32

ДС-РАДЕВ ДА БЯГА..!!

преди 2 години

НАРОДА СЕ ВДИГА СРЕЩУ КЛЕПОУХИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА, КОИТО ОРГАНИЗИРАХА ПРЕВРАТ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ..!!

31

Сега,водено от грижа

преди 2 години

за хората,служебното правителство ще въведе нови изисквания към транспортните средства:разстояние от седалка до седалка-1,5 м;4-точкови колани;сигнализация от всяко място за извънредни случаи;задължителни тоалетни М,Ж и трети пол във всеки автобус;платформа за инвалидни колички;термоскенер на всяка врата;видео камери и запис 360 градуса;мед.пункт с дефибрилатор,кислород и необходими лекарства;стюардеса с мед.образование...Как смеят да протестират?Ще усетят кубинката на властта.

30

Анонимен

преди 2 години

Славчо като осигури още един мандат на Радевото правителство и направо закриваме държавата

29

Анонимен

преди 2 години

След управлението на герб е така.Все едно с" Раундъп "е напръскано,леш навсякъде.

28

Каналин

преди 2 години

Да не забравяме че автобусния бизнес се разви върху торта от БДЖ. Умишлено! В сферата на интереси на ДПС от десетилетия. Въобще не ми е жал за тези и пътно-строителните мафиоти, вързани за ГЕРБ и ДПС. Нито Лев от данъците ни, андънму! Който не го устройва да ходи в Англия - там шофьори се търсят. Има и преквалификация.

27

Red pill

преди 2 години

Ако правителството не спре да дава парите от програмата за възстановяване за кръпки, тежко ни и горко догодина. Тези пари не са предназначени за краткотрайни отлагания на наболели проблеми.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако протестираха срещу всички мерки, щях да да ги подкрепя. Но щом е свързано пак с пари, не ми пука.

25

Анонимен

преди 2 години

Духайте супата гадове

24

ГЕРБ

преди 2 години

Документа от Букорещ на измамника Кирчо най вероятно ще се окаже фалшив

23

Анонимен

преди 2 години

Явно тук има много хора гласували за Слави на предните избори. Разбирам ги. Повярвали са му излъгал ги е и сега не искат да си признаят грешката. Човек винаги трябва да допуска че може и да не е прав. Гледайте какво Е, не какво ви се иска да бъде.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 21-Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"

21

До 20

преди 2 години

Бyцu беше премиер до 12 Май, а не март. ГРOБ все още държат властта на местно равнище на 90 %. Провери колко кметове и общински съвети все още са на кpaдливата партия!

20

Барикади!

преди 2 години

Да направят барикади по ключови кръстовища в София, да натрупат дървета, камъни и пейки. Да запалят гуми и да осигурят 24 часова охрана на барикадата!

19

Анонимен

преди 2 години

След Алибеговчетата, магистралките, тези са поредните, на които Чeкмeджaн е платил за да протестират и създават хаос! Когато Boждa въведе КПП-та и спряха всички пътувания между градовете, не помня да са протестирали!?!

18

Анонимен

преди 2 години

Много сте злобни. Все търсите някой да ви е виновен. ГЕРБ, ЕС, САЩ, турксия капитан, Хан Аспарух. ГЕРБ ви дадоха властта от месец Март. Виждаме ви какви сте. Злобни и неспособни хора. С тази ваша злоба затъвате все по-дълбоко и по-дълбоко.

17

До 18

преди 2 години

Те пък защото са я заслужили нали. Всеки ден катастрофи и убийства от известни на МВР рецидивисти с по 20+ присъди, но на свобода. Никои няма да забележи разлика ако МВР ги няма! С малко повече късмет може да приемем закон като в САЩ и всеки да трепе представителите на герб които влизат да си берат в градината му!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17. Като гледам как са я подкарали, като нищо скоро и полицията да остане без заплати.

15

Анонимен

преди 2 години

В тази държава останаха ли превозвачи които да не са роми и да не реват постоянно за помощи? Какъв им е проблема сега? Държавата не е пратила полицията да кара гражданите да се качват в автобусите им ли? Масово са с автобуси на по 50+ години и пак реват! Да си сменят автобусите с нови, да си вземат читави кадри и хората ще се возят, ама в *** на 50 години на която не и се затварят вратите, дъни чалгия и кара представител на герб няма как нормален човек да се качи!

14

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Сега дали пак ще гласуват за Слави. С нежеланието си да състави правителство Слави ни докара комунисти на власт. Сега виждате какво се случва на всички нива в държавата. Май не беше толкова лошо при Бойко, колкото ни втълпяваха, или?

13

Анонимен

преди 2 години

Много превозвачи,много нещоПо една и съща линия има по няколко превозвачаИ един друг се прецакватДаже понякога се стига и до бой,кой да качи повече пътнициА има и такива които правят и черни курсовеДържавата да не раздава пари на каскет,а да стегне Общините да си подредят линиите и превозвачите по тяхА има и ЖП автобуси,който товарят пътници от влаковете и после обикалят по селца и паланки да събират пари и от пътници между селата и градчетата.Така удрят и кьоравото,щото и БДЖ им плаща за услуга