59

Анонимен

преди 2 години

До лозан панов: Никито Хаджи Генов дояжда баничката пред Лидла и тръгва към протестал

58

Анонимен

преди 2 години

Проблем че има - има, но нейното наистина е надменост. Най-логичният начин за съжаление е бавен - плащат каквото имат по договор, а после се съдят за неизпълнение на тези договори и за лошо сключени договори. Това ще е бавен процес, ще трае 4-5 години- но парите ще се съберат от държавата, а на работниците ще се плати.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е крал - да си получи заслуженото. Въпроса тук е в това, което се вижда. А то е недоволни хора, които работят без заплащане, спрени строежи и ремонти на пътища и проблеми със снегопочистването през зимата. И ако това е показател за успешна работа на един кабинет, то веднага да се измитат.

56

ДЗо 58

преди 2 години

Аман от неграмотници-разбирачи!Нали имаше 600 милиона за Хемус,къде отидоха бе юнак? ........И какво рече опуленият Василев ,, Ха ,намерихме? 1 милиард и200милиона,пари има" Е как и къде ги ,,намериха"

55

Лозан Панов

преди 2 години

Хайде сега да видим Рашков и ментора му Радев, колко са загрижени за протестиращите хора ! Само да не се окаже, че щом като не са "наши хора", да отнесат ритниците и глобите на управляващите. А, и Хаджигенчо да излиза с камерата, а не да се прави че нищо не вижда !

54

Анонимен

преди 2 години

Това че бутнахте ББ и доведохте кРадев на власт ще ви излезе солено тая зима, това е само началото.

53

на въстание братя

преди 2 години

Гладните бунтове срещу фигуранта почват, а сме едва октомври.

52

Анонимен

преди 2 години

Долу фатмашкото правителство! Да живее Свободата и Демокрацията!

51

Неподкрепящ никого

преди 2 години

Тази жена, която го играе министър ме дразни ужасно с надменното си поведение на професор в някой бг университет. Вместо да помисли как се реши въпроса, тръгнала да обяснява кой е виновен. Да има виновен, но било законно. Ами тогава... А хората точно зимата да останат без работа. Не 100ами 300 камиона да докарат, прави са. То е лесно да лаеш и да плюеш, ама да работиш не е!!?

50

Анонимен

преди 2 години

Логиката на Радев: щом се протестира, веднага да има оставки. Ами сега неговите са на власт. Къде са оставките?

49

Анонимен

преди 2 години

Парите ги имаше, отклониха ги Киро и Кокорчо, под прякото ръководство на кРадев.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Я, сети се актове. А за палатките на убитите от Господ майчета не се сещаш? Остави ли са си и в момента палатки и не плащат тротоарно право! Харесваше ти когато 5-6 *** без разрешение блокраха с месеци пътя? Протеста е целия бранш. Не само на работниците!!!!

47

почва се

преди 2 години

И ние отиваме на протеста да подкрепим хората. Излизайте всички и да сваляме фигуранта

46

Гласоподавател

преди 2 години

Тази Комитова е *** като на Дан Колов гъ за. Човек когато само е глупав - някакси се понася. Ама когато си и нагъл и злобен - тогава става ужас ! Същите типове са слезли от землянките да ни управляват, на девети септември 1944г. И при предишните имаше калинки, ама сега е цял мравуняк (пардон калинуняк) !

45

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 48: както беше и миналата година, думаш?

44

е как

преди 2 години

да излезе пред хората и да размахва юмруци,нали се е скрил под полата на Деса!

43

Анонимен

преди 2 години

До троляците - когато президентът Радев размаха юмрук наистина имаше криза във властта с видимо нарушаване на конституцията от некадърни, но алчно за власт личности. Сега той няма защо да се намесва - работници искат да си получат парите. Има хиляда места, където да протестират, ама са избрали жълтите павета, щото идат избори.

42

Хюго Бос

преди 2 години

Крайно време е да се направи черен списък на фирмите и да не им са дава достъп до обществени поръчки. Като се почне от тези с лошите ремонти и строежи, до тези, които не плащат на работниците си. Гербаджиите не го правиха, защото фирмите все бяха техни и знаем как правят ремонти и строежи- никак.

41

Хахахаха

преди 2 години

Радев откраднал парите? С дрона ли? Тези не са протестари, нали?

40

Анонимен

преди 2 години

Тия работници ББ лично се познава с всеки един от тях.