32

USA

преди 2 години

У ХОЛАНДА МОЕ А КРЕШТИШ НА ПОЛИЦАИ НО НЕ МОЕ А ГО ДОКОСНЕШ ! У БУЛГАРИЯ ПОЛИЦАЯ Е ДЪРВО !

31

Анонимен

преди 2 години

Пак ли ще си сменят имато,за да ги мислят хората зацивилизовани наркодилъри?

30

Анонимен

преди 2 години

До 31В Православното учение никъде не се казва ,че дървото е ябълка.По принцип няма значение какъв е плодът важното е ,че Адам и *** са проявили неподчинение и нарушават единствената божия забрана в Рая,за което божията слава,сияние което ги е покривало се отдръпва от тях и те виждат ,че са голи.А без Бога те виждат какво е зло,цялата им същност се изменя към не добро .

29

xaxsasб

преди 2 години

До 31 - Забраненият плод не е плода, а забраната. И да говориш колко велик е забраненият плод е просто признак, че си някъде между 20-26 годишен и си изял около 20-40 картона ЛСД през живота си. Споко изяж още 200 и ако можеш да си го позволиш започни да продаваш на познатите ти и до 4-5г ще забележиш колко шаблонни неща ще говорят всички около теб. До такава стерен ще ти втръсне да слушаш "собствените си мисли" че като ти звънне телефона ще викаш "Оф" още преди да си видял кой те търси.

28

Анонимен

преди 2 години

а оная другата мафия с офшорките и министерски постове? а оная другата мафия в бриксел дето пише законите за ковид, раздава субсидиите на нестле и нидерландските нацисти и *** флуидити законите, как вървят процесите срещу нея? а оная мафия дето ги внесе манафците от мароко и алжир да чукаат млади цицорести нидерландки кога ще се изправи до стената? за един холандец питам.....

27

Бай Иван

преди 2 години

Заподноевропейския Вавилон ще падне, въпросът е ние на тях ли да подражаваме, както искат клоуните от дб и подобни *** или да сме нормални ;) !!!

26

USA

преди 2 години

БЕЛГИА И ХОЛАНДА СА АРАБИА НАСРЕД УИРОПЯ ! ТАМ ЛИПСФАТ КАМИЛИ !

25

MaйMyнaтa

преди 2 години

Добреее..31 То и маите са се дpoгиpaли, и според паэнанието им светът е свършил преэ 2012г. То, и Нострадамус доста е поэнал, благодарение на "беэобидни билки"!

24

USA

преди 2 години

ХОЛАНДА Я ПОУЗНАВАМЕ КОТУ СРЕДНИЯ ПРЪС НА РЪКАТА ! ТАМ Е РАЯ НА БРАШНОТО !

23

До MaйMyнaтa

преди 2 години

Забранения плод не е бил ябълка! Това е лъжа на църквата която я разпространяват чрез иконите на православието където дървото е изобразено като ябълка с червени плодове. Но в библията няма такова нещо! Четете внимателно. Никъде не пише ябълка. Пише дърво на познанието като не става ясно точно какво е дървото но е ясно че плодовете му имат ефект върху човешкото съзнание. Тоест те са вид наркотик. Имало е и дърво на вечния живот и безсмъртието плодовете на което спират стареенето.

22

Анонимен

преди 2 години

И по-зле ще става в тая либерална ***.

21

Анонимен

преди 2 години

До 25По изопачено тълкование на Библията не бях чел!!!Човек е създаден добър, в момента който яде от дървото ще разбере и какво е зло.А дяволът го лъже ,че ще разбере какво е добро и зло ,все едно не е знаел какво добро!

20

xaxsasб

преди 2 години

До 23 - ти говориш за някакви пълни ***. Истинските дилъри са огромни бели батки по 2 метра и тежащи по 120 кила. Всеки говори от гледна точка на опита си. Аз познавам конкретни дилъри от фракциите на Аякс и съм ходил по организирани боеве. Наистина ли си мислиш, че хора държащи половината заведения и къщи на червените фенери си купуват дрога от пакистанци. Хахахаха. Е да познавам и собственици на заведения етнически турци, но са в чужбината и са дребни в сравнение с държащите Амстердам.

19

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 24,25... Да бе, консомирай си ги, ти!! Ама не натрапвай на човеците, че в райската градина е имало дpoгa. И эабранения плод е нapкo-ябълка!!

18

На кмето зето

преди 2 години

Абе още бая години ще им трябва да ни настигнат, освен ако не ги залее морето.

17

Анонимен

преди 2 години

В Библията още в самото начало човека е почнал с наркотиците. Господ направил "дървото на познанието" и плодовете му били специални. Който яде от тях получава прозрение и мисленето му се променя така че да разпознава "добро и зло", тоест човек поумнява и проглежда. Преди това е имал акъл на 5 годишно дете.

16

Анонимен

преди 2 години

Наркотиците са част от човешката цивилизация още от самото начало. Едно първите важни неща които е открил човекът са наркотиците от естествен произход. Тези растения които променят съзнанието не са случайни. Те са създадени от Господ точно за нас. Да ги използваме както намерим за добре. Като антидепресанти, обезболяващи, за повишаване на въображение и кретивност или просто за забавление и удоволствие. Тези растения за нас! Животните не ги консумират.

15

българин

преди 2 години

Там си имат ***,араби,турци и пр.мюсюлманско присъствие.90% от тази престъпност е техно дело.Не пишете глупости за разни ултраси и пр.

14

xaxsasб

преди 2 години

Там си имат ултрасите на Аякс, тук си имаме клошарите от София Запад и Офанзива. Навсякъде наркотиците движат държавата. Нищо ново под слънцето. Само дето разумните народи вадят наркотиците от сивата икономика и оставят маймуните да се стрелят зад кулисите вместо да пречат на политиката. Например Канада, Чехия, Португалия.

13

Анонимен

преди 2 години

тия скоро ще искат международна помощ, с меки китки как да се защитават?