99

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 102.Вдигнатия палец може да си го завреш отзад.Точно този палец означава браво,подкрепям.Така комунистите се поздравяват за подкрепа на идеологията им.

98

Анонимен

преди 2 години

На някои много им се иска"сънят"в герберската люлка да продължи до без край.Но когато се събудят,ще установят,че няма нищо безкрайно.И ще трябва да работят а не само да крадат.

97

Стоян

преди 2 години

До анонимен, защо анонимен така не се изразява гражданска позиция платено било но в последствие паричките изчезват. Служебните са добри в тези фокоси преживяли сме го този филм, НО ЗАЩО ЕДНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОВТАРЯТ ПОСТОЯННО ЕДНА И СЪЩА ГРЕШКА НИМА НЕ ПОМНЯТ СТАРИТЕ МУЦУНИ КАТО РАШКОВ!

96

Анонимен

преди 2 години

Няма такава браншова камара.Има Камара на строителите.Независимо от профила им на строителство.Та за какви браншове става дума.Така беше преди '89-та.По браншове,и браншовици се деляха преди '89.

95

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво искат след като ясно стана, че всичко е предплатено! Кой лъже и защо го търпяхте дисега?

94

Ами,да....

преди 2 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА----ДОКАТО КОМУНИСТА РАДЕВ, НЕ СЕ НАУЧИ ДА ПЛАЩА!АКО , НЕ....ВИНКЕЛА ИЛИ ...С БУЛДОЗЕРА.....

93

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 107: не може. Айде отивай в час.

92

Анонимен

преди 2 години

Абе не може ли някой от правителството да разтури тази браншова камара Пътища?!

91

Анонимен

преди 2 години

Който сее ветрове, жъне бури. Иде време за разплата, гус'ин Президент.

90

Кики

преди 2 години

Мехура от Банкя ,да ходи на седянката и да даде по някой лев от джипката.

89

Ами,РАДЕВ ДА ПЛАЩА..

преди 2 години

Щом иска да е президент---ДА ПЛАТИ НА РОБОТНИЦИТЕ!ДА СЕ ГОТВИ ДА ПЛАЩА И ЗА ТОКА,ПАРНОТО, ВОДАТА...И ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРЕДСТОИ....И КОЕТО НАДРОБИ.....НЕМА ЛАБАВО...ХАХАХАА

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 - "Сега искам тези метежници да им напукат празните кратуни" ---- ти у ред ли си бе?? Какво са виновни хората, че ги разкарват като панаирджийски мечки по площадите??? Сигурно и пари не взимат за това. Пратил им е шефът съобщение заранта да са еди къде си за да ги вземе автобуса и това е. Защо са на площада? Ами щото така са им наредили. А за съжаление, в провинцията работа няма и не могат да си позволят да кажат не на чорбаджията. А е ясно че чорбаджията е на хранилка при боко.

87

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 86: с вдигнат юмрук знак успешен полет. Евала. По-креативно обяснение за чегеварски размахания юмрук на Радев не бях чел. Аз съм виждал наземните да показват вдигнат палец за пожелание за успешен полет. Макар че в някои страни за този жест може да получиш юмрук в мордата. Та прости или не поне се стараем да не лъжем. За разлика от доста други...

86

Най добре е

преди 2 години

танковете да дойдат!

85

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Калекто пише не повече от един два коментара в някоя и друга публикация за разлика от едни други активисти които го наричат "***" и не излизат от там, пишат глупост след глупост само за да отвратят и отблъснат нормалните хора да коментират и превръщат форума място за отходните си нужди ... преди тези елементи се наричиха Кутевчета, а сега това понятие се разшири и в него попаднаха всякакви недоносчета родени под вдигнатия юмрук на тукашния Мадуро ... !!!

84

СМЕХ....

преди 2 години

АЙДЕ ,РАДЕВ ДАЙТЕ ПАРИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ!!!!ЩОМ ИМАШ ПАРИ ЗА НОВИ МАШИНКИ ЗА ИЗБОРИТЕ---ЗНАЧИ ИМАШ И ЗА ХОРТА СЪС НЕПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ!

83

Анонимен

преди 2 години

Абе Боко,нали само повтаряш,че служебното п-во трябва единствено да организира изборите,защо сега караш хората да си търсят парите от тях?Къде са парите,крадецо?

82

Анонимен

преди 2 години

Абе хора идете в Банкя , там е правилният човек има и златни кюлчета и пачки с евра.

81

Недоразбрал

преди 2 години

Грипена се оплете като пиле в кълчища!Той завалията си мислеше,че държава се управлява с рецитиране на скучни,глуповати заучени фрази и перене на юмруци в стил Венсеремос?!Да,ама не,казваше Бочаров!Той нямал нищо общо с управлението на настоящото правителство?!Щом е тъй що не излезеш пак с юмрука и да призовеш за свалянето му,както се перчеше пред стотината клошари,пучисти начело с ***,Сбабикян и Минетов,които уж не познаваш,както не познаваш и сегашните протестиращи,ТЪ ПА НАРИНО!МОШЕНИК

80

Анонимен

преди 2 години

Колко е лесно да манипулираш неуки хорица.Както им беше казал оня от Банкя,"Аз съм п..т и вие сте прости,затова се разбираме".