28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28= "Ваксинирайте се , че да заживеем и ние нормално." ? Моля!? И кой ви пречи на вас предпазените, да заживеете нормално, бе шушон? Ненормалници като вас могат ли да живеят нормално?

27

Ха!!!!!

преди 2 години

-През първата година от пандемията Австралия беше една от малкото големи държави, които УСПЕШНО контролираха COVID-19, чрез строги гранични ограничения, задължителна карантина и временни блокировки---/// Нищо успешно няма в това безумие.Нулев ковид ??? Волно или неволно обрекоха така и себе си и света на продължителна агония от един иначе лесен за овладяване вирус. И съсипаха толкова съдби, животи и бизнеси. А и що народ накараха полицията им да претрепе, за нищо. За тях ковид едва сега започва

26

Анонимен

преди 2 години

Толкова сте се оплели в собствените налудности за конспирации, че съвсем загубихте връзка с реалността. Събудете се най-сетне! Не виждате ли колко сте заблудени? Ваксинирайте се , че да заживеем и ние нормално.

25

Анонимен

преди 2 години

В целия свят смъртността пада, защото се ваксинират. Голямото изключение са България и Румъния. Познай защо, от първия път!

24

Гогич

преди 2 години

До 23Абсолютно е така! Имат си дори специални части за борба с ковид-проявите - правете си сметка до къде са стигнали в налагане на ковид-фашизма

23

Огледай внимателно:

преди 2 години

Един от всички не е случаен!Гледай внимателно един от всички е самият дявол!

22

Анонимен

преди 2 години

ФАЗЕР няма ли да започнат производство за ваксина срещу покачването цената на тока )))

21

Антиваксър

преди 2 години

Никъде по света няма такъв фашизъм, какъвто в Австралия в момента. Всеки път се чудя на полицаите, когато бият с палки протестиращите, колко трябва да си п.р.о.з.д. и да не вдяваш, че твоите деца нямат бъдеще, заради твоята глупост. Или да си мислиш че като биеш хората и помагаш на психопатите, ще имаш някакви привилегии. Но за жалост се оказа, че "високоразвитите" държави, нямат "високоразвито" (в главата) население.

20

А казват обикновено:

преди 2 години

Че най-младият от една кръвна линия е най-умен - не се знае защо - поради наличието на много братя и сестри и може би защото научава от тях много неща, които са така да се каже полезни ...

19

Определено:

преди 2 години

Не съм сигурен тоя министър как е домъкнал тоя вирус, но определено се сещам за един човек дето забърка зверска с.в.и.н.щ.и.н.а тук погазвайки всички познати закони (нормално нали е зодия прасе) и след това се чупи на едно много цивилизовано място където се разхожда блажено по магазините ...

18

Куршум за министъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса..

17

Куршум за министъра2

преди 2 години

А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.

16

Куршум за министъра3

преди 2 години

Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.Като МАХНАТ маските, за влизане в МАХАЗИН в БЪлгария, ще ги МАХНАТ и в цяла Европа.

15

Много съм се чудил:

преди 2 години

Съм се чудил защо все на мене ми се случва да вадя горещи въглени дето не ми е работа да ги вадя аз, а държавата дето блеее , а вълка и яде агне по агне!

14

Анонимен

преди 2 години

Онея не са добре с мозъка.

13

Анонимен

преди 2 години

Нещо за нашия Синдьо ? Или при него всичко е ок щом има ел байк, жунгла и гмуркане в рифа

12

Българин

преди 2 години

Най-важното сега е да отстрани мутропрезидента Радев, за да може да бъде изправен пред българското правосъдие!

11

Държавен Скандал

преди 2 години

Служители от Специализираната прокуратура псуват граждани затова,че пускат жалби срещу мутри на Борисов!Според вас това нормално ли е?

10

AAA

преди 2 години

пх писна ми вече от тая пропаганда нон стоп. нез майтап... само се напрагям излишно психически. Ама не става и без да се четат новини... трябва да се знае какви нови правила има заради тая простотия

9

Бай Пешо

преди 2 години

Браво на Австралия!