66

Вьзмутен

преди 2 години

Каскети вьн

65

Анонимен

преди 2 години

Кибик (на немски: Kiebitz) или зяпач е пренебрежително название за лице, което продължително време стои в непосредствена близост до участниците в някаква дейност и съсредоточено наблюдава техните усилия. Кибиците не са необходими за правилното изпълнение на дадена дейност, но се намесват и дават съвети без да са им поискани.

64

Анонимен

преди 2 години

Кой е пенсионерът?!

63

Вуте пита

преди 2 години

Защо къде е Гошо ***? На снимката едва се вижда надписче "боец".

62

Анонимен

преди 2 години

В България трябва със закон да се забрани на пенсионери да се назначават на държавна работа,до кога толкова ли няма по-млади при тази безработица и този от единия сега на по-мекия стол!!!

61

Лойко

преди 2 години

Точно този с каскетчето на снимката ще оправи България.Завалията дали зне поне какво пише на плакатчето което са му връчили да държи и да се излага на стари години.

60

ЗАКОПАХА БЪЛГАРИЯ..

преди 2 години

Л.УМПЕНА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ КЛЕПОУХИ ДС-ЧЕНГЕТА....

59

Влади

преди 2 години

Пак някой плаща на протеституиращи да зеят. Стига бе, и.д.иоти, малко ли счупихте държавата? Оня от чики.Боец рева, че нямало Ковид, а после рева срещу Борисов, че не са го турнали във ВМА, да го лекуват от същия тоя вирус. Бой по *** им кратуни, на троловете на Черепа и Прокопа , стига експерименти!!!

58

Тоя от снимката

преди 2 години

До анонимен 69Знаеш ли плямпала като теб, когато застанат пред нас, колко са неспособни да свържат две смислени изречения? Сила ли ще ни показваш мамин пикльо? Когато млади показват мускули на стари хора, означава, че не могат да ги оборат с аргументи. Знаеш ли какво значи "аргумент"? Това не се учи в задимените кръчми, нито във фитнесите, където си хвърляте силите на харост.Знаеш ли какво е "на халост"? И това не се учи там. Ела се пробвай с юмрука, да ти докажа, че и за това не ставаш!

57

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен ха ха!..."Ние,софиянци,си я харесваме"...Харесвате си я САМО вие,които сте "софиянци" точно толкова, колкото и тая Картофка е "софиянка"...Кореняците софиянци обаче нещо са задремали и са оставили нещата в собствения им град да се движат от такива ПРИШЪЛЦИ като фъндъчка и "симпатизантите" й..

56

Анонимен

преди 2 години

Да вземат да ги занесат тези навеси на пътните работници дето протестират понеже искат да си им платят заработените заплати преди коледа.

55

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова ще е кметица до пенсия. Софиянци си я харесваме.

54

Анонимен

преди 2 години

Този вмирисания ли иска да гони "каскетите"? Ужас! Отврат!

53

Joko

преди 2 години

Този фа ходи да управлява в Луковит или в крайна сметка в Свищов.До кога ще ни управляват провинциални навлеци ?

52

(^_^)

преди 2 години

До Анонимен ... Тази информация за милиардите /28/ изнесени през офшорки за последните 12 г. откъде ти я снесоха, от "Боец" ли го казаха или Кокорчо Ви я спусна базирайки се на личният си опит ... а в тази сума влизат ли и авоарите източени от КТБ при правителството на БСП с мандата на ДПС и дали са включени и постъпленията на Офшорното ленче от Вирджините ... ?!

51

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката- силен юмрук в ченето- само да го докопам! гадове мръсни!

50

Анонимен

преди 2 години

Столичен инспекторат е незаконна служба бе кога ще го разберете това?!Там се назначават с връзки разни некадърници,които само пари взимат и нищо не правят.Това трябва да се закрие.То няма и закон по който да е създадено.Измислена служба,незаконна при това!

49

Двоен аршин

преди 2 години

А защо не протестират срещу кметицата на Красно село на Христо Иванов, дето открадна парите на бедните и назначи дъщеря си по проект в общината

48

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че най-много пари за предизборни реклами е дала ДБ. Пита се откъде? София беше накачулена с реклами на Христо Иванов като коледна елха.

47

Анонимен

преди 2 години

Останали са още парички от Божков? Как не разбраха протестърчетата, че тия номерца вече все по-малко минават?