24

Анонимен

преди 2 години

Шукар работа.

23

До сюлейман паша

преди 2 години

Пише се тамам, ама като не ди турчин откъде да зваеш.

22

Луди ли сте

преди 2 години

Ако аз утре си продам апартамента и новият собственик не го декларира на негово име и в същия имот извърши престъпление, ще съм виновен аз. Смешна работа.

21

gogo

преди 2 години

Тошко Тодоров н а 64 години имал ДВА кемпера на свое име?!? Кога ли ги е купил, какво ли е правил със тях, ходил ли е на екскурзии със многобройни внуци, имат ли 10 годишни спомени със единия кемпер или със другият и така нататък.... И защо така внезапно решил да ги продава и то двата кемпера наведнъж. Що ли не си е оставил поне единият, за лятото и внуците. Такива едни въпроси ми се въртят. Може би Тошко има някаква много убедителна и трогателна история. Щото явно документи няма

20

Сюлейман паша

преди 2 години

Вечните неуредени,недомислени,недостроени,оставени на ,,ама той така,ама таман да го,ама не сьм аз а той.." ганчовски безсмислени сцени от безсмисления му живот! Да се оправят!

19

21

преди 2 години

Мда. Явно карате Ламборгини, Мазерати или Бентли. Това ще да е причината за минусчето. Нищо. Не всеки кара пернишки ГоУФ!

18

Анонимен

преди 2 години

Затова, старата кола - най сигурно на фирма за скрап, дават ти пари за чисто желязо - най малко 500 или 600 лева! Цените на металите растат главоломно, няма да загубите... освен ако не карате Ламбургини, Мазерати, Бугати, Бентли или подобен звяр...

17

Анонимен

преди 2 години

Върнат ли го в Гърция тарикат Ганчовецаняма да излезе от затвора.

16

Гърците са т ь п и

преди 2 години

Да видят кой и кога е минал гръцката граница и дали действителния собственик изобщо е минавал границата, много е трудно да се установи, час и дата на влизане и кой е управлявал МПС - то. За продажбата може да изискат документ от собственика или българския нотариус.

15

Grom

преди 2 години

Пореден пример за некадърното прехвърляне на собственост на МПС в България.

14

????

преди 2 години

Ако всичко е с негово знание и му е платено, както за кемпврите да си врътне един полиграф после прокурора ще си каже.

13

100% БГ престъпност

преди 2 години

Тарикати Мутри и Мафиоти а другите сме балъци във България

12

Анонимен

преди 2 години

В Гърция този тарикат ще лежи доживот. Това не са му българските подкупни прокурори и съдии

11

Ди дей

преди 2 години

Е, поради такива проблеми на Турската граница искат пълномощно от лицето посочено в талона. Купил, некупил , талона не е ли на твое име се връщаш.обратно. Наште *** на границата не предупреждават хората , че ако МПС-то е фирмено се иска и пълномощно на английски и български от управителя, и че като минат нашата граница със сигурност ги връщат.

10

Иван

преди 2 години

Живота се обръща обикновено на 180 градуса,защото на 360 нищо не му се е променило.Иначе,жалко за човека в затвора в Гърция.

9

Зевзек

преди 2 години

Брей тия градуси за нищо ги нямате, поне да бяхте написали 540 градуса!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, не съм сигурен какво общо имат брътвежите ти с факта, че фигурантското правителство не може да извади един кораб от плиткото и ни направи за смях на целия свят.

7

Жан Валжан

преди 2 години

Тоя *** жив изгоря. Купувачите на кемпера сигурно са арестувани и за да си облекчат положението си са го натопили като съучастник- че е бил в играта и е знаел за какво става дума. Може да го изкарат организатор на канала от Бг, и че е организирал всичко без да е напускал държавата,че те са работили за него и прочее. Ако в буса са били 10 мигранти , този взима 350 години затвор на всички инстанции в Гърция.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5: изваждането ти се струва лесна работа така ли? Мале че си ***. На кой подариха пристнище Варна бе гном, на Шиши. Кой краде 12г без да се спира пред нищо? Боко и Шиши. Шиши присъства в Магнитски и в Пандора писмата и все още отрича това и онува но всички знаем че е откраднал над 1,5 млрд лева. Майма ми защо има офшорка на нейно име? Жена на 70г с офшорка, Шиши се крие зад нея.

5

Анонимен

преди 2 години

Значи гърците яко съдят за трафик а у нас всеки ден хващат и нищо. Още на другия ден ги пускат. Ето за тованикога няма да се оправим, скапана държава и калпав матерял