107

:)

преди 2 години

:) :) :)

106

Анонимен

преди 2 години

Този човек съсипа Бойко и като недосегаем и като политическа фигура...ББ се чувстваше първият мъж в държавата и това много го ласкаеше, беше си самодостатъчен и съсипа цялата си партия. Ако не беше толкова корумпиран, можеше да бъде добър политик. След появяването на Радев нещо откачи и не разсъждаваше трезво. Загуби, не защото Радев е добър манипулатор, това винаги е било привилегия на Бойко, защото най-накрая се появи човек за който колкото и да ровят, не е корумпиран. И спечели 50% с/у 15%

105

Абе като стана дума за офшорки, какво стана със сметките на Офшорното ленче на Вирджините, в които имаше постъпления от фалиралата КТБ, те окрити ли са още и кога ще я привикват в Прокуратурата, хайде да не я бавят повече че тя милата пощръкля да черни Борисов, че и Гешев на принципа - Крадеца вика дръжте "крадците", "мутрите" и "мафиотите" които биха ми потърсили отговорност за делата ... !!!

104

О хо хо

преди 2 години

Радев съветва Конституционния съд да прекрати делото за Киро Канадеца, ама да не решите, че това има нещо общо с Киро Канадеца?!? Нье!

103

Анонимен

преди 2 години

Кога Москва ще върне откраднатите ни архиви и дали фааатмака нещо е направил по този въпрос?

102

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БСП В ПРИСТЪП НА ОТЧАЯНИЕ ИЗДИГНА РАДЕВ ЗА ДА ВЪРНЕ КОМУНИЗМА И..... НЕ УСПЯ.

101

Анонимен

преди 2 години

А НИЩОПРАВЕЦА ГЕРДЖИКОВ КВО КАЗА

100

КОЙ КОГА

преди 2 години

щял да ни спасява при военене конфликт фигуранта, моля, моля, стига сте се шегували с преЦедента, той заедно с цяло правителство, ВМС и авиация дори НЕ МОЖЕ ЕДИН КОРАБ НА ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗВАДИ, щял да бъде главнокомандващ при военен конфликт, ЛЕЛЕ аз веднага се намятам с бЕл чаршав и тръгвам към гробищата бавно, да не всявам паника

99

отровна гад

преди 2 години

Радев не лъже! Той просто говори пълни нелепици, като си мисли че "авторитетът му" ги прави солидни аргументи! Разбира се, без папагалските медии глупостите му нищо няма да струват! Нито един журналист не посмява да му каже, че говори глупости! И че всъщност той е "напълно невнятен" както сам се изрази преди време!

98

Анонимен

преди 2 години

ТУРСКИ ЖУРНАЛИСТ РАЗКРИ ОНЯ ДЕН,ЧЕ ББ ИМА ЗАВОД В ТУРЦИЯ И АВОАРИ В ЛИВАН. ТОВА СЕ ВРЪЗВА С ЧЕКМЕДЖЕТО И ЧЕСТИТЕ ПОЛЕТИ МУ ДО АРАБСКИЯ П-В. КЕФ- НЕ ГО ЛОВИ НИ МАГНИТСКИ, НИ ПАНДОРА!

97

Анонимен

преди 2 години

Такъв бой я чака тази крадлива партия ГЕРБ н тези избори червен! Вече ще изберем всяка друга партия,но не и участвали във властта с години!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Незнаех , че има значение дали си частник или държавни в офшорките ( когато не са данъчно декларирани!). Явно едните са за почтени, а другите за мошеници!

95

Анонимен

преди 2 години

ТУРЦКИЯТ КОРАБ - ПРАВЯ ВРЪЗКА,ЧЕ СЕДМИЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТО БЕШЕ ПРИ ЕРДОГАН...ПРИЧИНА НЕ БЕ СЪОБЩЕНА...СЛУЧАЙНО,А?

94

Анонимен

преди 2 години

До ИванАтанасов-ВанкатаА моят го спечели и на моите служители!!! Значи един е загубил и е спечелил 20....

93

отровна гад

преди 2 години

Как така делото в КС няма нищо общо с личността на Кирил Петков, бе невнятник смотан?! Б'аф ти и мазните *** журналисти покрай него! Как пък един не се престраши да му каже, че говори пълни глупости! Петков нямал общо с Конституционния съд, Бобокови нямали общо с президентството! Ами Пл. Узунов к'ъв е, бе?!

92

Анонимен

преди 2 години

Две меки китки се състезават срещу Радев.Ако някоя от тях бъде избрана за президент/хипотетично/,си представям как ще кърши ръце при евентуален военен конфликт.За тази работа трябва смел мъж,а не някое мекотело.

91

Анонимен

преди 2 години

Защо Радев не каза нищо за Елена Йончева, или червените магнит не ги лови------====------Какво да каже? Да си измисля все едно е презрян гербер или седесар?

90

Анонимен

преди 2 години

Какво ще се учудва? Краденото през социализма, се узакони при "демокрацията" !!! Който и тогава си е изкарвал прехраната с труд и сега си я изкарва...Тогава беше лошо, но сега е много по-лошо...Сега разрушиха всичко....

89

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

гледам и не вярвам на ушите си, другаря Радев се исказва по всички въпроси, опитва се да се представи компетентен, спИциалист по всичко... я да каже КАК СЕ ВАДИ ЗАСЕДНАЛ КОРАБ

88

питам

преди 2 години

Защо Радев не каза нищо за Елена Йончева, или червените магнит не ги лови.