331

Учуден

преди 2 години

То пьк някои се е засилил да идва тук

330

СС

преди 2 години

Някои изказват мнение тука не ваксинирани ако се разболеят да на бъдат лекувани, нали са си платили здравни осигуровки бе??? Аз предлагам тези които са ваксинирани ако развият заболявания след иглата да не се лекуват в болниците, откъде накъде с държавни пари ще се лекуват заради това че са били егоисти да се надупчат и да не мислят за последиците от ваксините и страничните ефекти от тях...

329

Киро

преди 2 години

За да ходят деца на училище и детска градина има задължителни ваксини.Не ревете срещу тях?Искате ли да живеете в общество, трябва да спазвате обществени норми и закони. Не ви харесва - марш в гората. Там може да бродите без ваксини, голи, да висите по дърветата и крещи те по цял ден срещу световното зло и ред.Простотията *** балканска си е на същите нива от времето на Алеко. И при народ, политици и обществени разбирания.

328

Анонимен

преди 2 години

До368Ъи до сега да не си седял вързан с вериги бе !Какво си дискриминиран? Не ти дават да работиш ли,да не ядеш ли, от какви граждански права си лишен? Я ходи се крий в противорадиационно укритие,за да не те олепа вируса!Ако си ваксиниран стой и трепери!Чакай да мине време и да видиш последствията за здравето си.Ще се сетиш тогава кой ти нарушава правата,но може да екъсно!

327

Анонимен

преди 2 години

Каквото обслужването- такива и туристите-бедняци на социални помощи в родната си страна Мизерници,дошли да лапт,мърсят пият,залагат в казината, ползват *** и се дрогират.Все каймак на нацията,***,за тях ли ще ми мислиш бе!Като главен санитарен инспектор направи една внезапна проверка в някой хотел, да видиш каква мизерия е в кухнята,какъв персонал работи.С вода от кофа дето се мият тоалетни измиха маси в ресторанта на хотел,в който работех преди години.

326

Анонимен

преди 2 години

Бърши си г....за със зеления си сертификат! Пълен о......френ трябва да си да не си разбрал,че не можеш да накараш насила някого да се ваксинират,като не иска.Не ревете за летният сезон.За да няма туристи друг е виновен.Аки правите анкети на туристите ще кажат,че няма да дойдат втори път, защото е мръсно в хотелите, навън около тях,шумно е, храната е лоша....Пиша все верни неща, защото четири лета съм работил в хотели по морето-на Златни пясъци и Обзор.Хотелите с четири и пет звезди им ги няма

325

Анонимен

преди 2 години

Някои страни се справиха с превенция и ранно лечение, тия психопати са обсебени от дупчене с игли.

324

Ей

преди 2 години

Цъкаш не цъкаш минуси , и ти си от мамона ! Ще усетите тръпката когато БОГА ДОЙДЕ ДА ВИ ИСКА СМЕТКА,А НЕ СЕРТИФИКАТИ!!!!

323

Ей

преди 2 години

Флинстоун, ще ни върнеш в каменната ера ако слушаш твоѝте дарители! Бах та у. Продашжника! Между другото като напраѝте онѝ мерки ,ще видите 80-90% нормални ора ,не сиропирани ,как ше ви се сипе у гърба манджата която вие готвите! Малиииии,къв наглиц,въри та въри да те увредят .... ей папагал спри си вече че ще си в дъното на Ада ...

322

Анонимен

преди 2 години

В старчески дом в Бавария е възникнало огнище на Коронавирус. Един от жителите е починал, въпреки че е бил ваксиниран три пъти.Досега, според Зюддойче цайтунг, 26 жители и 15 служители са били заразени с коронавируса. Всички, освен двама души, са били напълно ваксинирани. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Скоро идва Видов ден.

321

Анонимен

преди 2 години

Баба ми го кълне на умряло. Тя разбира от тези неща. Дано да го стигне!

320

Косе Босе

преди 2 години

При положение, че и ваксинираният може да заразява околните с коронавирус, и от него трябва да се изисква да си прави тест преди влизане в заведение, кино или театър. Ако сертификатът за ваксинация представляваше доказателство, че човекът не е заразен, разбирам да не се искат тестове от ваксинирани. Но щом абсолютно всички експерти признават, че ваксинираните разпространяват вируса, и ваксинираните трябва да представят тест. Откъде-накъде само неваксинирани ще са задължени да се тестват?

319

Анонимен

преди 2 години

Добре бе Кунчев според теб брой от 2-2500 на ден е висок, ами кога беше по 4-5000 при Боце как го определяше или всеки път аршина е различен. Е, те за това хората не ви вярват за нещи, щато сте едни см0тани фурнажийски лопати

318

До от Берлин

преди 2 години

Много точно го каза, опитват си да ни вкарат в кюпа! Ама българина 30г. Е бил тормозен и е научен да усеща нещата! Браво Българи!!! Не позволявайте да насилват душите ви,Бог гледа и скоро ще възложи справедливост ,а за тези коѝто робуват на дявола и парите....жалко им!

317

От Берлин

преди 2 години

Не му вярвайте! Опитват се да ни вкарват в капана... Особенно, това с с епове и регистрации... Тотално наблюдение и контрол! После насила и 5-шеста игла.. Новият Холокост продължава! Бог с ВАС и пазете децата!

316

Коко

преди 2 години

Нали според конституцията никой нямаше право да ни принуждава насилствено или психически да се ваксинираме или пием вещества против нашата воля. Какво стана!? Ако това е така, то тогава не би ли следвало това, което господинът върши да е криминално деяние?

315

Кет

преди 2 години

Не знам дали остана един човек в Бг който да проявява симпатии към тоя... Дано инфлационните пари които са му изсипали да си заслужават.

314

Toto

преди 2 години

Ах тиии продажникоо...тежки грехове натрупа инспекторее

313

Анонимен

преди 2 години

A бе всеки ден ли ще ни показвате този продажен Кунчев?

312

От вкички

преди 2 години

Ти си най-нагъли брутален! Но не се напъвай много,скоро ще дойди възмездие....на всеки според делата! БОГ ГО Е КАЗАЛ! Точка.