133

Анонимен

преди 2 години

До 136: Какъв АЕЦ Белене бе българино? Любимците ти от ГЕРп го спряха! Сега плащай!

132

гадост

преди 2 години

Настъпва Радевата Зима. При Виденов поне по телевизията даваха по два хубави филма. Сега ни се блещят някакви си Хавардци и забравих как се казваше оня облещения.

131

хм

преди 2 години

Много нагли бе! От 3,20 лв. олиото щяло да падне на 2,00 лева, но зарди по-скъпия ток нямало да пада. Че тока какъв дял от сесестойността на олиото формира? Все си мислех, че основното перо е цената на слънчогледа.

130

Пурко

преди 2 години

При бай Тошо имаше цензура,нямаше демокрация,а диктатура.Нямаше и банани.Но каквото имаше,беше евтино.Имаше режим на тока,но нямаше пустеещи полета.Демокрация,демокрация-кой не скача е червен.Сега всички да скачаме,няма да има евтин ток и евтина храна.Ще има масово изтичане на млади хора навън и старци пенсионери на изживяване.Да живее ,,демокрацията,,

129

Българин

преди 2 години

АЕЦ Белене и евтин ток!

128

Анонимен

преди 2 години

Стига са се оправдавали с тока. Цената на олиото зависи от реколтата на слънчоглед. Хлябът зависи от реколтата на пшеница. Измислят си причини, за да надуват цените. Вината е в прекупвачите и цялата верига от посредници и доставчици. Много маймуни на клона.

127

Демократ

преди 2 години

Килограм бял боб вчера в Кауфланд на 7.39 лв!!Добре ли е?

126

ГУГАЛО

преди 2 години

Тя в БЬЛГАРИЯ коя цена е паднала. На крьчмите 9% ДДС и една шопска салата 14лв. Вибраторо на Сачева прави бунтове. Но проблема е че никой не иска да ходи на ресторант

125

Анонимен

преди 2 години

До-131Я пааааккккк????

124

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 131 Ами откажете се от субсидиите тогава щом го искате господине. Но до сега няма такъв който да се отказал нали.Получават някои субсидии за непроизведена продукция било от краставици, пъпещи, домати , тикви и пр. Но чий гръб е това ? Но държавата ни е такава.

123

анонимен

преди 2 години

Да ги спират субсидиите, всеки земеделец го иска това. Щом казваш на някого, който произвежда по няколко хиляди тона храни на година, че е тарикат, смятай до какво ниво сме я докарали вече.

122

До125

преди 2 години

Ей тарикат,недей да говориш за"капитализъм"в земеделието когато ползваш Европейски субсидии които са платени от всички нас!!!

121

Анонимен

преди 2 години

Цената на пшеницата скочи повече отколкото цената на слънчогледа но там не наблюдаваме такъв скок,което отново говори,че в тоя сектор има картел и спекула!

120

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 125 От нашите данъци държавата дотира земеделието. Да спре да го дотира тогава и тези пари да се включат към заплатите и пенсиите.

119

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си коментираме тук държавата я няма плюс заложените от ГЕРБ подводни камъни.Служебните правителство и двата последни парламента нито предвидиха кризата нито я смекчиха до поносимост за народа. Сега пък са заети пак с предизборни обещания.Дали да гласуваме?

118

oIo

преди 2 години

До анонимен 125 Да ти пукнат децата от глад тогава, свиквай!

117

анонимен

преди 2 години

Цената на слънчогледа е 1000лв, с тенденция да стане 1200-1300лв/т. Свиквайте, никой не е длъжен да ви произвежда евтини храни. Който иска да пробва, да запрята ръкави. А през комунизма дали е било евтино или не, то с открадната земя да правиш земеделие всеки може.

116

123

преди 2 години

Еми дръжте си го това олио **** такива, дано се задавите, спекуланти жалки.

115

Радой Ралин

преди 2 години

Добре дошли в държавата на РР.

114

Анонимен

преди 2 години

Помня като дете по соца ядехме истински хляб,олио,царевица,гледахме прасета -имаше истинска храна,НО всичко беше държавно и истинско.Баба слагаше мръвки в тавата и питка-КРАСОТА!Сега е ГМО,частници държат земите в БГ,зърното е химия вкарвана отвън.Отделно с тирове се кара химия и се ръси яко.После сме болни.Ще има да го търсите соца,вие демонократите които искахте капитализъм,демОкрация и свободия.Това е само началото и няма да ревете.Жалко че и ние разумните хор също страдаме заради вас!