38

До Ха,ха,ха

преди 2 години

А защо му е на Радев да знае древни езици?Достатъчен му е английския и руския.

37

Нострадамус

преди 2 години

Който има топки и обяви, че е за излизане от ЕС и НАТО - той ще спечели!

36

Христо Христов

преди 2 години

Мдааа... а изпод тогата се подава една тиква...

35

SS

преди 2 години

Ще гласувам за Луна ( ако се кандидатира) за президент ! Ще попитате защо бай SS ? Президентът по конституция е върховен говнокомандващ на жалката ни и смешна армия.На такава държава и армия такъв президент Нищо лично !

34

Решетников

преди 2 години

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

33

Анонимен

преди 2 години

Тая Коларова е такава гербаджийска подметка, че направо става смешна. При това говорим за човек с ярко изразено комунистическо родословие, израснала ползвайки всички привилегии до 89та. Явно обаче парите наистина не миришат.

32

Мии

преди 2 години

Радев иска, ама НЕ МОЖЕ! Въздух под налягане. Американски или руски - все тая! Знае само да им козирува! Предпочитам Волен пред него!

31

българин

преди 2 години

Г-жо Коларова,ама въобще не ви уважавам ,нито като човек,нито като някакъв научен работник.До гуша ми дойде от вашите хвалебствия за престъпния режим,и плюенето по Радев.На всички ни е ясно,че ви направиха съветник на "Чехльто" и там искарахте 5 год.Вие сте тежко зависима от гробаджиите.Моля,повече не ни занимавайте с вашите мисли.Те са нереалистични,и прогербератки .ТЕРБ са минало и очаквам с нетърпение на арестите на престъпната организация.Те съсипаха Б-я за 12 г.

30

Ха,ха,ха

преди 2 години

До Анонимен А защо му е да знае Герджиков характеристиките на профилите на крилата?!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16.................Сик тир, бе кьопек! Герджиков не ме представлява. Доверил съм се да ме представлява истински мъж, с характер, интелект, умен, начетен не помалко от спеца по древногръцки! Добре, Герджиков превъзхожда Радев по древногръцки, но как ще е сравнението по математика, аеродинамика, физика, стратегия и тактика, знае ли Гарджето за характеристиките на профилите на крилата, за тръбата на Пито, за ефекта на Коанда, за топлинните цикли на реактивния двигател?

28

КАКВО МОЖЕ..??

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ, ОСВЕН ДА ПРИКАЗВА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО, КАКВА РАБОТА МОЖЕ ДА ВЪРШИ..?..... ОТ ЛЪЖИ И ОБВИНЕНИЯ СЕ ЗАМОТА , КАТО ПИЛЕ В КЪЛЧИЩА..... БЪЛГАРИЯ ТРУДНО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВИ, СЛЕД НЕГОВАТА КАТАСТРОФА....

27

Сата НАТО

преди 2 години

Радев се изложи с гражданството на К. Петков и с глупашките дръвчения срещу Борисов. Лозан Панов и той е пълен кукумицин и не знае къде се намира. От всички само Карадайъ има някакъв човешки фасон.

26

Асан

преди 2 години

Шамар зад врата чакайте хищни хиени :)))

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Румен Радев има български имена. Атанас Герджиков има греко-турски. Естествено,че е добре да спечели Генерал Румен Радев.

24

дид

преди 2 години

хора събудете се дир бг блокира аи пи адреси на инакомислещите превръщаме се в беларус

23

Сата НАТО

преди 2 години

Герджиков е невротик и пълен глу пак. Абсолютно неспособен да управлява каквото и да било в реално време. На всичко отгоре е обидчив и на няколко пъти тьпо отказва да отговаря на въпроси. Не става и за бригадир на бригада кофражисти.

22

Анонимен

преди 2 години

Тогата не става за президент.От всяко дърво *** не става.

21

Анонимен

преди 2 години

До Стоян.......Стоенччо, много си завистлив, чичовото! Василев е много успешен бизнесмен, парите му са наяве! Яд те е, защото се занимаваш с простотийки, наместо да работиш с ум и талант. Не мога да ти посъчувствам. И Радев има своите качества и талант! А говори значителна по-добре от гербаджийската и не само пап-лач, взети задно!

20

Анонимен

преди 2 години

Радев руски или американски агент е последно?

19

Анонимен

преди 2 години

Едно заглавие не можеш да напишеш правилно! Какво да чета по-нататък? Тъъъпачката Румяна Коларова, която в спор по ТВ в навечерието на Националния празник Трети Март каза: "Колко батачани е спасил МакГахан!"! Нито един, неграмотна американска блюдолизко! Просто защото когато отишъл в Батак, е намерил само озверели ***, които глозгали човешки кости! И Вазов не е чела горката българска интелектуалка, професор, дето ни я показват всеки ден!