81

Анонимен

преди 8 месеца

То и кораба с торовете беше под контрол, *** си потъва....Потъваме под контрол, вода има за всички. Колко още ше ви трае бългапския напрод, всички мутри, генерали и милицонери.... и професори, дето па са милиционери

80

инж. Андреев

преди 8 месеца

Адски несериозно. Дискотечките се пръскат до 6 сутринта. Заведенията - маса до маса, стол до стол...не че нещо, но умират по 100+ човека на ден, които имат КОВИД в организма си. Явно само аз не схващам нещата...А какво става, когато някой разболял се, зарази някой здрав и по този начин отнеме правото му на работа, а не дай си отнеме и живот на някой от близките му ?!? Най-силнтие оцеляват, нали така :)

79

Анонимен

преди 8 месеца

Да бе да под контрол във всяка паралелка има поне по ефин положителен и продължават учениците да щъкат контролирст де да няма празно

78

Анонимен

преди 8 месеца

Много интересно, при тъмно червена зона училища и градини, трябва да са затворени, защо не се прави това а Кунчо? Защо ученици ходят на училище при положение че 1/3 от учебниците и учителите са заразени? Това са чисти инкубатори на заразата и разпространители. Причината е гнусната ви политическо угодничество пред Радев и кабинета му, за да не предизвикате недоволство сред някои родители.Това е умишлено прикриване на факти и престъпно бездействие.

77

Анонимен

преди 8 месеца

До Леша 61Наистина ли не съществуват вирусите? А грип, от какво се причинява, а хепатитите, а СПИН? От къде ви копаят такива *** Оти?

76

иво

преди 8 месеца

ПИТАЙТЕ радефф ,ТОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АНТИ-ВАКСЕР !

75

Леша

преди 8 месеца

До 82 Нали си много умен и изучен - изолираха ли вируса? Мерките на кунчо законни ли са? Какво се съдържа в инжекциите? Защо състава им е фирмена тайна? Защо, при условие, че 90% от българите ви казахме фъкоф, господарите ти скимтят за фашистките сертификати? Ти ли ще работиш и ще носиш икономиката на гърба си ве!? Отговаряй ве, учения!

74

Анонимен

преди 8 месеца

ама как само пак са налазили неуките и неграмотни антиваксъри - абе немате спирка, отде изпълзяхте толкоз Ганчовци

73

Леша

преди 8 месеца

До 75 Аз също им обръщам внимание, че сте платени пропагандатори и във "ваксините" има графен който окислява кръвта и нанотехнологии за първата крачка към трансхюмън обществото. Проблем ли имаш? Изолираха ли вируса?

72

До Бау

преди 8 месеца

моля те, вземи се застреляй! Ще спреш разпространението на ковид и ще предпазиш останалите! Нали знаеш, че когато не дишаш ковид се разпространява? Моля те, вземи се застреляй колкото можеш по-скоро, ти си най-големия разносител на ковид!

71

Анонимен

преди 8 месеца

До Бay Леша, КалЕл и тоя с многото дървесни имена ... една и съща глупост ....

70

Бay

преди 8 месеца

До До Бау един път ... даже и един път не съм казал "ваксинирайте се". Само се подигравам на антиваксърите и то безплатно. :D

69

До Бау

преди 8 месеца

Тос Бау много *** е майма му стара! Такова нещо дори и в интернет не съм виждал! Чувал съм, че му плащат, да пропагандира мерки и ваксини, но не знаех, че му плащат да се прави на толкова безумно ***! Не е толкова трудно за него, тъй като той по рождение си е такъв!

68

Бay

преди 8 месеца

любопитно е дали Леша == Кал-Ел или просто са набори. Хммм

67

Анонимен

преди 8 месеца

До Леша "Щом не ми обръщат внимание, ти защо се притесняваш?" Обръщам внимание на хората с какво си имат работа. Ти мен изобщо не ме притесняваш.

66

la speranza non mori

преди 8 месеца

СЗО се рапореждат да не се правят аутопсии на починали ковид позитивни, а причината-да предпазели патоанатомите. Извинете, но това не е сериозно. Каква е истинската причина може само да гадаем!.

65

Леша

преди 8 месеца

До 70 Щом не ми обръщат внимание, ти защо се притесняваш?

64

До 69

преди 8 месеца

Много ви благодаря!!!

63

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 66Защото това бъдеще сами сме си избрали. Иначе ако имаш съмнения за по сериозно протичане сигурен съм ще намериш кой да го прегледа.

62

Анонимен

преди 8 месеца

До Леша Пич, пробвай да се правиш някъде другаде на интересен. Тук само си губиш времето. Никой не обръща внимание на неграмотни тинейджъри.