286

Анонимен

преди 2 години

Елпром Ловеч правеха добри копия на Хилти! Но някой от другарите понякога донасяше истинското Хилти и веднага разбираш колко сме назад! Тошко защо не се возеше във Волга а се возеше в Мерцедес?!?! :)))))))))))) Защо мотобатальона който го охраняваше караха БМВта а не руските копия - Урал Днепър!:)))))))))) А може би Балкан 250!?:)))))))))

285

Анонимен

преди 2 години

Комунисти 1982ра, тошови комунисти, но направиха много повече за България от въшливите атлантици на тиквата.....Да, така е, берете червени плодове и пляскате с ръцете ама отзаде! :)))))))) ....Трудно е!:))))))

284

Христо Христов

преди 2 години

Комунисти 1982ра, тошови комунисти, но направиха много повече за България от въшливите атлантици на тиквата.

283

Христо Христов

преди 2 години

Седемлетната планова икономика на ЕС анно 2021ва доведе до сегашните цени и все по-бързото затриване на Европа.

282

Анонимен

преди 2 години

В Правец вместо да копират Епъл 2 да бяха кзмислили нещо наистина ново сега щяхме да сме много по-напред с материала....Тошковците измислиха Корекомите, за другаги със сметка във външно търговска банка, а за редовия българин - цяла краставица! :))))))))))))...Ей ги на, до ден днешен другарите пазят ревностно идеята на тяхното червено величие, мъчат се завалиите! :)))))))

281

Анонимен

преди 2 години

Джон Атанасов е българин роден извън България, ако беше във щеше да го направят партиец и щеше да опикава столовете до дълбока старост! :)))))))))))

280

Анонимен

преди 2 години

В Правец вместо да копират Епъл 2 да бяха кзмислили нещо наистина ново сега щяхме да сме много по-напред с материала

279

Анонимен

преди 2 години

Имаше и още един модел на "велик" български компютър, марка Вълко, модел Червенков! Голяма машина беше,ей!:)))))))))))))

278

Анонимен

преди 2 години

Какво разбираш под графичен режим и за кой модел става дума?...За модела Правец от 82ра година! Къде е Правец и къде - Ябълката!?:)))))))))

277

Анонимен

преди 2 години

Форума тотално изпростя. Чао.

276

Анонимен

преди 2 години

Затова почти всеки хванат банкомат измамник у странство е с буггарашшки пашапорто!.....Няма такова нещо, най добрите по банкоматите са украинците, доказано е! Има разбира се чат пат по някой нашенец но украинците са доказани майстори!

275

Анонимен

преди 2 години

Какво разбираш под графичен режим и за кой модел става дума?

274

до 346

преди 2 години

аналогичен случай в нашето село. едно овчарче опъна коча и му се извиха рогите. факт!

273

Ястребителят

преди 2 години

Българинът е създал компота ... ууупс ... компютъра, също така българин е създал бобения ... уууупс ... брауновия газ. Българите са най-големите специалисти по компотите ... ууупс, компютрите, сиреч - сите са АйТи специалисти. Затова почти всеки хванат банкомат измамник у странство е с буггарашшки пашапорто! Булгаааааар булгааааар ... капацитет му е едва в долната част на мегабайтовата скала, но претенциите му са в горната част на йоттабайтовата!

272

Анонимен

преди 2 години

Как може да сравнвяаш канадското Комодоре срещу компютърната архитектура на Епъл по чиято е правен Правеца?.......Нима тошковия Правец работеше в графичен режим!?!?!!?:)))))))))

271

Robinzon

преди 2 години

До Анонимен345Не съм платен *** .Не отричам българското.Продължавам да те питам кое е бълагрското.

270

до Комодореца

преди 2 години

Как може да сравнвяаш канадското Комодоре срещу компютърната архитектура на Епъл по чиято е правен Правеца ?

269

Анонимен

преди 2 години

Има нелкоцина *платени ***, чиято цел е да сриват самочувствието на българина и да ни карат да се чувстваме малки, защото малкия човек лесно се мачка а тяхната цел е да мачкат. Сори не сме малки. Точно в областта на инжинерното изкуство и особено в областта на компютърните и информационните технологии българите сме много големи......Малки сте за съжаление, като акъла на Тошковеца ви! Малки сте защото червения мозък може само да пудри партйни ритуали защото мозъка му е малко, заченат в землянка от шумкарски нагон - толкова драги! :)))))) ... Лицето на държавата се вижда ясно! :))))))

268

Анонимен

преди 2 години

До 345 Дай пример колко си голям в информационните технологии. Виж примерно Стефка Костадинова скочи 209, толкова години не можаха да подобрят рекорда. Неоспорим факт.

267

Анонимен

преди 2 години

Има нелкоцина *платени ***, чиято цел е да сриват самочувствието на българина и да ни карат да се чувстваме малки, защото малкия човек лесно се мачка а тяхната цел е да мачкат. Сори не сме малки. Точно в областта на инжинерното изкуство и особено в областта на компютърните и информационните технологии българите сме много големи.