14

Анонимен

преди 7 месеца

Това е същата история като с пожарите лятото. Стефан Янев се появи в Старисел една седмица след като пожарът беше изпепелил всичко, вкл къщата на една баба и тя беше на улицата. Дойде с Бяла риза и лъснати обувки, помита се малко и си тръгна.А Бойко Борисов винаги беше там на минутата след такъв инцидент и стоеше по цяла нощ с хората!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Този потънал вече кораб е много ясна илюстрация на управлението на некадърното и некомпетентно служебното правителство!

12

Ццц

преди 7 месеца

Прекалено са разчитали на техниката, на автопилота, но има доста случаи, при които жироскопа блокира за момент и всичко се обърква. А те са спали. Вахтата - също.

11

999

преди 7 месеца

Заспали са, защото са били пияни и не са чули повикванията на бреговата охрана.

10

Правова държава

преди 7 месеца

С уволнения няма да стане, трябва някой да полежи в затвора, и то не само от турския екипаж. Обаче, най-вероятно нещата ще се развият като при случая със спуканата тръба, екокатастрофа, грандиозни по размер щети, а виновни няма.

9

SOS...SOS пак ли ще

преди 7 месеца

ни ошaшавят днес?!?!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Sram sa bg pak tasi slu4ka e sram gorkite morazi kato maimuni po mrejata islisaha i se kateriha bg njama vartoleti daje no ako e sa boku i dr mutri bogataschi ima a i v satvora kapitan i pomoschnik miseria girkite hora pristionizite na svobota korumpiranite na svoboda kapitana vinoven v satvora taka kakto se rasbi i po4ina voennia bg pilot ne se rasbra koi e vnoven bog da go prosti vs prestao.v bg prikriti na ofschorki bogataschi ispania maledivi kipar dubai vse nevinni mutri kradzi

7

Анонимен

преди 7 месеца

Нито едно от трите посочени. Четвърто е - контрабанда!

6

?!?

преди 7 месеца

Всички искат кораба да потъне и затова нашето правителство гледа безучастно! Никой не се интересува от екологичната катастрофа която следва. Искат само парите! На кораба не му остава много! Ето това е едно добро управление според тях. Срамота!

5

Данко Харсъзина

преди 7 месеца

За сметка на това правителството на Радев има планове за справяне със ситуацията и наблюдава непрекъснато потъването на кораба. Както се казва "Спокойно моряци, кораба потъва бавно но сигурно"!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Потъващия кораб на фигуранта и некадърниците покрай него. Бойко е виновен нали другари?

3

Радева миризливка

преди 7 месеца

Това е саботаж на ГЕРБ! Преди да отплават капитана и помощника са били на тайно посещение в Банкя, където лично Борисов ги е инструктирал къде да заседне кораба. Ердоган, който е приятел на Борисов също е помагал.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Показно колко са кадърни калинките на радев. Пълна трагедия, така е в цялата държава.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Не,турска "работа"