72

Дрогар

преди 2 години

Какво стана? Нали щеше да изчезне нарко престъпността след легализирането на дрогата?

71

Радо

преди 2 години

Браво. Най- накрая нещо различно и нелошо в страна от ЕС. Това е свободата.

70

Joro

преди 2 години

Аааа, не така. Това е Нидерландия, това да не ви е Холандия. Няма такова нещо! Всичко е наред, цъфти и връзва! И каква тема е това, наркотици, я пак си продължете важните теми като възможностите за еднополов брак на кралицата и т.н., все важни неща.

69

нещастници

преди 2 години

има една приказк, всяка държава е точно отражение на населението й! сиреч каквито си ги пуснеш такава ти става и държавата. в този смисъл ЕС е бъдещ Халифат какъвто е имало 600г в Южна европа, сега е време и на Северна Европа. Който не се учи от грешките си повтаря докато разбере принципа...

68

Анонимен

преди 2 години

Ех че хубав конопен цвят на снимката, чак ми се припуши тревица.

67

Анонимен

преди 2 години

Тя отдавна е. Защо да се превръща.

66

Иван

преди 2 години

Когато видя статия на Дойче Веле веднага знам, че става дума за пропаганда. Евтина и агресивна. Не вярвайте на нищо, написано от тях. Има да сънуваме стандарта на Нидерландия ... хич не ги мислете.

65

Анонимен

преди 2 години

Коментираните факти са достоверни и са напълно в унисонс с Европейските ценности, за които непрекъснато ни напомнят евролибералите и еврогейовитв! Светът се е побъркал!!!

64

Анонимен

преди 2 години

Другият проблем е че това са болни хора и се нуждаят от помощ.не го осъзнават.просто няма кои да им помогне.

63

Анонимен

преди 2 години

Някои ги произвежда тези наркотици,въпроса е да се забранът съставките да се произвеждат и да се продават.откъде ги набавят тези съставки в наркотиците.

62

Анонимен

преди 2 години

До 75- това е картината в цял свят.не в цяла европа.

61

Анонимен

преди 2 години

Какво значи да се превърне? Тя отдавна си е. Ротердам Амстердам Едни от най-големите пристанища в светът посрещат яко дрога.

60

BatSot456

преди 2 години

Така стоят работите в Нидерландия.Отдавна обществото там е деградирало морално.И не само там.Това е картината в цяла Европа.

59

Да се закриват

преди 2 години

В Германия във Франкфурт в центъра, шмъркат кока пикльовци по на 18-9 директно пред полицаите. Има 4 квартала в които полицаиите не искат дори да влизат, при сигнал. Араби, чадци, мароканци и всякакви, които няма как да се интегрират. Нашите Цигойнерии, са 10 пъти по "интегрирани" в сравнение с тях. Дано в Германия по бързо дойде нов Хитлер. Плачат си за такъв просто. Единствения начин за интеграция на такива групи е да са поети от Европейски семейства от бебета още, подобно на турците там!

58

баба мара

преди 2 години

холандия не е държава наркотици проституция еднополови бракове по върховетена властта тази територия не е пример за нищо

57

не може да бъде!

преди 2 години

Холандия/Нидерландия е една демократична, високо технологична цивилизована,с висок стандарт на живота държава на наркотрафиканти,сводници и хора с всякаква сексулна ориентация!?А,и бивша робвладелческа държава...просто европейска държава за пример!?

56

легални ли

преди 2 години

До гд Ако за едно хапче се разстрелва на място,и го показват по ТВ та всички говедца да видят,мислиш ли че ще има наркомераклии!?

55

Анонимен

преди 2 години

Там убиват журналисти насред улицата и пак Холандия си е номер едно в класациите за свободна журналистика. Никой не иска да им помогне- да ги смъкне малко в класацията, да ги порицае- мерки да им предпишат и пътна карта. Богати били и имали инфраструктура! "Богат е пък го не пита...." е казал поета. Все с България се занимават и ако не е велето дето по инструкция напада англичани, турци и руснаци- няма кой да обърне внимание.

54

:)

преди 2 години

Ако Нидерландия е държава на мафията, не знам как да наречем БГ-то. Нидерландия е ултра богата, подредена и стабилна държава. Това, че в някое гето маймунките се били не е от значение. Полицията ще ги смачка като мухи. *** били. Идете и се изрепчете на холандски полицай, като са ***. Боя и спането в килия са гарантирани. После съд, глоби, затвор. Бързо и качествено.

53

Анонимен

преди 2 години

ли бе расти, сър...