12

До факт

преди 2 години

Защо бе? Нещо не ти харесва когато кажат истина за комунистическия ти вожд ли? Марш в прочетеш Аз комуниста още един път и да целуваш портрета на вожда и учителя боко ханъм!

11

до до факт

преди 2 години

Мисленето НЕ Е от силните ти страни!

10

Анонимен

преди 2 години

Гладуваш за радев получаваш виденова зима

9

До факт

преди 2 години

След фалита до който докара комуниста борисов държавата, които и да беше поел все щеше да е зле. Просто вече се вижда резултата от "кадърното" редене на калинки по държавните структури и управлението гърбаво!

8

?!?

преди 2 години

Държавата им е като работодател на тия и раздава пара. Тя определя кой ще яде и кой не! А тия останалите ще се изядът едни - други. Яка държавна политика, оня раздавал от джипката тия от прозореца в министерството. Долни ......

7

Анонимен

преди 2 години

Да хвърлим малко "светлина"по проблема.Тия се самоизяждат помежду си.Свидетел съм,как на автогара Стара Загора се прецакват помежду си разни дребни превозвачи.Например,пет минути преди да потегли микробуса по редовната линия с пътници закупили билети на каса,се появява някакъв микробус,който качва пътници без билети по същия маршрут и тръгва две минути по рано с пътници които са платили по 5 лева.А само две минути след него,потегля редовния микробус по същата линия почти празен.Няма контрол

6

Анонимен

преди 2 години

,,Ами досега в празен междуградски автобус не съм се возил. За какво са тези субсидии? То не оставят празни седалки между пътниците. А юнион ивкони и левче не трябва да получи!

5

ФАКТ

преди 2 години

За по малко от година радев и жалката му ша йка фалираха държавата!!!

4

до до 1

преди 2 години

Ти мен не ме мисли бе не.удачник!!!

3

Марин

преди 2 години

Вече се виждат схемите на Киро Канадеца и Асен Офшорката.

2

до 1

преди 2 години

*** даваш ли сметка, че скоро ще останеш без работа???

1

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта в затвора!!!