48

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не го е разбрал до сега. Да преведа - всички ще го лепнем. 99.5% ще го прекарат и ще си продължат живота. 0.5% ще умрат. Това е положението. Няма ваксина която да ви предпази от заразяване, смъртността е ниска, но я има. Можете да минимализирате риска, като си оправите цялостното здравословно състояние, не се надявайте на 1 игла да ви спаси живота. Свалете килата, яжте по-добре не само пици и бургери, пийте си витамините и излизайте по-често. Живота ще си продължи.

47

Handel

преди 2 години

Като видях некадърното заглавие тип DW веднага стана ясно че нелка пак е помислила че може да пише.

46

Анонимен

преди 2 години

Тези ,които се ваксат нямат връзка с централния мозък.

45

Анонимен

преди 2 години

До Еигрантка в Австрали Не ям болкучиви храни.

44

Анонимен

преди 2 години

Австралия в момента има взрив на заразените и починалите. Толкова за успеха на мерките и ваксинацията. Тръбяха как са се справили с вируса, а сега щели да се учат да живеят с него. Смях в залата, мили ми ваксидиоти.

43

Б.Г.

преди 2 години

Ааа и за вакса - кога да помогне, като хората се изваксиха в последните 3 месеца. Някой вакси толкова им е срока между първа и втора доза. С минимален лок от 1500 на ден сега е 400 на ден, сигурно дъжда и студа свалят заразените? И са 400 на 100000 теста...

42

Б.Г.

преди 2 години

Каква предна вълна ве Върбане? Ти идея си нямаш, че всеки щат е държава. Има щати дето нямат ковид случаи от месеци дори и с Делтата. Има щати с 5 дена лок досега от 2020. Та какво точно мериш? Предната вълна не беше нищо освен в Мелбърн. Това сега е все едно първата истинска вълна в Австралия и тя вече отминава. Гледай си там БГ статистика, антишмакс, мухабети, далавера нещо и т.н.

41

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

В момента Австралия има над 3 пъти повече заразени от предната вълна(август 20г.) Починалите са пак толкова. Много им е помогнала ваксината, и зверския локдаун също, и точно сега е момента да се отворят. Според мен има пандемия от луда крава, но поразява само правителствата, журналистите и лекарите

40

Еигрантка в Австрали

преди 2 години

Като чета някои коментари и започвам да се радвам, че отдавна не съм част от балканската ганьовщина с манталитет на "докато не умрем- не вярваме" и "искаме сертификат за качество" е смешно, при положение че същите тези се блъскат за промоциите на боклукчиви храни и алкохол без сертифицат и без качество по веригите магазини в България, че някои даже пазаруват в Одрин за сирене с нишесте или измислен зехтин- ама нали е евтино. Иначе сертификат за качество на ваксина търсят.

39

Ха!!!!!

преди 2 години

до 42. 'Същото казваха и Хитлер и комунистите ни. Ти от кои си?'- / ко-му-ня-ги е забранена дума тук, защото накърнява душите им. Но Хитлер минава, та нали и той е социалист/

38

Ха!!!!!

преди 2 години

До Б.Г. 38- "Като има правила, що не се спазват. Като те хванат, че не спазваш, тия са тирани и ми погазват правата." - Същото казваха и Хитлер и *** ни. Ти от кои си?

37

Ха!!!!!

преди 2 години

До Б.Г. 33- "Когато слушат никой не го бият." --- Прав си! Това сме го преживяли в БГ. Сега бе техен ред.

36

Анонимен

преди 2 години

Всички видяхме как австралийските ковид - фашисти бяха готови да пребиват протестиращи хора, уж за да ги предпазели от вируса! Тежка смърт за всеки австралийски полицай, посегнал на хора борещи се за свободата си!

35

Зайо

преди 2 години

Австралия е бивша затворническа колония. Със избухването на Ковида там и с драконовските мерки, страната се връща към "корените" си.

34

Б.Г.

преди 2 години

Хахаха, от Искъро по-дълбоко нема и те ли, ке ми каат? Логика, изказ, анализ. Пий си ракията, яж салата, бий жена си и тия 3 ценности... Като има правила, що не се спазват. Като те хванат, че не спазваш, тия са тирани и ми погазват правата. Това е на българина логиката.Всеки все иска да ни прецака нали? Е с това мислене, сме си заслужили съдбата.

33

Анонимен

преди 2 години

Пишман австралиеца раздава някакви шизофренични логики - от една страна всичко било нормално и спокойно, а от друга страна правилно полицията биела хората защото имало извънредно положение. Марш оттук б'о'к'л'у'к и отивай да пишеш в родните ти австралийски издания.

32

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме итересува какво става в изкуствено надутия балон Австралия. Колко велики учени има сред затворниците, всичките им университети са в дъното на класациите, макар да има приоритет за англо-говорящите университети.

31

Б.Г.

преди 2 години

Пак велики коментари на хора без грам идея за Сидни. Заключването беше тежко за кварталите с ливанци и други етноси. Тези квартали сега пък са 95% ваксинирани. Миналата година си беше много добре.Полицията бие защото хората не разбраха, че държавата е в извънредно положение, а при него нямат същите права и трябва да слушат какво им се казва. Когато слушат никой не го бият.

30

Анонимен

преди 2 години

Станаха много протестите и политиците там се уплашиха, иначе щяха да ги държат в лок-дауни още 20 години.

29

Анонимен

преди 2 години

Kаторжниците затвориха държавата си и изолираха всичко за 2 години с абсурдната идея, че за това време вируса на КОВИД-19 ще изчезне в останалия свят. За тези две години не само не изчезна, но разви множество варианти. Сега идва периода, когато всичко ще започне отново като отварянето на един язовирен бент.