44

Сюлейман паша

преди 2 години

А бе к'во занимавате народа с тая ганчовска бабичка?!?!Да не би да няма достойни хора,които да я заместят?!махнете я и да отиде на бостана да плаши гаргите,че май само за това става!!Ааууу,к'ва физиономия вади само!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Вън предателската куччка! .......Народът остро осъди предателите на евроатлантизма..... Народът, на събрания по фейсбук, издигна глас: Долу Сталинка Георгиева! Долу Сталинка Георгиева! Долу предателите на братския американски народ. Слава на САЩ и американската демократическа партия. Слава на вожда на американския народ, другаря Байдън!

42

Анонимен

преди 2 години

Значи, Сталинка работи за африканските, латиноамериканските и китайските държави......Иска Африка да стане богата и силна и да ни вземе ресурсите, газа, тока и Европа и САЩ да нямат газ и ток? ........Иска Брализия да забогатее и да няма стотици милиони бедняци, които ровят в отпадъците с месо от супермаркетите?......Иска бразилците да изядат нашето, европейско и американско месо и да остави Западна Европа и САЩ гладни и бедни?......Сталинка Георгиева е заплаха за нашата цивилизация.

41

Анонимен

преди 2 години

Айде вън БКП крастава жабо! :))))))))))))))))))

40

фен

преди 2 години

Трябваше да се махне от там и да се кандидатира за президент ...

39

Офф

преди 2 години

Къде на отидохме и не се ос... . ме?

38

Анонимен

преди 2 години

Е, който още се съмнява в конспирационни теории, дано прогледне. Какви марионетки са начело на държавите и институциите. Има си световно правителство и такива като бидона и сталинка са някви безсмислени фигури. Само Тръмп опита да им обърка конците и го разкараха набързо.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако вече са и намерили заместник криСталина гори като бушон

36

Статистик

преди 2 години

Ако не бяха затворили ТКЗСтата, Кристалина нямаше да е излизала от село.

35

Qwerty

преди 2 години

За народу, за Сталина! Баба комунистка с визия на съдържателка на хоремаг.

34

Анонимен

преди 2 години

Вероятно са и плаща ли ,едвали за Бог да прости )

33

не може да бъде!

преди 2 години

Сигурно много хора си задават въпроса-защо САЩ искат да сменят тяхното протеже, което толкова усърдно работеше за тях.Отговорът трябва да се търси в едно решение на МВФ да предостави специални права за взаимстване на ощетените от Ковид държави в р-р еквивалентен на 650млрдUSD.Обърнете внимание -не в долари,а нещо различно,което означава конкуренция на долара!?За това,че е допуснала такова нещо американците ще гонят г-жа Георгиева до дупка.Само Доминик Строс-Кан e разрешавал такава операция...

32

с коя станахме извес

преди 2 години

с тая влязохме в топ световните новини. какъв срам да ти кажат на св ниво липса на почтеност ,но това беше видно , ами интригите които сътвори по ЕК и ООН , защо не продължиха мандата в ЕК , или тя с интриги си уреди поста в СБ това да изкарва Китай на предни позиции не е безплатно, щом и дянков и е помагал - световни алчни мошеници, дето викат рано или късно истината излиза

31

Анонимен

преди 2 години

Тази лелка е егати карикатурата, представител на една от най-бедните държави да ръковори международна финансова институция, егати недоразумението.

30

Ха-ха

преди 2 години

Всякакви тролли-ки взели да дават оценка на една от най-успелите българки! Жалка работа! Освен да се заливат с помия за друго не стават , но се напъват да "разсъждават" и акъл да дават!

29

Анонимен

преди 2 години

Е, после ми говорете за конспирационни теории-как тази дама с по-селски фасон и от най-селската баба от село три води, се отзова начело на световната банка? То ясно, че е просто чиновничка от която нищо не зависи, но все пак....

28

Анонимен

преди 2 години

Беше си бушон от самото начало, просто и е дошло времето да гръмне

27

Анонимен

преди 2 години

Принципите по които работи МВФ са неутралност и почтеност. За жалост Сталинка наруши и двата принципа разпиля пари на американските и европейските данъкоплатци и ще трябва да се прибере в България където спокойно ще си върти номерата без никой да и търси сметка.

26

Я !

преди 2 години

Приятно съм изненадан, признавам си ! Не съм очаквал, че точно Кристалина Георгиева ще стане мишена на глобалистката "началническа" камарира !?

25

Анонимен

преди 2 години

Тъмна Индия е тази госпожа. Изведнъж се появи и почна да мъти блатото веднага. Пример как човек може да си почне кариерата и на 60 и да си оформи мустаците и бакенбардите.