47

Анонимен

преди 3 месеца

Университетските преподаватели са леко неадекватни, но и на зеления чорап радев - какво толкова му харесват хората един господ знае. *** военен.То нашата страна като бананова република - конкурират се полицаи и военни за властта.Много умни и интелигентни хора има. Например работил съм в софия за един предприемач - инженер и мултимилионер. Сам и честно си е спечелил парите.За съжаление такива хора не искат да влязат в политиката.

46

Сатана

преди 3 месеца

Сърдете се Радев-президент

45

Анонимен

преди 3 месеца

тоя заспалият ректор въобще не става.Радев също-назначи двама измамници и лъжзци в служ.кабинет.вместо да ги уволни незабавно.

44

Бай Гроздан

преди 3 месеца

Отдавна няма ВАК,една комисия за тоги,а всеки ВУЗ ги присъжда и тогите станаха повече от монтьорите,докато армията драстично намаля.

43

факт

преди 3 месеца

фигуранта не е и углавил протеста , фигуранта се възползва от протеста ( организиран от мая общата с финасовата подкрепа на божков) и си направи пиар за сметка на стадото на което му беше казано че ако свалят Борисов ше заживеят като в приказка .

42

Анонимен

преди 3 месеца

Така или иначе, президент Радев печели още на първи тур!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ще гласувам за партия, която се обяви за пълната ликвидация на ОПГ Гроб!

40

До Ха,ха,ха

преди 3 месеца

А защо му е на Радев да знае древни езици?Достатъчен му е английския и руския.

39

Нострадамус

преди 3 месеца

Който има топки и обяви, че е за излизане от ЕС и НАТО - той ще спечели!

38

Христо Христов

преди 3 месеца

Мдааа... а изпод тогата се подава една тиква...

37

SS

преди 3 месеца

Ще гласувам за Луна ( ако се кандидатира) за президент ! Ще попитате защо бай SS ? Президентът по конституция е върховен говнокомандващ на жалката ни и смешна армия.На такава държава и армия такъв президент Нищо лично !

36

Решетников

преди 3 месеца

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Тая Коларова е такава гербаджийска подметка, че направо става смешна. При това говорим за човек с ярко изразено комунистическо родословие, израснала ползвайки всички привилегии до 89та. Явно обаче парите наистина не миришат.

34

Мии

преди 3 месеца

Радев иска, ама НЕ МОЖЕ! Въздух под налягане. Американски или руски - все тая! Знае само да им козирува! Предпочитам Волен пред него!

33

българин

преди 3 месеца

Г-жо Коларова,ама въобще не ви уважавам ,нито като човек,нито като някакъв научен работник.До гуша ми дойде от вашите хвалебствия за престъпния режим,и плюенето по Радев.На всички ни е ясно,че ви направиха съветник на "Чехльто" и там искарахте 5 год.Вие сте тежко зависима от гробаджиите.Моля,повече не ни занимавайте с вашите мисли.Те са нереалистични,и прогербератки .ТЕРБ са минало и очаквам с нетърпение на арестите на престъпната организация.Те съсипаха Б-я за 12 г.

32

Ха,ха,ха

преди 3 месеца

До Анонимен А защо му е да знае Герджиков характеристиките на профилите на крилата?!

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16.................Сик тир, бе кьопек! Герджиков не ме представлява. Доверил съм се да ме представлява истински мъж, с характер, интелект, умен, начетен не помалко от спеца по древногръцки! Добре, Герджиков превъзхожда Радев по древногръцки, но как ще е сравнението по математика, аеродинамика, физика, стратегия и тактика, знае ли Гарджето за характеристиките на профилите на крилата, за тръбата на Пито, за ефекта на Коанда, за топлинните цикли на реактивния двигател?

30

КАКВО МОЖЕ..??

преди 3 месеца

РУМЕН РАДЕВ, ОСВЕН ДА ПРИКАЗВА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО, КАКВА РАБОТА МОЖЕ ДА ВЪРШИ..?..... ОТ ЛЪЖИ И ОБВИНЕНИЯ СЕ ЗАМОТА , КАТО ПИЛЕ В КЪЛЧИЩА..... БЪЛГАРИЯ ТРУДНО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВИ, СЛЕД НЕГОВАТА КАТАСТРОФА....

29

Сата НАТО

преди 3 месеца

Радев се изложи с гражданството на К. Петков и с глупашките дръвчения срещу Борисов. Лозан Панов и той е пълен кукумицин и не знае къде се намира. От всички само Карадайъ има някакъв човешки фасон.

28

Асан

преди 3 месеца

Шамар зад врата чакайте хищни хиени :)))