61

Зозо

преди 3 месеца

Вие не идвате, ами си отивате, както и Рундю :)))))))))))))))))))))))))))))

60

500К

преди 3 месеца

Дончева с 500К ли ще подкрепиш президента Радев.

59

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 3 месеца

До Кралица ЛУНА: Уважаема Г - жо ЛУНА, Уважаеми, Дами и Господа, Вие, не се страхувайте повече от ПП ГЕРБ, защото този път ГЕРБАВИТЕ няма да се докоснат до властта, ами ще бъдат изчегъртани, важи и за слугата на ГЕРБ - Г - н Тома Бойко Припков, ясно ?!!! Дано да Ви е ясно ???

58

Анонимен

преди 3 месеца

Идвате, ама не се видите...

57

Реалист

преди 3 месеца

До Донка. Да не си биеш дупето да не ака след това!

56

Кралица ЛУНА

преди 3 месеца

За мен ЛУНА, Ти, гласувай, давай смело и рискувай хич от ГЕРБ не се страхувай, спри не го умувай, а за мен ЛУНА, Ти гласувай! ЛУНА - Президент, красотата ще спаси България.

55

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 3 месеца

Уважаеми, Дами и Господа, долу ПП ГЕРБ, да живее Републиката !!! Долу Г - н Бойко Борисов този Тулупий Банкянски !!!

54

Донка

преди 3 месеца

Да живее президента Радев! Служебното правителство трябва да стане постоянно.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Само не ми е ясно след като ДБ се определя като дясна партия, чрез членството си в ЕНП, как застава срещу ГЕРБ, която е също член на ЕНП? Как "дясна" партия подкрепя чисто номенклурни кадри?

52

До 44

преди 3 месеца

Ти пък...не думай:-)) Само ти и себеподобните ти сте интелигентни и почтени:-))))) Наистина човешката глупост била безкрайна:-)))) Визирам ниското ти самочувствие, ако въобще имаш такова:-)))

51

Plovdiv

преди 3 месеца

Това е президента за следващите5 години.Народа трябва да разбере ,че трябва да има разделение на властите.Правителство дясно президент ляв или обратно за да има коректив.Ако са от една политическа сила ще се самозабравят.

50

теляк

преди 3 месеца

абе , от къде идвате и на къде отивате ?

49

Демократ

преди 3 месеца

Демократите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да раздели нацията.

48

izh

преди 3 месеца

НИЕ ИДВАМЕ, Идем от фекалиите на пречиствателната станция на цивилизацията и сме готови да завлечем и България там. То не може последните години да се дърпате да ходите по стръмното Щедра руско-турска подкрепа е с нас. Спонсорите ни зависят от това. Вие спонсори имате ли? Между другото ако случайно сте чели КЛАСИЧЕСКА РУСКА литература има едно произведение за ЧЕРВЕЯ

47

Хахахах

преди 3 месеца

Най слабия президент в историята на България ако може да се нарече президент това е партийна кукла на конци , този фат,,,,,,,,мак е нещо страшно цял свят ни се смее заради него

46

ha-ha

преди 3 месеца

ha

45

999

преди 3 месеца

ББ играеше двойно много по- успешно отколкото Радев сега. Сащ яко го сгащиха и вече няма мърдане!

44

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

Интелигентен и почтен човек никога не би гласувал за Радев. Ако е интелигентен и подкрепи фигуранта, няма да е почтен. А ако е почтен но подкрепи недоразумението от Дондуков 2, то интелигентността му е под въпрос.

43

О хо хо

преди 3 месеца

Истината е, че ББ Беше СВАЛЕН ОТ САЩ ЗАРАДИ ТУРСКИЯ ПОТОК, КОЙТО Е РУСКИ. ББ Е ПОВЕЧЕ РУСКИ, ОТКОЛКОТО РАДЕВ. НО ТОЗИ ПОТОК Е И В БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС, ЗАЩОТО ББ МОЖЕ ДА ДОГОВОРИ С РУСИЯ ГАЗ КАКТО НАПРАВИ УНГАРИЯ ПРЕЗ СЪЩИЯ ПОТОК. ГАЗ ГАЗИМ, ЗА ГАЗ ПЛАЧЕМ. ЗАЩО????

42

Анонимен

преди 3 месеца

НИЕ ИДВАМЕ, ГОНИМЕ МУТРИ ВСЯКАКВИ!!!!!!