18

Киро Х

преди 2 години

Анисче, ти тези публикации на телефона ли си ги пишеш? Уъркинг фром хоум ли си? :))

17

Стоян

преди 2 години

До 3 Василев е известен олигарх-ченге от ДС.На всички е известно,че Радев е на хранилката под масата, не само на Василев а и на други олигарси-Бобокови,Божков.Сина на Василев както е известно е съветник на Радев,както и Александър Маринов създателя на мутрите.Щом си толкова нагъл личи.си ,че и ти си на някои от радевите хранилки.Аре се разкарай,че много неприятно миришеш

16

ДС/БКП-СРАМ НЯМАТ..

преди 2 години

Само се чудя на акъла на Херо Мустафа...

15

SS

преди 2 години

абе таа хитра "професор" Коларова да не е станала съветничка на греберостита - гледам пеят едни и същи псалми... Тя гаче не знае, че който се е качил до каруцата на ГЕРБ, не е сполучил. ГЕРБ са точксична партия - от всички други партии го казаха многократно от трибуната на Народното Събрание. МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

14

Анонимен

преди 2 години

Искам дискусия мецду кандидат-президентите и АЗ също да мога да им задавам въпроси онлайн!Бас хващам, че всичките ще се откажат. Защото са некадърници!

13

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? Пак ли ще ни управлява ДС?

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен до 8=15. Пак не си разбрал. Радев каза "Мутри вън" и те напълниха площада да хвърлят павета, слами, развалени риби и домати... платени от Иманяря.

11

Анонимен

преди 2 години

В инициативния комитет на Радев има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Председател е Ана Заркова - дъщеря на генерала от ДС Леонид Кацамунски. Така че президентските избори са :Радев и неговата шайка от ДС срещу народа в лицето на Анастас Герджиков.

10

Анонимен до 8

преди 2 години

Хахаха президента Радев каза мутри вън и мутрата Борисов вече е изхвърлян кеф.

9

АГЕНТ БОБЕВ - ДС/БКП

преди 2 години

РАБОТИ ЗА ЗАБРАНА НА ПАРТИИТЕ И УСТАНОВЯВАНЕ НА ЕДНОЛИЧНА ВОЕННА ДИКТАТУРА НА РУМЕН РАДЕВ... КАТО НА ПУТИН И ЛУКАШЕНКО......... КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД КЪДЕ СПИ..??

8

О, АГЕНТ БОБЕВ..

преди 2 години

Васил Василев =АГЕНТ БОБЕВ...... Приватизатор на хладилния ЗАВОД"МРАЗ"-София..... Бащата на СЛАВИ ВАСИЛЕВ.... ДС-ЧЕНГЕТАТА ОТ ЩАБА НА РУМЕН РАДЕВ................ НЕЩО НЕВЯРНО ДОТУК..??.......... ДОКОГА ЩЕ ТРОВИТЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ..??....... АУТ..!!

7

мак

преди 2 години

Уникални сте с тъ..пи..те си грешки. По темата, всеки говори добре за този, на когото симпатизира и обратно, коларова не прави изключение. Ако Радев е алчен за власт, значи и Герджиков и всички останали кандидати също драпат за власт. И явно не е слушала изказванията на т.лупа пълни с омраза, злоба, обиди.

6

Анонимен

преди 2 години

Тиквата взе властта с ОМРАЗА а сега пищите?!?!Що за баламурници сте ???Тиквата и Цвинокио разнасяха ОМРАЗА ден и нощ а сега се оплакват че и се връща същото.

5

Анонимен

преди 2 години

'Пагона срещу Тогава"........?!?!?!Що за дебиляци пишат в тоя миризлив сайт веее????????

4

Анонимен

преди 2 години

"Той акумулира цялата власт в държавата".... Тази толкова ли пpocта? Не знае ли, че 90% от местната власт е в ръцете на ГЕРБ !

3

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ радев - РОДООТСТЪПНИК!!!!!!!!!

2

Дедо Пенс

преди 2 години

Комунистическата стерва ,внучка на комуниста ВАСИЛ КОЛАРОВ ,застана зад ГЕРБ!!!

1

?!?

преди 2 години

" Тогава" предполагам Тогата умишлена грешка ли? Или неволно, за да не стане ясно между кого е битката? В подкрепа на губещият пагон