62

Пророк Мангър-off

преди 3 месеца

Болницата в Бяла стълби няма ли , че ги пускат даже във фургони? Да лягат на стълбите с по едно чайче от машината и след 2 часа ще са като нови

61

Питам за едн приател

преди 3 месеца

Що така бе, нали тези 88% гордо викат по площадите че са против чипирането , че българинът е здрав като канара, че болниците убиват, че с чай и два аспирина и си като нов !? Сега какво търчат по болниците, а не си стоят вкъщи?

60

Кацаров

преди 3 месеца

Всичко е наред, умрелите са по-малко от миналата година. Като станат повече ще взема мерки.

59

Анонимен

преди 3 месеца

nso personala da transportira horata v ministerskite i prezidentskite bolnici. nali ministrite i prezidentite ne sa bolni? hem da ne marzeluvat v nso.

58

Анонимен

преди 3 месеца

ministerskite, prezidentskite, deputatskite pochivni stancii mogat da slujat za nastaniavane na bg luksozni bolni ot biala i cherna sasto

57

Анонимен

преди 3 месеца

sega ima malko komandirovachni pari upoitrebeni ot deputati, ministri, prezidentstvo. pishete togava luksozni komandirovachni na bolnite bulgarcheta i gi nastanete v turisticheskite i poslanicheskite bolnici, poneje i turisti nemate, a i poslanicite sa primreli ot strah.

56

Вече притъмнява рано

преди 3 месеца

Минете покрай болницата във вашия град, за да видите колко от прозорците светят. Свети на МАХ само тази страна, от която са коридорите. Другата страна, тази със стаите е като в реклама на батерии, ама за калпавата марка. Или лекуват на тъмно, или митът с "препълнени болници" лъсва в целия си блясък-мрак. Тестовете засичат всеки соопоол - официално го признаха, но е много изгодно да се правиш на велик и да точиш кинти по пътеката.

55

Анонимен

преди 3 месеца

А другаря Радев се скъса от предизборни обиколки - с държавен транспорт разбира св

54

До 40

преди 3 месеца

Ако не искаш да те приемат в болница, подписваш лист, че не искаш лечение и се прибираш вкъщи.Никой не ги кара да седят там и да си правят седянка с лекарите. Щом обаче киснат във фургони, явно не им се прибира.

53

До 55

преди 3 месеца

Хубаво, бе. Като са некадърни лекарите, що не идеш да прибереш тия пациенти по домовете им. Щом ковид няма, щом симулират, щом тия лекари не се грижат за тях, моля те, иди и ги прибери. А, чакай, чакай... ти само лаеш, понеже са те кастрирали и се чудиш на кой да се репчиш :)

52

дей чорапа

преди 3 месеца

абе фигуранта нема ли да каже некоя мъдра мисъл от рода на : правителството са професионалисти , взели са всички мерки , справят се по добре от предишното правителство .

51

Вай- въй...

преди 3 месеца

Малиии..., пак съ почна... Абе, аз уж съм Ваксън, мъ без Намордник с заменяем филтър не излизам, плюс санитайзър-гел у джоба!

50

до 52 от славянин

преди 3 месеца

А 12-те % набодени в болниците защо ги приемат!? Нали са защитени, за да не претоварват здравната система!?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е Мангъров сега, защо не излезе пак да ръси мозък, че ТРЯБВА децата да са присъствено, че ТРЯБВА да не носим маски, че ТРЯБВА да се лекуваме с чайчета и бля бля. Що се криеш сега бе психар, що народ погуби този алчен интересчия!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Закривай!!!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Поредното оправдание за некадърността на лекарите в Бяла!!! Ковид та ковид! Че като нямаше ковид всичката пунтамара беше втасала!!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Лошо!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Това са антиваксъри. КОлкото се хванат във фургоните толкова. За другите си има гробища.

44

Анонимен

преди 3 месеца

И фургони не заслужават антибоцкърите. На стълбите да чакат да им дойде акъла!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да са се ваксинирали!