60

Изневяра? Никога!

преди 7 месеца

Язък ина Коларава че е внучка на Васил Коларов- великият син на Българската Комунистическа Работническа партия и един от водачите на първото в света антифашистко въстание-което й е дало силната подкрепа за приемането й в Университетските програми на БКП Днес тази внучка е в съзаклятие със сатаната и позора. Внучке-спомни си домашните си съчинения за силата на комунистите и светлия лик на дядо си. лоши хора са те издирили и покварили. но комунистите ще ти простят акосеогъзиш и поемшаналновъздух

59

Ташунко

преди 7 месеца

Мдаааа! *** вече е мъртва история ! България ще се освести, че знанието е по-добро от мизерията на коня с капаци !

58

Далай Лама

преди 7 месеца

Питали проф. Герджиков : Професоре, бихте ли се срещнали на диспут с г-н Румен Радев ? На което проф. Герджиков отговорил : " Разбира се , винаги съм готов да се изправя в интелектуален дуел с г-н Радев ! Но , като гледам , той е без оръжие."

57

Анонимен

преди 7 месеца

Радев - президент ! *** се злобари ----

56

тя

преди 7 месеца

Тая Коларова ,кога стана професор ?Тая жена говори срещу злобата ,а тя самата е такава!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Коларова е една злобна баба,захлебила покрай ирландската пастирка и затова сипе огън и жупел срещу президента,от яд,че вече не е на хранилката.Жена без достойнство и морал.

54

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОФЕСОР КОЛАРОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН И ЕРУДИРАН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАСИЛ ВАСИЛЕВ ИЗПЛУВАЛ ОТ КАБЕЛАРКАТА СИ КЪДЕТО ХРАЧИ ВСИЧКО ЧИТАВО- ТОЙ И ДАМАДЖАНКОВ СА ОТ СТАРАТА ШКОЛА НА ГРУ- ВИЖ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ И СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ.

53

Анонимен

преди 7 месеца

професор КоларовА е безкрайно ехидно противно същество в комплект с Томата Бик са олицитворение на тотален слугинаж пред Батюшка Винету.

52

Е,

преди 7 месеца

Как коя е проф. Коларова? Ами тя е дърта курабия!

51

Само Радев

преди 7 месеца

Какво да очакваме ! Румен Радев е нашия нов президент, това е.

50

Анонимен

преди 7 месеца

искат да ни обединява поредното пе.да.лче на банкянското - да си каже каква пастирка е - предишното беше ирландска пастирка

49

Анонимен

преди 7 месеца

С теб сме Радев!-:)))

48

Анонимен

преди 7 месеца

ДЪРТАТА ИЗТРИВАЛКА НА РАДЕВАТА ХУНТА ВАСИЛ ВАСИЛЕВ ВЪРТИ УСУКВА И ИЗКАРВА НА ПОКАЗ ЖАЛКИТЕ ЛИЦА НА ОЩЕ ПО ЖАЛКИЯТ СЛУГИНАЖ НА КРЕМЪЛ ГАДЕВ- ВСЕКИ ДЕН ГО ПОКАЗВАЙТЕ, НЕГО И СИНЪТ МУ СЪВЕТНИК НА ГАДЕВ СЛАВИ ВАСИЛЕВ- ТЕ ДЪРЖАТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ...

47

Анонимен

преди 7 месеца

Дъртата изтривалка на плевнята е смешна и жалка с жалостивите си напъни.То бива слагачество, но тази надмина всичко. Не зная по какво е професорка, но иначе е дървен философ на квадрат.Нищо - пускайте я по - често. После повече ще ги боли.....

46

Анонимен

преди 7 месеца

Университетските преподаватели са леко неадекватни, но и на зеления чорап радев - какво толкова му харесват хората един господ знае. *** военен.То нашата страна като бананова република - конкурират се полицаи и военни за властта.Много умни и интелигентни хора има. Например работил съм в софия за един предприемач - инженер и мултимилионер. Сам и честно си е спечелил парите.За съжаление такива хора не искат да влязат в политиката.

45

Сатана

преди 7 месеца

Сърдете се Радев-президент

44

Анонимен

преди 7 месеца

тоя заспалият ректор въобще не става.Радев също-назначи двама измамници и лъжзци в служ.кабинет.вместо да ги уволни незабавно.

43

Бай Гроздан

преди 7 месеца

Отдавна няма ВАК,една комисия за тоги,а всеки ВУЗ ги присъжда и тогите станаха повече от монтьорите,докато армията драстично намаля.

42

факт

преди 7 месеца

фигуранта не е и углавил протеста , фигуранта се възползва от протеста ( организиран от мая общата с финасовата подкрепа на божков) и си направи пиар за сметка на стадото на което му беше казано че ако свалят Борисов ше заживеят като в приказка .

41

Анонимен

преди 7 месеца

Така или иначе, президент Радев печели още на първи тур!