50

Върви в Русия

преди 1 месец

До 51. Знаеш ли, че Русия е на 2 място в Света по употреба на хероин? Едно време ДС пренасяше тирове с херойн през България и си прибираше парите.

49

гд

преди 1 месец

Затова всички наркотици трябва да бъдат легални, всичко друго е пунта мара

48

Анонимен

преди 1 месец

Пазете си децата! Аз съм бил в компания с хора които вземат наркотици и то още когато не бяха толкова скапани. Вече виждам какво причиняват на човек.. които се е откачил на време е добре. Другите вече са в депресии, с психически проблеми, разбити семейства.. ужас е! И аз съм пробвал почти всичко, по-голяма отврат от тия хапчета сега е само хероина. Пазете си децата! Стойностните хора стават все по-малко.. тоя запад ни разказа играта. Вече ми липсва соца

47

Христо Христов

преди 1 месец

До 48"Те не са *** да хранят някого с години в затвора и да се надяват да се поправи" - така е. Пускат ги на свобода... освен ако не заплашват системата.

46

Анонимен

преди 1 месец

Живея в Нл....Те не са *** да хранят някого с години в затвора и да се надяват да се поправи...В статията липсва уточнението за големи парични глоби и полагане на обществено полезен труд(чистят улиците обикновенно).

45

Анонимен

преди 1 месец

Хора си немате на идея,колко е вървежен наркотикът у западналите държави.Ония ненор малници викат ,че по добре да се дрогирал от колкото да се напиеш.Пълни от качалки!

44

USA

преди 1 месец

До Санчо Диспанса ТАМ БАЦО СИ КРИЕ БИЖУТЕРИЯТА И ЖАРТИЕРИТЕ НА СЕФДА !

43

Анонимен

преди 1 месец

Искали да ги наричат вече само Нидерландия ,а не Холандия!Правилно е да ги наричаме Нарколандия.

42

MaйMyнaтa

преди 1 месец

И эа лека нощ, да ви кажа!! Нpкoмaн не може да има никвакво паэнание. Нapкoмaн може да има само хаотични халюционации, приличащи на нищо важно.

41

Санчо Диспанса

преди 1 месец

Какво има на борда на "потопения" Вера Су :D

40

USA

преди 1 месец

У ХОЛАНДА МОЕ А КРЕШТИШ НА ПОЛИЦАИ НО НЕ МОЕ А ГО ДОКОСНЕШ ! У БУЛГАРИЯ ПОЛИЦАЯ Е ДЪРВО !

39

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли ще си сменят имато,за да ги мислят хората зацивилизовани наркодилъри?

38

Анонимен

преди 1 месец

До 31В Православното учение никъде не се казва ,че дървото е ябълка.По принцип няма значение какъв е плодът важното е ,че Адам и *** са проявили неподчинение и нарушават единствената божия забрана в Рая,за което божията слава,сияние което ги е покривало се отдръпва от тях и те виждат ,че са голи.А без Бога те виждат какво е зло,цялата им същност се изменя към не добро .

37

xaxsasб

преди 1 месец

До 31 - Забраненият плод не е плода, а забраната. И да говориш колко велик е забраненият плод е просто признак, че си някъде между 20-26 годишен и си изял около 20-40 картона ЛСД през живота си. Споко изяж още 200 и ако можеш да си го позволиш започни да продаваш на познатите ти и до 4-5г ще забележиш колко шаблонни неща ще говорят всички около теб. До такава стерен ще ти втръсне да слушаш "собствените си мисли" че като ти звънне телефона ще викаш "Оф" още преди да си видял кой те търси.

36

Анонимен

преди 1 месец

а оная другата мафия с офшорките и министерски постове? а оная другата мафия в бриксел дето пише законите за ковид, раздава субсидиите на нестле и нидерландските нацисти и джендър флуидити законите, как вървят процесите срещу нея? а оная мафия дето ги внесе манафците от мароко и алжир да чукаат млади цицорести нидерландки кога ще се изправи до стената? за един холандец питам.....

35

Бай Иван

преди 1 месец

Заподноевропейския Вавилон ще падне, въпросът е ние на тях ли да подражаваме, както искат клоуните от дб и подобни *** или да сме нормални ;) !!!

34

USA

преди 1 месец

БЕЛГИА И ХОЛАНДА СА АРАБИА НАСРЕД УИРОПЯ ! ТАМ ЛИПСФАТ КАМИЛИ !

33

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Добреее..31 То и маите са се дpoгиpaли, и според паэнанието им светът е свършил преэ 2012г. То, и Нострадамус доста е поэнал, благодарение на "беэобидни билки"!

32

USA

преди 1 месец

ХОЛАНДА Я ПОУЗНАВАМЕ КОТУ СРЕДНИЯ ПРЪС НА РЪКАТА ! ТАМ Е РАЯ НА БРАШНОТО !

31

До MaйMyнaтa

преди 1 месец

Забранения плод не е бил ябълка! Това е лъжа на църквата която я разпространяват чрез иконите на православието където дървото е изобразено като ябълка с червени плодове. Но в библията няма такова нещо! Четете внимателно. Никъде не пише ябълка. Пише дърво на познанието като не става ясно точно какво е дървото но е ясно че плодовете му имат ефект върху човешкото съзнание. Тоест те са вид наркотик. Имало е и дърво на вечния живот и безсмъртието плодовете на което спират стареенето.