40

Радев, защо Кацаров?

преди 3 месеца

Радев, как избра Кацаров? Той е един от инициаторите за превръщането на болниците в търговски дружества и няма нито един ден стаж като лекар!

39

Що така

преди 3 месеца

РадеФ нали казваше че няма корона вирус.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Какво стана бг мами, рипахте срещу ваксините, с пяна на уста обяснявахте как децата не усещат даже, че са болни, не искахте тестване ,а пък каква стана тя....няма места в детските отделения.....За рекламации се обръщайте към мангъра.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо не ми е ясно. Работата на прокуратурата беше да разследва кои лекари са продавали фалшиви сертификати, и да повдигне обвинения срещу тях. А не да изпраща запитване как е "регламентирано" издаването на фалшиви сертификати. Плюс общо взето запитване за цялата ковид политика. Нещо в прокуратурата май не си знаят мястото?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно не знаят как се влиза във ВМА и Правителствена от собствен опит. По същият начин е и за обикновените хора само, че във всяка една болница. В нашия свят има оставени пред болница пациенти - като чували с отпадъци, които умират. В света на правоимащите. Там при нужда те тестват без пари, защото си важен, твоят живот е по-специален. Нищо, че дневната ти надница ще покрие сигурно 7-8 теста.В този паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ами питайте гербаджиите те повече са управлявали в условията на пандемия и би било редно да са разработени отдавна......прокуратурата е силно политизирана действа като обединител

34

Анонимен

преди 3 месеца

Антиваксърите тук имат два режима: антиваксърски и антигерб. Когато са в задънена улица с антиваксърските аргументи, просто превключват на антигерб и продължават. Според вас много ли е тежко положението или направо е безнадеждно?

33

Герберски СмЪрдел

преди 3 месеца

Сега остава министър Кацаров да отправи официално запитване до прокуратурата, какви мерки е предприела за проверка на офшорната фирма на кумеца на бившия министър председател-Николай Младенов

32

Анонимен

преди 3 месеца

Защо забранихте коментарите под статията за Боковия пл ъх Найденов?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Прократурата изпълнява поредната поръчка от Банкя.

30

Сата НАТО

преди 3 месеца

Прокуратурата първо трябва да разследва твърденията на разни ***, че имало някаква "скрита смъртност от ковид" и да изследва случаите на вътреболнични инфекции с ковид.42836

29

До анонимен 1.

преди 3 месеца

Схема има - да я проследим : ваксинирани деца - не бива; присъствие в училището - одобряваме ; спазване на мерките - който поиска; умряло от #ковид19 детенцето - **лекарите_убийци** !!!!!!! Предложете Ваша схема,ще се съглася :-(

28

Интересно

преди 3 месеца

прокуратурата на какво основание задава тези въпроси....Въобще това българска прокуратура ли е или американска....Все пак се предполага, че в прокуратурата работят българи....или и тя е купена и Българите ще трябва сами да се пазят и защитават от това, което се задава отвън.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Такива практики не са започнали с Кацаров. Прокуратурата се включва избирателно, защо ли е така?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Гешев питай Джипко Бибитко за Кюлчетата Злато и Пачките Евро с Кюпбри по 500Евра ? То ние питаме , ти не отговаряш , мълчиш ! Кацаров не казвай , докато не каже Гешев за Чекмеджето на Тулупа с Кюлчета злато и пачките евро !!!

25

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Ще го пита ми ... скоро отчет на Гешев ще дава и чашкоФ, че и този с вдигнатия юмрук за подклаждане на омраза и диверсия с/у държавата и гражданите, в полза на чужди интереси и олигархични зависимости ... !!!

24

децата

преди 3 месеца

прекарват ковид 19 като лека настинка.Ако въобще проявят някаква симптоматика

23

Анонимен

преди 3 месеца

Вече и децата разбраха, че прокуратурата хич не е независима, а бухалката на Мафията ГЕРБ-ДПС. Затвориха им кранчетата и започнаха да саботират Държавата. На 14 ноември да ги изметем завинаги.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Прокуратура много отдавана трябваше да пита още по времето на Борисов ,да пита и защо децата са с маски в кл.стая а учителите са без маски ,или децата с маски много болни ,а учителите без маски болни нема)

21

прокуратурата

преди 3 месеца

вместо да пита за финасовите измами и източването на НЗОК, изведнъж се присетила за "значителното увеличаване заболеваемостта от COVID-19 във възрастовата група 0-19 години". И тях ги впрегнаха за заветната цел Да се ваксинират децата.Точно този казус ще им строши зъбките обаче.