9

Диана

преди 2 години

В дискусиите няма да видим нищо! Общата представа си е едно НИЩО! За хората се съди по делата, а делата на Радев в черно не може да се конкурират от никой друг... Защо ли Първанов се занимава още с политика - не ми е много ясно! Ако остане само на пенсията си ще е по-полезен за страната, според мен! Той е от онези, които с мека ръкавица ти одират кожата или вадят душата - зависи каква е интригата му..Нищо положително за страната не си спомням от работата на Първанов!

8

Анонимен

преди 2 години

стига ни занимавахте с кухия радев! По-важни са парламентарните избори, пред тези за ненужния президент и мераците на жена му!

7

Анонимен

преди 2 години

Ми то вече се видя. Най-злобния плювалник е Радев. Той си плюе по призвание иде му отвътре. Гледам, че вчера и Панов се разплю нещо. До сега единствения, който не е използвал ругатни и хашлашки изрази е Гержиков.

6

българин

преди 2 години

Първанчо , кво прай певачката , как и беше името.....? А , Марианчето.. !

5

КАКВОТО КРЕМЪЛ КАЖЕ!

преди 2 години

Не трябва да се забравя, че Панов е човек на Кремъл и много странно е решението на ГЕРБ да подкрепят Панов в случай, че Герджиков загуби, защото няма да е изненада , ако на балотажа Панов се откаже в полза на Радев.

4

Дискусии

преди 2 години

Няма да има. Може би преди втория тур.

3

ГЕРБ

преди 2 години

Пуча Радев не може да каже и две думи ако не са му написани силно ограничен проста...к

2

Анонимен

преди 2 години

Гоце го видяхме колко струва. Една студена гола вода струва в пъти повече от него.

1

Анонимен

преди 2 години

Предния президент Плювню беше такава карикатура на изкуството,че Гоце и сегашния фигурант *** са ми като Дева Мария..