291

Solar Power

преди 2 години

Числата са на 70 българина 0.2 умират. Това е последната статистика. В сравнение до момента няма починал в следствие на ваксина пфайзер в България. В други страни е пресметнатно ,че рискът е 1 на 1 000 000. Може да го сравняват с първите цифри :) Както казах,всички ще го прекарат по различни начини. Аз реших да не се натискам за онзи стол с дупка в болничната стая, където ще се редуваме 4 човека, а маските са само 2 :)

290

до Solar Power

преди 2 години

"До Анонимен: О аз не призовавам за нищо. Всъщност за едно :) Нали сте смели ! Няма вирус всичко е измама. Бъдете смели до край ! Когато вземете да кашляте не ходете в болница !"..........................Не ми слагай чужди думи в устата бе клоун. Вирус има и го прекарах като настинка, както мнозинството от световното население. Какви болници, какви пет лева бе?

289

Solar Power

преди 2 години

В моята фамилия всички се ваксинираха отдавна и нито един не го е прекарал до момента. Нито температура настинка нищо. Може и да го е карал, но не знаем :)

288

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: "Великия" д-р Мангъров каза,че всички ще го прекарата. За това е прав !Едни ще го прекарат чрез ваксина леко (93% от тях), други ще го прекарат нормално без ваксина пак леко, трети ще го прекарат тежко и средно тежко в болница с различни увреждания на по късен етап, и четвърти ще го прекарат но на 2 метра под земята :) Числата са прости и математиката не е много сложна наука :)

287

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Спутник е като johnson и astra zeneka. Ползвай тях същото е, но имат много странични ефекти. Температура при някои хора и т.н. Същите са като например ваксината за детски паралич. 1 на 100 000 дефект. В сравнение с РНК-то 1 на 1 000 000. Разликата е да се возиш на мерцедес и лада :) Пак се возиш но по удобно. Може да сравниш сега и смъртността на неваксинираните 93% което отговаря на Пфайзер 93-95% успеваемост.Риска от каране на корона директно е в пъти по лош !

286

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО КУНЧЕВ, КОГА ЩЕ СТАНАТ 50 000 НА ДЕН? СПОРЕД МЕН Е НАЙ-ДОБРЕ 100 000 НА ДЕН.

285

Анонимен

преди 2 години

До до 314 от славянин "от десетте нови заповеди в скрижалите от Джорджия!" Не знам кое е по-забавно, че си тотално неграмотен, или че демонстрацията на тази неграмотност е комбинация от религия и конспирации.

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 333 __КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

283

Анонимен

преди 2 години

Как в цялата държава няма нито един вбесен, озверен, може леко превъртял мъж, който няма какво толкова да губи!? Как пък в целия свят няма нито един такъв!?

282

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: О аз не призовавам за нищо. Всъщност за едно :) Нали сте смели ! Няма вирус всичко е измама. Бъдете смели до край ! Когато вземете да кашляте не ходете в болница ! Всичко ще си мине от само себе си ! Пийте чай от джинджифил, яжте лимони и всичко ще мине. Никаква болница ! Вирус няма ! Бъдете смели наистина :)

281

Анонимен

преди 2 години

Хохохо ваксърите се скъсаха да използват опорката че ваксината не е задължителна и не трябва да се оплакваме, обаче като ги оставиш да се развихрят по форумите и започват да призовават за диктаторски мерки които да принудят всички да се ваксинират.

280

Анонимен

преди 2 години

Едно си баба знае...едно си баба бае.

279

Solar Power

преди 2 години

До славянин: Озаначават,че си *** и не знаеш как работи света -> Колкото повече население и то здраво и дълго живеещо и с добри доходи то толкова повече автомобила ще смени през живота си, ще изпие много бира, ще ползва много тоалетна хартия и за всяко от тези неща държавата му ще си вземе 20% ДДС :) Така работят нещата брато. Ако ти си стигнал до друг извод много си се объркал :)

278

Аве...

преди 2 години

...Кунчев, затваряй всичко централно и докато не се ваксинират всички, си седят всички вкъщи докато могат и така. Все някога ще се ваксинират твърдоглавите. Едно време в СССР като ти кажат ваксинирай се, се ваксинираш и не филосовстваш.

277

Solar Power

преди 2 години

Прав е ! Аз на ресторант или заведение в България например не съм ходил от над 1 година. Няма и да отида защото вътре всякаква *** заразени ! Когато бях в Германия лятото ходих, но там се влиза със сертификат задължително и вътре персонала е ваксиниран !Така,че когато тук стане същото мога да посетя отново българско заведение. До тогава предпочитам да си спестя парите и да инвестирам в крипто :)

276

Анонимен

преди 2 години

"Ще имаме сериозни проблеми, ако не се увеличи процентът на ваксинираните, предупреди главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.".............Със сигурност ще си имате сериозни проблеми, когато се наложи да връщате подкупите с лихва.

275

Анонимен

преди 2 години

Забраната за свободно движение без сертификат не е никаква здравна грижа, форма на диктатура о наказание за непослушание. Дори в омразния ви социализъм нямаше такова нещо, но при фашизма - да.Не бъдете наивни, и ваксираните са застрашени, помнете ми думата.30 05 2025 година.Запомнете тази дата.

274

Анонимен

преди 2 години

Ракията е направена, туршиите са в зимника, прасето скоро ще го колим :P Мене ме нема в цялата схема :)

273

Анонимен

преди 2 години

Ало, президента, колко пъти вече се наруши конституцията и Хартата за правата на човека. Не може извънредната обстановка да си я подновяват до безкрай.Абе има ли пилот в самолета?

272

Размисли и Страсти

преди 2 години

След един месец се навършват 32 години ''демокрация'', но смятам, че тази държавица няма да я има след още 32....................