31

До 45

преди 2 години

Горе долу е като на рали. Но скоростта е по-малка, а мащабите доста големи. При скорост 7 възела са му трябвали около 10-15 минути от грешката, за да опре в скалите. Които пък са на 500 метра от тсс-а, т.е на около 2 минути път от границата на тсс-с. Ни може да спре, ни да завие обратно. Това да не е кола.

30

Селджан Тарикатоглу

преди 2 години

Капитана явно е бил полиглот като Бойко.

29

ВЪПРОС

преди 2 години

Цялата тирада на пишман БГ Капитан се отрича от Властите - НИКОЙ не е засякъл Кораба на РАДАРА - България има Ултрамодерна Навигация - платена е от нашите Данъци , струва 500 000 000 евра .Този радар не е само за гледане и викане по Мегафон , той трябва да задвижи Кораби и Лодки на Гранична Плиция и Българския Военне Флот .Та така , драги ми Смехурко морски капитан от бай тошово време .

28

Анонимен

преди 2 години

Кво значи малка грешка? Цяло море им е пред очите. То да не е като на Рали, една грешка на навигатора за секунда излиташ от завоя и се нахакваш в скалите.

27

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха ,герберските калинки не са способни на никакви рационални действия и решения и само се чудят как да саботириат всичко , що не е ГЕрП и щото сл. правителство е от противниковият отбор и още не ги е изчегъртало ! И под тази статия герберските тролчата се наакват да се самонадъхват и да си плюсят един на друг с болната надежда да върнат боко с цената на всякакви глynocmu в коментарите ! "Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно !"

26

Светозар

преди 2 години

Истината за странната катастрофа няма да я разберем никога. Кой знае какви наркотици или нещо друго са разтоварвали / претоварвали край нашия бряг, но е станала издънка.

25

Анонимен

преди 2 години

Корабът бил легнал на дъното и нямало да се преобърне. Някой забравиха, че дъното не е равно и вълните ще почната да го въртят като печено пиле на грил.Те сега ще гледате шоу, защото няма държава, а крадлива администрация!

24

Ууу

преди 2 години

Историята на "Вера СУ" е историята на нашата държава, в резултат на некадърност, потъва бавно, но сигурно. И за всичко това са "виновни" разбира се, предните управляващи.

23

Анонимен

преди 2 години

Корабът вече е потънал. Опрял е дъното и е пълен с вода.

22

Анонимен

преди 2 години

Стига със тези стари снимки. В момента коръбът е потънал на половина. Така бавно потъва радев и служебното му правителство, което вкара България в поредната тежка зима. След Лукановата, Виденовата , следва Радевата зима. Кога този народ ще прогледне и накаже за винаги комунистите от БСП. Незабравяйте, че БСП предложи Пеевски за шеф на ДАНС

21

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 31Ти си жив пример за "Пpocт народ, слаба държава". Човека ти го казва че не трябва да се плюем заради Радев и Борисов (те си вземаха и си вземат паричките, докато ти и аз чакаме някой да ни даде и като вземем заплата сме доволни че имаме пари да си платим сметките), казва ти ние сме разделени и ние си ги избрахме и е прав човека. Докато сме разделени, винаги ще сме на дъното във всичко.

20

Анонимен

преди 2 години

Като чета - Радев виновен, Борисов виновен и ще ви кажа че на майка ви ***** е виновна че ви е родила. Ако ще пишете, пишете по темата. Много тесни специалисти станахте по политически въпроси, дори още по лошо - от всичко разбирате кат пиете 2 ракии а реално идея си нямате какво се случва в държавата като цяло. Виновни са избирателите, защото те си избират Раде и Борисов. Т.е. вие сте виновни, глyпaци такива. И докато всеки дърпа чергата към него си, винаги ще е разпрана. Обединете се бре, мършu

19

радевщина

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов този инцидент нямаше да трае толкова дълго и с такива последствия. Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството.

18

123

преди 2 години

Виновен е само един мъж Johnnie Walker.

17

Анонимен

преди 2 години

Заглавието точно охарактеризира Радев ->> Техническа неизправност, човешка небрежност, незнане на английски?

16

Радева миризливка

преди 2 години

До До Радева миризлива.......... Значи често си се качвал в джипкото на Баце, щом знаеш и седалките какви и са. До сещам се какво си правил и какво си му разстривал. Ти да не си Мата Хари?

15

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че комунистите не умеят да управляват.

14

Анонимен

преди 2 години

Това е същата история като с пожарите лятото. Стефан Янев се появи в Старисел една седмица след като пожарът беше изпепелил всичко, вкл къщата на една баба и тя беше на улицата. Дойде с Бяла риза и лъснати обувки, помита се малко и си тръгна.А Бойко Борисов винаги беше там на минутата след такъв инцидент и стоеше по цяла нощ с хората!

13

Анонимен

преди 2 години

Този потънал вече кораб е много ясна илюстрация на управлението на некадърното и некомпетентно служебното правителство!

12

Ццц

преди 2 години

Прекалено са разчитали на техниката, на автопилота, но има доста случаи, при които жироскопа блокира за момент и всичко се обърква. А те са спали. Вахтата - също.