311

ььь

преди 2 години

*** то нали ги гледах снощи от къдебешенепомня препълненитеболници. Настанили децата в някакви фургони, щото нямало място. Иначе били в добро състояние, успокоиха ни. А какво чинят в болница, пардон във фургоните, щом са в добро състояние? Ако пък не бяха добре, каква помощ ще получат във въросните фургони? Аман от долнопробни постановки, писна ми, не знам на вас..

310

Според

преди 2 години

Логиката на ваксъра, Протестите в Европа са всъщност форма на одобрение на ваксинационната политика.

309

ььь

преди 2 години

Да ви кажа, може и наистина да си има проблеми човекът, ако не се увеличи процентът на ваксинираните.

308

Няма

преди 2 години

Пандемия.Има само изкривена стъкмистика .Ама, вече нито балъци, нито страхливци останаха.Колкото ги имаше, всичките се ваксинираха.

307

Всеки ден

преди 2 години

Поне 10 новини за настинката и нито една за ежедневните протести против зелените сертификати в цяла Европа.Изключително обективна журналистика.

306

Анонимен

преди 2 години

Отваряй всичко! Затваряй болниците! Въвеждай грийн пас. Който иска, се е ваксинирал. Останалите да ***. Но вкъщи . Не в болниците, моля . Да не дрънкате после, че лекарите ви уморили. Дискриминирате нас , ваксинираните!

305

Анонимен

преди 2 години

Според логиката на антиваксъра целият свят са овце, само той е разкрил пъкления план на еди кой си да го чипира за да разбере къде е скрил ....... киселото зеле .

304

Анонимен

преди 2 години

Скрии се фашист мръсен,народът те ненавижда,долен продажник

303

Анонимен

преди 2 години

Вече не става въпрос за спринцовки, ние българите казахме, че няма да се чипираме и да останем роби на аглосаксонската (германци + англичани) cбирщинa. Царството на англосаксите приключи. Новите договори ще се подписват декември. Който се е излъгал да се набоде, ще продължава да им служи. ЕС е пътник. Скоро и кунчевците ще разберат какво значи глас народен - глас Божи. Полша също излиза от ЕС, значи линията ще минава над тях. Всеки трябва да направи избора си, няма време.

302

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което показваш е закостенял тапир, че и идея нямаш как да се справиш на местно ниво. Не го бил измислил той. Ами баш така си е с всичко дето правите. Заемки и шаблони и никаква мисъл. НЕ познаваш хората, нито те е грижа за тях. Едното ти портмоне остана.

301

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Никой не те граби :) Сам го правиш заедно с останалите 80%. Затова сме на последно място по всичко. Не си ли се замислял,че може да грешиш заедно с другите 80% и затова положението е такова ?

300

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power муахаха сега кой е коспиратора? На теб май ти е скучно?

299

Анонимен

преди 2 години

"Ще ви кажа под секрет ! Истината е съвсем друга ! Пускат ви мухи във фейса за да не се ваксинирате"-------------Нямам фейсбук, пробвай с нещо друго.

298

Solar Power

преди 2 години

Ще ви кажа под секрет ! Истината е съвсем друга ! Пускат ви мухи във фейса за да не се ваксинирате и така след 2-3 месеца да стане мутация тук в България която ще избие всички неваксинирани. Така като махнем ваксинираните 20% и прекарали вирус още 30% .. ще останат едни 50% които ще ги разчистят. После на тази територия ще настанят бежанци от Сирия и ще я направят буферна зона към Азия :)Това е много по вероятна конспирация от тази с ваксините :)

297

до Solar Power

преди 2 години

Ако си смениш онлайн персонажа може и за трилиардер да се представяш занапред. Интернет дава неограничени възможности за себеизява на панелни мишоци като теб.

296

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Някой антиваксър да отговори защо пак сме последни ? :) Умни ли сме ? По хитри ли сме от другите ? Ех защо не сме така хитри и заплатите тук да са като средно европейските ? Защо пък да не живеем средно до 80 години ? Някой умен да отговори :)

295

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Грешиш аз отдавна съм милионер :) Аз съм от 20-те процента умни българи. В цяла Европа гонят 80% вече ваксинирани, дори в Русия и Китай са над 45% ! Само "умния" бай *** е над нещата и мисли,че е по умен от другите :) Е ако беше наистина по умен щеше ли да диша най-мръсния въздух в ЕС, да има най-ниските заплати, най-ниския БВП, най-лошото здравеопазване , най-ниска средна продължителност на живот ? Ако е умен нямаше да бъде така нали :) ? Или греша ?

294

Анонимен

преди 2 години

Хайде, въвеждайте сертификатите си, какво чакате? Всички знаем, че инжектираните в България са под 10%, другото е лъжлива статистика. Ще въведете ама друг път, кой ще ви носи умрялата икономика на гърба си? Сигурно соларния и бау ще работят, само дето и те не са инжектирани.

293

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Няма да се инжектираме, кое не разбра? На никой не му дреме за драсканиците ти?

292

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Германец, спри се малко, днес ще заработиш 20-30 лв. Какво ще ги правите толкова много пари в катуна?