43

Анонимен

преди 2 години

Тази трябва да е президент, а не Герджиков. Изглежда по-мъжествено от него.

42

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** Ами, тя за това говори бе, другарю, че във воената академия не можеш да кандидатстваш, ако не си "отгледан" от зелените чорапи. Те много се пазят да не би в руската разведка настанила се по всички етажи на армията ни, да се намести някой, на когото мозъка му не е обработен в техните "светли" идеали Русия да е на първо място. И ето, видя се, че са били прави: жена, която не е от "техните" се явява като опонент на руските слуги.

41

Анонимен

преди 2 години

Какво е завършила тази госпожа , какво образование има, как е станала полковник от ВВС, колко часа нальот има, колко скока с парашут и пр.

40

Анонимен

преди 2 години

Колкото Явор Матеев не е гербер, толкова и плувкинята. Всеки знае че мъжът и командирът на Командване на ССО е абсолютен подръжник на герп. и ББ. Всеки запознат с кариерното развитие на Митева знае как е почнала в армията, *** е че много бивши началници в армията бяха привлечени когато тя бе по - млада от нелошият и външен вид като жена и към нейните сравнително добри спортни резултати. Какво може да дебарира Митева с президента Радев? Ще бъде смешно, тя е много нива под Радев.

39

Лили Иванов

преди 2 години

Палавия ректор кандидат президент ,по би се зарадвал Тома Биков да му е вице .

38

Анонимен

преди 2 години

Свалила пагона?Тоест - полковник ли е ,или о.р. ( офицер от резерва) полковник Митева?Щото тогава е горе -долу в положението на о.р. полковник Лили Иванова.В отпуск ли е, или се е уволнила за да гони политическа кариера?

37

добре добре

преди 2 години

Червените само като я видяха,и масово почнаха да се опикават!Няма лошо,продължавайте!:)))

36

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Съгласно правилниците за кариерно развитие в БА,не можеш да кандидатстваш за ВА,ако не си завършил ВВУ и не си на длъжност поне к-р на рота(батарея) или приравнена.За това не е била допускана госпожата.След като във ВА откриват профил...граждански,тогава са я допуснали.

35

до 29

преди 2 години

Мъжлето й е генерал сети сам какви са й заслугите.

34

Каракочев

преди 2 години

А чий го крепеше до Бацко вчера в Плавдив?

33

явно преди пагоне

преди 2 години

си е свалила гащичките...

32

Анонимен

преди 2 години

Над партии на била, ама още на втория ден почна да обикаля с буци на срещи с видните представители на ЦК на Младежкото БКП (гроб)! Тая е толкова надпартийна колкото и буци бе е комунист! А да не забравяме, че буци беше лична играчка на Тодор Живков! Поредния нереализиран кадър на БКП изпълзява от редиците на Гроб да се бори да защити вожда си!

31

До 29

преди 2 години

Не питай,сещаш се:-)))

30

Калоян

преди 2 години

Но ние те възприемаме. Лек ден.

29

Като

преди 2 години

каква точно тази осиба е била на нещоси вчера на герб?!?

28

Анонимен

преди 2 години

А тази чий го диреше вчера на сбирката на жени-ГЕРБ? Нали вика, че е надпартийна?

27

Анонимен

преди 2 години

Какви ли глупости ли не правят жените за миг слава?!?!Като я гледам и се сещам за Сибел Кикели.Що и трябваше да се снима във филм, като из нета се търкаляха нейни филми за възрастни?Дето никой и нямаше да им обърне внимание, ама като влезеш под прожектора и лъсват като тиган на месечина....

26

Анонимен

преди 2 години

Ще ми бъде интересен дебат на полковничката с ген.Радев на военна тематика.

25

Анонимен

преди 2 години

За какви заслуги тази полковничка е произведена в чин,или сами да се сетим?

24

Асан

преди 2 години

Важното е ний как та възприемаме неизвестна калинка и хоп президент :)))