87

Радев

преди 2 години

ДругарЕ, ще има и още имена от разкритията Пнадора, но ви моля да не се говори за обвързаните с мен и моята партия, а ако може да говорим за други неща, за предпочитане такива, които нямат никакво отношение към нещата в момента! Само така ще мога да пордължа да морализаторствам, докато мачкам Конституцията и Законите. Моля ви, другарЕ!

86

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше син на бивш комунист от ДС и член на партия Герб, всеки щеше да е учуден, но при две партии не трябва да се учудваме за нищо! След време ще започнат много неща да изплуват. Конфискуване , съд и присъди, това ще ме учуди мен. Едно време хората скачаха по площадите срещу уж червените, а се оказа, че сега навсякъде са техните роднини и самите те, визирам ББ.

85

отровна гад

преди 2 години

Кой сега е напълно невнятен? А, г-н Радев?

84

Реалист

преди 2 години

Айде стига въпроси, че мам работа! Ще ходя да открия заседналия коаб. Може да го превърнем както е тръгнало в паметник!

83

До Ванката

преди 2 години

Недей така човече! Радев само на твоя глас разчиташе!

82

Фроги

преди 2 години

Буци харесва кучета и обича да им хвърля пържоли.Едно такова куче е Герджи,чиято цел е да захапе Радев и да го елиминира.Челюсти и шипове в случая са заменени с тога и кадифе.

81

ИванАтанасов-Ванката

преди 2 години

Радев що смени тона бе ***? Оня ден говореше че Борисов се криел под полата на тетка Цачева. Ти остави народа да прецени кой под какво се крие, сега извднъж стана хрисима културна овчица, ама е късно, губиш ми гласа.

80

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЪЛГАРИ! Поради что не искате да излезете един ден от робство с английски език и метро?

79

Анонимен

преди 2 години

Тиквата подари над 3 млрд. на Путин, като му изгради газопровод изцяло с наши пари! Отказа се от транзитни такси, на които имахме право до 2030г. Но Радев бил зависим от Русия! Ако не бяхте жалки, гербавите троляци, щяхте да сте много смешни!

78

Стан

преди 2 години

До РадевТо и за този в сърбия казал ,че офшорката му не била активна и не минаавали средства от там. Явно това е дежурното оправдание, а дали е така вече никой не може да провери какво авоари са преминавали. Нправил си фирма, излъгал , не я декларирал и сега вика ами то нищо не е минавало от там :) ...повярвахме ти наистина.

77

от 87 за 83

преди 2 години

за 83 беше коментара ама той ше се сети...нали е комунист

76

До 84

преди 2 години

Е то всеки може си говори :) И какво от това....явно БСП-арите сте бая по елементарни и слушате само защото някой ви говори....шаранчета...добре, че не съм ти дете...с такъв родител щях се самообеся :)

75

Анонимен

преди 2 години

Да бяха питали Бойко как се прави. Офшорни сметки и сега бау....Чекмеджето е най - сигурното място !!!!

74

Анонимен

преди 2 години

До До 73НА РАДЕВ РАБОТАТА МУ Е ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И ДА ЧЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ НАПИСАНИ МУ ОТ НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ

73

Анонимен

преди 2 години

Гербавите престъпници висят на ръба на 50 етажна сграда. Вече не издържат дебеличките крадливи пръстчета. Дебелото, угоено прасешко тяло тежи, влече към земята. Следва изпускане!

72

До 73

преди 2 години

На Радев работата му е да говори.Той не е нито съд,нито прокуратура,нито полиция,нито изпълнителна власт.Ама наистина ли герберите сте толкова елементарни,че не ги разбирате тия неща?

71

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Радев е ограничен, зле образован опортюнист, а тези около него са още по-зле.

70

Чорап Радев

преди 2 години

Открих изложбата защото аз лично участвах в подготовката - направих рафтове , забърсах праха и наредих нещата.

69

ФАКТ

преди 2 години

От военен хубаво няма как да излезне хора....това е доказано с векове...просто няма как. винаги ще е зависим-просто защото е научен да следва заповеди, тези хора са на конци и само така могат да живеят

68

РУСКОТО ПОСОЛСТВО

преди 2 години

РАДЕВ Е НАШИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ