53

Факт

преди 2 години

Тотална спекула е на пазара а контролните органи без действат, не купувайте скъпете ***.

52

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица един от специалистите излезна и каза, че олиото трябвало да стане 5 лв. за литър. Обяснението беше "заради миналогодишната слаба реколта". Ега ти наглецa!

51

Анонимен

преди 2 години

супер скъпо за нашия мизерен стандарт. в Германия олиото е към 1.50 евро също, тука заради очаквано увеличение на всичко с 15% се говори за апокаличтипни последици за домакинствата, а в БГ не ми се мисли. Тъпите разглезени немци трябва 1 година на преларат в БГ да видят какво е

50

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е страна от Третия свят наред с България.

49

Анонимен

преди 2 години

Аз ще си купувам гръцки или испански заехтин,напук на търгашите.

48

Анонимен

преди 2 години

Когато бяхме със СССР България беше сред 30те най-развити икономики в света, и българите живеха на средно-европейски стандарт.

47

Анонимен

преди 2 години

След 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света, 80% от работещите живеят в бедност и икономиката е нула - депо за черноработници и пазар за западни стоки.

46

Анонимен

преди 2 години

ценови контрол води до липса

45

Асан

преди 2 години

Минаваме на свинска мас :)))

44

Анонимен

преди 2 години

До 38 Ми аз доколкото си спомням Русия отдавна разтури СССР и го няма вече. И след това когато не бяхме нито там нито в ЕС бяха най-мизерните години. ЕС пак ни спаси от глдните години на 90 те. Тъй че не разбирам какво намекваш с мнението си. Все едно ние сме разрушили любимия ти СССР и го натякваш. Пък ние сме прекалено малки,за да направим каквото и да е.

43

Анонимен

преди 2 години

Спекулата се вихри с пълна сила.Къде е контрола?Бойкотирайте търговци и производители.Само така ще свалят цените.

42

Тринморие

преди 2 години

Унгария преди седмици сключо договор с Русия за дългосрочна доставка на газ и сега купува газта евтино от тръбата през България. Русия предложи и на България да сключи такъв договор. България купува на 600$ по спотови цени, другия месец ще купува на 800$, след нова година на 1000$. Тримореца "русофил и агент на Москва" Румен Радев можеше да сключи договор с Русия както направи Орбан, и сега нямаше да има никакво повишение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца Радев, пък и заплатата му е добра, не са му грижа цената на отоплението, тока и храните.

41

фон дер Лайен

преди 2 години

Яжте насекоми. Съдържат протеини и всички амино-киселини. Ще ядете насекоми и синтетични химически каши вмесо плодове и месо защото няма да има селско стопанство и растителност за плодове, зеленчуци и животновъдство. Всичко ще бъде покрито със соларни панели и вятърни перки за ток, които могат да произведат едва 10% от необходимата енергия. Но ще спасим планетата.

40

ББ от Банкя

преди 2 години

До Анонимен 32 В Минесота ползват само мас!

39

Анонимен

преди 2 години

До ф - еми грабвайте по едно чифтe и като Караджата срещу демократичната полиция и органите на реда. Какво чакате. Те като ви видят какво сте караджи - ще се уплашат от вас, и управляващите ще се уплашат и ще свалят цените на тока и олиото.

38

тъй де

преди 2 години

До Анонимен 35 От рапица и бучимиш, какъв вкус дириш?

37

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой от редакторите на днес.бг или гол.бг женен за рускиня?За един прЕател питам..

36

ПЕТ лева зехтина

преди 2 години

Хубаво се живее в ОЙРО съза!

35

Анонимен

преди 2 години

Да умират бай *** и бг мама. Най-скъпата храна и лекарства в ЕС и най-голямата мизерия. Стойте още, да не сте си и помислили да идвате при ЕС фашистите със сертификатите. Правете като жабите от творчеството на Ботев, като им пресъхне блатото.

34

ф

преди 2 години

До ПредложениеДемокрация, демокрация, колко демокрация. Нямаш свобода. Трябва да протестираш мирно. Но, Каравелов е казал - "Свободата не ще Екзарха, иска Караджата. Разбра ли?