52

нормално е

преди 2 години

бил съм там - 30 до 40 % все още, но с тенденция към устойчив ръст са кафееви- мюслюмани-имигранти

51

Крал Трол I

преди 2 години

И въпреки това там зависимите от истинските наркотици са стотици пъти по-малко от родната строга, но заблудена държавица.

50

kireza

преди 2 години

Даааа...ами че тя е държавата,която винаги е била на първо място по наркотици и проституция...

49

SS

преди 2 години

Тук пък одавна превзеха цялата държава ! И винаги за едни има всичко,за други не ! Ама ще идва Видовден .

48

аз

преди 2 години

Ей, внимавайте, с ваксините е същото. Има данни, че ваксинирани американци се правели на улави и пробвали да се редят за поредни дози ваксина. Казвали, че са за пръв път!.

47

Боже, Боже

преди 2 години

Пази боже! И децата и всеки който му е слаб ангела и лесно го подлъгват. Мафията прави неизчислими пари от всичките тия отрови и няма ни милост нито спирка на методи за предлагане. Ужасна гледка са пристрастените които вече нямат човешки образ, а и последното им имане отдавна е изтекло в черното бездънието на абстиненцията

46

Анонимен

преди 2 години

До До Гошето 56- Кавво да знаели младите бе охлюф? Всяко нещо което ти замъглява мозъка е добре дошло за нарко мафията. За да ти пробутат в такова състояние хероин или хапчета. В наркотиците които създават зависимост е истинския бизнес. Гъби, мъби и т.н..ми те не знаят къде се намират след тях...и да ги отпориш няма да знаят..дори и алкохола за тези които не могат да контолират са в рискова група. Жал ме е за холандците но сами си го докараха с внос на мафии. Както и скандинавците и САЩ.

45

112то място да искаш

преди 2 години

Пише 62 коментара а показва 60! Защо ми сложихте цензура на коментара без да съм използвал убиди?

44

Е

преди 2 години

Нали уж все поучават другите, нас ни скъсаха от какви ли не критики и нравоучения, а май... себе си не виждат !!!

43

Анонимен

преди 2 години

Тук гледам вече 10 годишни лапета пушат марихуана

42

Анонимен

преди 2 години

Не е по зле от тук

41

До Гошето

преди 2 години

Джо Роган прави един от най яките подкасти. Гледам го редовно. Не съм чул от него да промотира опасни наркотици. Канабисам, гъбите, дмт, и др подобни естествени опиати са единствените наркотици заедно с алкохола, кафето и цигарите които човек трябва да опита поне веднъж в живота си. Но младите трябва да знаят да не пипат хероин, амфетамини и изобщо всякакви синтетики. Това са отрови и нищо повече.

40

До 51

преди 2 години

Зависи от наркотиците. Като цялото всичките са вредни до някаква степен. Но има и разлика. Не всички наркотици причиняват зависимост. Естествените наркотици под формата на растения не са толкова вредни и не се пристрастяваш към тях. Само тютюнът и производните на опиумния мак пристрастяват. Канабиса, гъбите, салвия, кактусите и др не правят зависимост и като цяло не са токсични. Синтетичните наркотици са най опасни. Те съсипват и тялото и ума. Всичко което е на хапчета е отрова.

39

Гошето

преди 2 години

На запад едни от най-популярните подкасти като този на Джо Роган хвалят ЛСД, гъби, и всякакви психотропни простотии и канят гости, които зарибяват кухи слушатели. Затова хората стават все по-глупави и с все по-малка връзка с реалността - искат всичко сега, без да предлагат нещо насреща като ум или умения.

38

Анонимен

преди 2 години

Живея в Нл....Те не са *** да хранят някого с години в затвора и да се надяват да се поправи...В статията липсва уточнението за големи парични глоби и полагане на обществено полезен труд(чистят улиците обикновенно).

37

Анонимен

преди 2 години

Хора си немате на идея,колко е вървежен наркотикът у западналите държави.Ония ненор малници викат ,че по добре да се дрогирал от колкото да се напиеш.Пълни от качалки!

36

USA

преди 2 години

До Санчо Диспанса ТАМ БАЦО СИ КРИЕ БИЖУТЕРИЯТА И ЖАРТИЕРИТЕ НА СЕФДА !

35

Анонимен

преди 2 години

Искали да ги наричат вече само Нидерландия ,а не Холандия!Правилно е да ги наричаме Нарколандия.

34

MaйMyнaтa

преди 2 години

И эа лека нощ, да ви кажа!! Нpкoмaн не може да има никвакво паэнание. Нapкoмaн може да има само хаотични халюционации, приличащи на нищо важно.

33

Санчо Диспанса

преди 2 години

Какво има на борда на "потопения" Вера Су :D