12

xaxsasб

преди 2 години

До 17 - споко, сега го сменя новата фирма от Леге. Защо си мислиш, че разбиха толкова оранжерии от Самоков, през Кремиковци, та чак до Бьла Русенско. Трябва тревата да се декриминализира и да ги оставим да се стрелят един друг тиквениците докато си гледаме трева по домовете. Едните клошари сменят другите клошари, а пенсионерите си помислиха, че избират нов парламент.

11

xaxsasб

преди 2 години

А по въпроса. Холандия не е с нищо по различна от България. Всяко малко дете в София знае, че 2010-2015 Костинбродските оранжерии на Тиквата и Маджо изнасяха амнезия за Холандия. Едно кило на едро го продаваха на 4000 евро. Вече Холандците не ги търсят защото се зареждат от другаде и последните 4 години заляха софийските улици с "полицейска амнезия". А в предната статия се разправяше колко страшна била Северна Корея с износа си но дрога. Пффф. Навсякъде едно и също.

10

MaйMyнaтa

преди 2 години

Къде бее, дpoгата е полеэна, и кеф цена нема. Пускайте я и тука по магаэините, дpoгa с бандерол...хохооо

9

Анонимен

преди 2 години

По-невярна и глупава статия отдавна не бях чел. Ако е превод от Дойче веле то - значи е ясно

8

xaxsasб

преди 2 години

Навсякъде по света е едно и също. Единствената причина запада да изглежда като нещо величествено е че са създателите на колониализма който и до ден днешен се поддържа от Световната банка. Ако погледнете външните дългове на държавите веднага ще разберете, че Запада се крепи на това, че сами печатат парите и че имат трилиони "външен дълг". Нека световната банка отпусне 1800трилиона долара на България колкото е външният дълг на Люксембург и да видим кой ще ходи в Западна Европа.

7

Анонимен

преди 2 години

нищо от християнските и човешки ценности не е останало там, сборище живеещо от натрупаното в миналото но всичко свършва

6

ВЪПРОС

преди 2 години

Не мога да се начудя на тази Държава - като РСМ , БЮРМ , СФРЮ , РМ е ?Защо си смени името ? Какво Крият ?Да ви напомня Два Факта за България - 1 . Най-старата Държава в Света .2 . Единствената която не си е сменила Името .

5

Анонимен

преди 2 години

Глупости...на запад нема такива неща като корупция,бандити и наркотици..там са всичките едни чисти ангелчета като Момина сълза или девствена 15 годишна тинейджърка!!

4

Анонимен

преди 2 години

Освен това в Нидерландия има култура на разврат.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е истинската свобода!

2

Бил Гейтс

преди 2 години

Ами явно моите инжекции са нокаутирали полицията и сега бандите вилнеят по улиците. Постоянно повтарям на моите подчинени да ваксинират лекарите и полицаите последни, но те се страхуват от тях и затова бързат да ги набодат първо тях. Каква ирония обаче, голяма част от холандците са като наркомани и трябва редовно да се бодат с моите болемачи и явно аз вече съм най-големия дилър в бившата Холандия.

1

Анонимен

преди 2 години

Напълниха се с мигранти от третия свят, това е нормалния ход на събитията.