29

Радев, защо Кацаров?

преди 2 години

Радев, как избра Кацаров? Той е един от инициаторите за превръщането на болниците в търговски дружества и няма нито един ден стаж като лекар!

28

Що така

преди 2 години

РадеФ нали казваше че няма корона вирус.

27

Анонимен

преди 2 години

Какво стана бг ***, рипахте срещу ваксините, с пяна на уста обяснявахте как децата не усещат даже, че са болни, не искахте тестване ,а пък каква стана тя....няма места в детските отделения.....За рекламации се обръщайте към мангъра.

26

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми е ясно. Работата на прокуратурата беше да разследва кои лекари са продавали фалшиви сертификати, и да повдигне обвинения срещу тях. А не да изпраща запитване как е "регламентирано" издаването на фалшиви сертификати. Плюс общо взето запитване за цялата ковид политика. Нещо в прокуратурата май не си знаят мястото?

25

Анонимен

преди 2 години

Все едно не знаят как се влиза във ВМА и Правителствена от собствен опит. По същият начин е и за обикновените хора само, че във всяка една болница. В нашия свят има оставени пред болница пациенти - като чували с отпадъци, които умират. В света на правоимащите. Там при нужда те тестват без пари, защото си важен, твоят живот е по-специален. Нищо, че дневната ти надница ще покрие сигурно 7-8 теста.В този паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница.

24

Анонимен

преди 2 години

Ами питайте гербаджиите те повече са управлявали в условията на пандемия и би било редно да са разработени отдавна......прокуратурата е силно политизирана действа като обединител

23

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите тук имат два режима: антиваксърски и антигерб. Когато са в задънена улица с антиваксърските аргументи, просто превключват на антигерб и продължават. Според вас много ли е тежко положението или направо е безнадеждно?

22

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Сега остава министър Кацаров да отправи официално запитване до прокуратурата, какви мерки е предприела за проверка на офшорната фирма на кумеца на бившия министър председател-Николай Младенов

21

Сата НАТО

преди 2 години

Прокуратурата първо трябва да разследва твърденията на разни ***, че имало някаква "скрита смъртност от ковид" и да изследва случаите на вътреболнични инфекции с ковид.42836

20

До анонимен 1.

преди 2 години

Схема има - да я проследим : ваксинирани деца - не бива; присъствие в училището - одобряваме ; спазване на мерките - който поиска; умряло от #ковид19 детенцето - **лекарите_убийци** !!!!!!! Предложете Ваша схема,ще се съглася :-(

19

Интересно

преди 2 години

прокуратурата на какво основание задава тези въпроси....Въобще това българска прокуратура ли е или американска....Все пак се предполага, че в прокуратурата работят българи....или и тя е купена и Българите ще трябва сами да се пазят и защитават от това, което се задава отвън.

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Ще го пита ми ... скоро отчет на Гешев ще дава и чашкоФ, че и този с вдигнатия юмрук за подклаждане на омраза и диверсия с/у държавата и гражданите, в полза на чужди интереси и олигархични зависимости ... !!!

17

децата

преди 2 години

прекарват ковид 19 като лека настинка.Ако въобще проявят някаква симптоматика

16

Анонимен

преди 2 години

Прокуратура много отдавана трябваше да пита още по времето на Борисов ,да пита и защо децата са с маски в кл.стая а учителите са без маски ,или децата с маски много болни ,а учителите без маски болни нема)

15

прокуратурата

преди 2 години

вместо да пита за финасовите измами и източването на НЗОК, изведнъж се присетила за "значителното увеличаване заболеваемостта от COVID-19 във възрастовата група 0-19 години". И тях ги впрегнаха за заветната цел Да се ваксинират децата.Точно този казус ще им строши зъбките обаче.

14

Хм

преди 2 години

Нали са независими власти?

13

ПроСоТо

преди 2 години

Я!.."Беновска пита" станало.."ПРОКУРАТУРАТА ПИТА"!!!...Журналистическо разследване ли правят тия?..."Прокуратурата" може ЕДИНСТВЕНО да се самосезира,или да бъде "сезирана" от НЕАНОНИМЕН субект и въз основа на това,да прецени дали има "Обосновано предположение" за извършване на престъпление и да образува досъдебно дирене,в процеса на което тя НЕ пита,а РАЗПИТВА!!.-...Какви са тия ЦИРКОВЕ с.."ПИТА"?!?!...Съвсем изперкаха тия..

12

Дилема

преди 2 години

Децата не са ваксинирани в България. Как да набедим файзера и бигфарма за болестта и миокардитите им? Айде антиваксъри, напънете се, измислете поредната конспирация.

11

хаха

преди 2 години

Прикриватурата се занимава с всевъзможни небивалици, само не и с това, което и е работа. Или ако това много важно, защо чак сега година и половина след началото на пандемията? Къде спаха досега? Или ония предните бяха СМЧ (силно мой човек) и те не се питаха. Защо не питата Пеевски от къде са му милионите?

10

Анонимен

преди 2 години

"както и дали има акт за проверка дали гражданите имат реално поставени ваксини." Антиваксърчета с фалшиви сертификати, нали знаете? :))))