22

Бунгар

преди 2 години

Искам да коментираме Българските македонци,а не Македонските българи.

21

БГ

преди 2 години

До 19.....Ходи да пасеш трева.....

20

Анонимен

преди 2 години

В тази риторика за членството на РСМ в ЕС ни набутаха една сутрин по телевизиите и сега никой политик не смее да каже нещо друго да не го обявят за предател.

19

тито , до к.12

преди 2 години

Браво Цветане , това е истината за този "натовец" , с червен вятър под опашката

18

Всички македонци са

преди 2 години

Българи

17

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

Коментар 19 е за ДАНС .Защото се създвава изкуствено впечатление че има македонци като Нация .Македония е област която се намира в България , Гърция и Сърбия .Все едно Софиянци да станат Витошци или Благоевград Рилци .

16

Анонимен

преди 2 години

1,2 милиона македонци нямат права в България, Пиринска Македония трябва да има специална автономия и собствен парламент

15

Анонимен

преди 2 години

Много благодаря на господина Бойко Ноев най накрая 1,2 милиона македонци ще влязат в България като втори конституционен народ заедно с българите

14

erwe

преди 2 години

Големо пишене е по медиите в Бановината.Искат реципрочност и се опитват наистина да търгуват с правата на българите там.Като искат реципрочност нека да е за всичко.И ние искаме реципрочност на историческите документи за твърденията си,а не интерпретации и фалшификации.Ето,ние им сложихме вето за ЕС,та нека и те ни сложат вето,ние имаме 120000 х. северно македонци с българско гражданство,нека се чувстват да дадат толкова на българските "македонци".Мога да изброявам още,но няма смисъл.ХАХАХАХА

13

Анонимен

преди 2 години

От Вашите уста в Божиите уши!

12

Сержант

преди 2 години

Един от "килърите' на българската армия. Но тези никой не им търси сметка. Къде сте бе мишоци от военна "полиция", хавесва ви да се занимаване с кокошкарски истории, но убавците , нанесли щети за милиони нямате топки да барнете. Той гледа и един ден ще го ядете.

11

До 9

преди 2 години

В крайдунавските градове се заселват много македонци, в Свищов например се установяват хиляди преселници от Дойран.

10

Цветан

преди 2 години

Ха,ха ,ха И кой го казва това-Бойко Ноев-съветски възпитаник,учил в Москва,зам. военен министър в правителството на Беров ,когато мафията си имаше държава,министър при служебното правителство на плячката Инджова ,министър в правторството на Костов и учредител на комитета на Прецеденто.А рееее марш

9

Анонимен

преди 2 години

Добре говори човека.

8

Анонимен

преди 2 години

Македонец трябва да оглави ВМРО. Не русенец, който обича македонски кюфтета, но няма нищо общо с Македоня.

7

Анонимен

преди 2 години

Къде е ВМРО? А сетих се. Под шапката на бившата Държавна Сигурност. Нали искаме братски отношения с Югославия. Бе то вече няма такава държава. Както и да е съвеЦкия елит не може да търпи такива дейности както ВМРО в Македония.

6

Ха!

преди 2 години

До Анонимен 5 А сега уточни, Охрид ли е Солун, или Солун Охрид! Сигурно и Цар Борис е заръчал на братята да съставят и напишат азбука за македонците, които трябва да забравят елинската?

5

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Когато Сърбия...влезе в ЕС,тогава ще влезе там и РСМ,май на там отиват...работите.

4

Анонимен

преди 2 години

Да де,ама те искат права на "македонците" в Пиринска Македония.С гърците се разбраха.Сами сме си виновни,като карахме през 50-те години на 20 в. българите в Разлог примерно да се пишат в паспортите македонци.Що тъй ,бе Гошо...

3

Хюго Бос

преди 2 години

Аман от неграмотни журналисти инполитици, бееее! Не македонски, а северномакедонски. Няма държава Македония, има Северна такава.