32

Бай Гроздан

преди 7 месеца

Много е дипломатичен,но в каква обстановка спечели първият си мандат самият той?На повечето им бе писнало от Костовото управление,а то продължи само 4 години.Народът претръпнал реагира 2013 с протести за сметките за ток и инфлацията,но сега искат нещо друго и то е смяна на управляващите,така че според мен е ясно.

31

Гореща новина

преди 7 месеца

Ей Първанчо бегай да сменяш чаршафите в най скъпия хотел / на синето/ в Кюстендил ! Ако до сега не си разбрал кой кой е и чакаш дебати значи ставаш само за управител на хотела !

30

помнещ

преди 7 месеца

до 33 Не четеш и мислиш правилно! Първанов беше За АЕЦ Белене! Един друг другар дърт комунист мъти още главите на младите пишейки се "демократ"! Но залязва вече !-:))

29

Нова АЕЦ не е нужна

преди 7 месеца

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Помнещ Ако наистина Първанов е саботирал АЕЦ Белене значи все пак е направил нещо полезно за България в това число и за теб. Кризата с тока я предизвикаха тия на които Европа се предовери че правят бизнес с газ, а не политически шантаж с разрекламираните им енергийни проекти през последните 15 години.

27

народа

преди 7 месеца

НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ДЕСПУТ МЕЖДУ ТРИМАТА , ГЕРДЖИКОВ ПАНОВ РАДЕВ, КАКВИ ЩЕ МИ ГИ ГОВОРИ РАДЕВ УМНИКА , КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ДВЕ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЧЕТЕ , И ПАК СРИЧА , ТОЙ НАУЧАВА ВСИЧКО НА ИЗУСТ ОТ ТОВА КОЕТО МУ ПИШАТ, ЩЕ БЬДЕ ГОЛЯМ СЕИР, АМА ТОЙ НЯМА ДА СЕ СЬГЛАСИ ЗАЩОТО ГЕРДЖИКОВ И ПАНОВ ЩЕ МУ СКРИЯТ ТОПКАТА.И ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ.

26

Гоце открадна яко

преди 7 месеца

Гоце(президентът) открадна яко по време на прехода и президенстването си и с част от тези пари, включително и от атомната централа Белене, Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син. Да са живи и здрави поддръжниците на БСП и АБВ, които се явяват наследници на Гоце.

25

Помнещ

преди 7 месеца

Другарю Първанов,защо не споделиш,кой беше тоя,дето съботирс референдума За и Против АЕЦ Белене? И ги накара да си стоят в къщи,щото бил проект на БСП? И години сам държейки властта комуниста призна,че ако не построим Белене сме за никъде след 15 г?!-:( Не е ли лицемер като теб самият този комунист? Слава богу че вече не е на власт и повече няма да бъде!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Да се надяваме, че дискисиите между тримата кандидати за президент ще струват по-малко от хотелите на двамата синове на Гоце Първанов. Еддиният се усети, че само ББ и Агата няма да му стигнат и кани всички, които го харесват, да пуснат по един глас за него.

23

Анонимен

преди 7 месеца

др.Първанов и тебе ти видяхме колко струваш,ако не бяха ДПС ТИ ВТОРИ МАНДАТ ЩЕШЕ САМО ДА СЪНУВАШ!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Първанов е най-достойния президент койо България е имала досега!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ако струват колкото Гоце Първанов, по добре да се откажат веднага.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна !

19

Анонимен

преди 7 месеца

Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна!Отговор

18

Анонимен

преди 7 месеца

Бялата ми фанелката с надпис Калфин президент се скъса, ще даваш ли нови фанелки?беше 100% памук

17

Анонимен

преди 7 месеца

ко става бате, щеше да дадеш нови анцузи и топки за игра на децата в Смядово, нали обеща докато беше началник

16

Асан

преди 7 месеца

Много приказки на пазара :)))

15

Асан

преди 7 месеца

Който дава суджук и бера за него гласуваме :)))

14

Анонимен

преди 7 месеца

гледам по всичките медии се активизираха Първанов ,Овчаров ,Томов ,явно са усетили ,че това им е последната възможност ,защо на хора ,които са за затвора , доказани агенти на ДС ,им се дава думата ?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Индианският вожд ТриПера май си е повярвал, че струва нещо.