите се сещат!!

42

под контрол????

преди 2 години

искат да кажат ковид леглата са запълнени и няма нужда от нови?

41

Одеве се изсрах!!

преди 2 години

Мереш мой крака?!Мееш мой чорап слуга!!!