44

Анонимен

преди 2 години

Да са ръгат маляките наш гражданин не трябва да се екстадира в чужда държава квото е правил там си остава там.Те сигурно са света вода не напита майната им

43

Цвета

преди 2 години

До Анонимен- не не става с плащане. Има си платени осигуровки за тези работни дни и това няма как да се подмени със задна дата.

42

Анонимен

преди 2 години

Това става ясно от служебна бележка, издадена от работодателя му.--в България като си платиш може и да ти издадат служебна бележка че по същото време си бил ипратен на мисия на Луната .

41

666

преди 2 години

До ВалериВалерка, кой ти търси талон на границата хахахах

40

Моля

преди 2 години

KAT регистраторите са за обесване. Заедно с мърлячите от ДАЙ.

39

Анонимен

преди 2 години

Затова, като продавах колата, след месец минах да видя дали я бяха отписали. И - о, чудо в кат я бяха, в общината не. След още един месец, още си седеше в общината, въпреки "автоматичното обработване на информацията" и затова си подадох документите и я отписах аз, въпреки мрънкането от лелката на гишето. Та като имаш работа с институциите, винаги проверявай какво са свършили. А и като има нотариален договор за покупко-продажба, не му трябва пълномощно, за да я кара.

38

Анонимен

преди 2 години

Пълно безумие. Все едно не знат, кой е купувача.

37

Валери

преди 2 години

Няма начин колата да мине границата ако е на чуждо име и няма пълномощно от собственика. Ако е направил пълномощно ще си лежи в затвора като съучастник.

36

Иван

преди 2 години

Има начин това да се избегне, но на практика никой купувач няма да се съгласи да го оставиш пред КАТ без номера и да ходи да кибичи цял ден за транзитки или нова регистрация.Всичко е на юнашко доверие,после юнашки ти го набиват.Имаме най-сложната процедура за регистрация и пак е с хиляди пробойни!!!

35

Абе ей

преди 2 години

Я 35 да обясни как се продава МПС! А 34 - тук не става въпрос за доказване на сделката!Става въпрос за това,че по закон колата се пререгистрира от новия собственик и до тогава номерата и са валидни и се водят на стария собственик.Гърците няма как да знаят кой е собственик на колата и кой на регистрацията.Такъв абсурд при тях,а и в цяла Европа няма!

34

Муахаха

преди 2 години

Хайде бе многознайковци,обяснете как се прави правилно покупко-продажба!В БГ единственото доказателство,че си си продал колата е нотариално заверен договор!Купувача е длъжен в едномесечен срок да смени талоните на негово име,но никой не го следи това!В Германия като продадеш кола,си сваляш табелите и си чист като сълза.Тук нотариуси,КАТ,проверки и накрая пак си виновен!

33

Анонимен

преди 2 години

Спрямо чужденци гърците налагат жестоки глоби и наказания. Тия дни научих за подобна заповед от адвоката й на украинка, осъдена задочно в Гърция на 10г. затвор и 65 000 евро глоба, защото е била пътник в микробус, който влиза в Гърция, но бил откраднат от ЕС. Това е станарло през 2016г., но присъдата и заповедта за издирване са от 2020г.

32

Totenkopf

преди 2 години

Хахахаха на тази история и 6 г дете не би повярвал, камо ли съдът хахахха мега слени овчари

31

СТОЙЧО ГЕОМЕТРИЯТА

преди 2 години

Ами 360 градуса е бая завъртане ама си идваш пак откъдето си тръгнал. Значи вече трябва да си излязъл от затвора и да си в къщи.

30

Фен

преди 2 години

Нека сега лежи в панделката и друг да му е за урок как се продава МПС.

29

Анонимен

преди 2 години

Затова покупко-продажбите стават по банков път. Дори да ги е продал по 10 К лева , ако са му ги превели по банков път , а не кеш се доказва. От 2018 година нотариуса е длъжен да декларира в КАТ прехвърлените превозни средства, а КАТ е длъжен да уведоми съответната обшина на новия собственик , че има превозно средство за да си плаща дануците, а на стария собственик - общината да отпише ППС за да не се плаща данък.

28

Бай Гроздан

преди 2 години

Не дай Боже и Мексико да съдиха като гърците затворите им щяха да са пълни с американци продаващи колите си след здрависване.Като е бил в Гърция и има договор с нотариална заверка е логично да не го съдят,но това ще го установява техният съд след като го екстрадират и вероятно и ще го осъдят,тъй като признават в повечето случаи само регистрацията в КАТ и зависи на какъв съдия ще попадне,а наш Брендо като украинец ще си вее байряка в Украйна.

27

Хайде стига тъпотии

преди 2 години

Как продава а си оставя талона на свое име. Ами всички снимки от камери ще са за него. Никой нормален не би се съгласил

26

д-р Дрегер

преди 2 години

Оди го знай сега тоя юнак продал ли е кемперите, не ги ли е продал.И всичко заради уникално кретенската схема за покупко-продажби на коли в България.Па оценка, па нотариус, па КАТ... и навсякъде чакане, и навсякъде плащане, а да кажеш че предпазва от издънки - няма такова нещо.Я чукан номер ще ти продадат и после няма регистриране в КАТ, я запорче, я някой вземе колата и на следващия ден направи ПТП - и контрата винаги е у редовия гражданин който всичко си плаща.

25

555

преди 2 години

До 25 gogo Ми той Тошко е пенсионер почти бе, ***. Що да не си е купил два кемпера.