20

Анонимен

преди 7 месеца

Едно заглавие не можеш да напишеш правилно! Какво да чета по-нататък? Тъъъпачката Румяна Коларова, която в спор по ТВ в навечерието на Националния празник Трети Март каза: "Колко батачани е спасил МакГахан!"! Нито един, неграмотна американска блюдолизко! Просто защото когато отишъл в Батак, е намерил само озверели ***, които глозгали човешки кости! И Вазов не е чела горката българска интелектуалка, професор, дето ни я показват всеки ден!

19

Киро Х

преди 7 месеца

Анисче, ти тези публикации на телефона ли си ги пишеш? Уъркинг фром хоум ли си? :))

18

Стоян

преди 7 месеца

До 3 Василев е известен олигарх-ченге от ДС.На всички е известно,че Радев е на хранилката под масата, не само на Василев а и на други олигарси-Бобокови,Божков.Сина на Василев както е известно е съветник на Радев,както и Александър Маринов създателя на мутрите.Щом си толкова нагъл личи.си ,че и ти си на някои от радевите хранилки.Аре се разкарай,че много неприятно миришеш

17

ДС/БКП-СРАМ НЯМАТ..

преди 7 месеца

Само се чудя на акъла на Херо Мустафа...

16

SS

преди 7 месеца

абе таа хитра "професор" Коларова да не е станала съветничка на греберостита - гледам пеят едни и същи псалми... Тя гаче не знае, че който се е качил до каруцата на ГЕРБ, не е сполучил. ГЕРБ са точксична партия - от всички други партии го казаха многократно от трибуната на Народното Събрание. МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Искам дискусия мецду кандидат-президентите и АЗ също да мога да им задавам въпроси онлайн!Бас хващам, че всичките ще се откажат. Защото са некадърници!

14

Анонимен

преди 7 месеца

И какво сега? Пак ли ще ни управлява ДС?

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен до 8=15. Пак не си разбрал. Радев каза "Мутри вън" и те напълниха площада да хвърлят павета, слами, развалени риби и домати... платени от Иманяря.

12

Анонимен

преди 7 месеца

В инициативния комитет на Радев има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Председател е Ана Заркова - дъщеря на генерала от ДС Леонид Кацамунски. Така че президентските избори са :Радев и неговата шайка от ДС срещу народа в лицето на Анастас Герджиков.

11

Анонимен до 8

преди 7 месеца

Хахаха президента Радев каза мутри вън и мутрата Борисов вече е изхвърлян кеф.

10

АГЕНТ БОБЕВ - ДС/БКП

преди 7 месеца

РАБОТИ ЗА ЗАБРАНА НА ПАРТИИТЕ И УСТАНОВЯВАНЕ НА ЕДНОЛИЧНА ВОЕННА ДИКТАТУРА НА РУМЕН РАДЕВ... КАТО НА ПУТИН И ЛУКАШЕНКО......... КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД КЪДЕ СПИ..??

9

О, АГЕНТ БОБЕВ..

преди 7 месеца

Васил Василев =АГЕНТ БОБЕВ...... Приватизатор на хладилния ЗАВОД"МРАЗ"-София..... Бащата на СЛАВИ ВАСИЛЕВ.... ДС-ЧЕНГЕТАТА ОТ ЩАБА НА РУМЕН РАДЕВ................ НЕЩО НЕВЯРНО ДОТУК..??.......... ДОКОГА ЩЕ ТРОВИТЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ..??....... АУТ..!!

8

мак

преди 7 месеца

Уникални сте с тъ..пи..те си грешки. По темата, всеки говори добре за този, на когото симпатизира и обратно, коларова не прави изключение. Ако Радев е алчен за власт, значи и Герджиков и всички останали кандидати също драпат за власт. И явно не е слушала изказванията на т.лупа пълни с омраза, злоба, обиди.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тиквата взе властта с ОМРАЗА а сега пищите?!?!Що за баламурници сте ???Тиквата и Цвинокио разнасяха ОМРАЗА ден и нощ а сега се оплакват че и се връща същото.

6

Анонимен

преди 7 месеца

'Пагона срещу Тогава"........?!?!?!Що за дебиляци пишат в тоя миризлив сайт веее????????

5

Бай Хъ

преди 7 месеца

Очаквеме Радев президент !

4

Анонимен

преди 7 месеца

"Той акумулира цялата власт в държавата".... Тази толкова ли пpocта? Не знае ли, че 90% от местната власт е в ръцете на ГЕРБ !

3

Анонимен

преди 7 месеца

НИКОГА ПОВЕЧЕ радев - РОДООТСТЪПНИК!!!!!!!!!

2

Дедо Пенс

преди 7 месеца

Комунистическата стерва ,внучка на комуниста ВАСИЛ КОЛАРОВ ,застана зад ГЕРБ!!!

1

?!?

преди 7 месеца

" Тогава" предполагам Тогата умишлена грешка ли? Или неволно, за да не стане ясно между кого е битката? В подкрепа на губещият пагон