24

Пенчо

преди 2 години

имаме една поговорка -,,дет отиде врана ,все по...рана,,

23

българките

преди 2 години

от край време са МЕРКАНТИЛНИ///,,ЩЕ МИ КУПИШ МИЛО ЛИБЕ ,НА ТЪНКО КРЪСТЧЕ КОЛАНЧЕ НА БЯЛА ШИЙКА ГЕРДАНЧЕ,,-КАКО КРИСИ СТЯГАЙ СЕ

22

Анонимен

преди 2 години

По каква кариерна стълбица сеизкачи тази кокона? Или така наречените конспирационни теории са самата истина. Все едно е кой оглавява институциите, като си има световно правителство, което дърпа конците. Все едно кой ще се води начело на световната банка като даже не са и ротшилдови. Има си дълбока тиня.

21

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да ми опише биографията на леля Кристи? И кой я пробута на такъв пост? Появи се изневиделица, брато. Мен не мое ли някой да ме катапултира начело на световната банка?

20

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да има ГЕРБ'ари в каквато и да е институция.

19

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ако Сталинка я освободят, Фандъчката незабавно ще я назначи в Столична Община!Гарантирано от ГPOБ!

18

Българин

преди 2 години

Тука не става въпрос, дали ще се "измъкне" . На такова ниво, фирмата ,която е дала данните ,ще трябва да се опровергае, иначе съдебни дела , и яки обезщетения!

17

Поручик Ржевски

преди 2 години

Прибирай ся на село, чаками та

16

Ха-ха

преди 2 години

От финансист на ЕС, вице на СБ, шеф на МВФ, и някои *** разсъждават, как и пазели място в "БНБ"? Това да си мижитурка , не е лесно!

15

Анонимен

преди 2 години

затова ли още не назначават шеф на БНБ.пазят мястото за крадене.тя е виртуоз.

14

Анонимен

преди 2 години

Някой разбра ли за офшорната сметка и на тази. По стара ГЕРБерска традиция, откраднатото се закопава в офшорки, така е. Изложихме се пред цял свят, само китайците ръкопляскат

13

Taню

преди 2 години

Тъжно, но най-вероятно ще замажат случая. Ако не, то ще е неявно обявяване на война на поднебесната...

12

aa1830

преди 2 години

Кристалина да си търси нова работа вече....

11

Асан

преди 2 години

Русия пак ше ни освобождава от евроgейско робство и високия ток :)))

10

Асан

преди 2 години

Сталинка и тя да плаща за ремонт на Паметника на съветската армия :)))

9

Дако от Сокако

преди 2 години

Типично по български тая не подава оставка сама. Само Баце Боко подаде дв пъти оставка, но на третия път се запъна. Все пак трябва да му признаем че има нещо демократско в тиквената му душа.

8

И кво

преди 2 години

Една крадлива гепирастка ще бъде изритана от некъде. И ся требва да плачем ли, или да си го преместя.

7

селтак

преди 2 години

В кауфлана ще я вземат на каса !!

6

пияница мистик

преди 2 години

До Предприемач === Ахахахахахахахахахахах :))) Ти пък къв го направи Боко ве? Че може да назначава кой да е начело на МВФ. Виждаш ли се какви глупотевини пишеш :))) А нищо 1чудно Кристалина да и са платили китайците в някоя швейцарска сметка бая доволна сума, за да промени данните в полза на Китай. Да не забравяме все пак, че е българка, а ние българите пари не връщаме, като ни дават. Манталитет :)))

5

Защо

преди 2 години

Защо трябва винаги около нас като нация да се шуми със скандали?Не се ли е научила Госпожата, че не работи за някоя селска компания във България а за международна организация и е във фокуса на света и трябва да бъде на това място не с балкански маниер а със професионализъм. Получава доста над български стандарт заплата, ами да надскочи и маниера си!Ако не може да си купува еднопосочен билет за България и да си живее на село без да създава повече негативност за България!