127

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС може да поздравят още сега Радев с победата. Издъниха се и с кандидат президента си и лъжите му в ефир, пред цяла България. А пък и тези офшорки...Как все от ДПС и ГЕРБ? Точно реших да се обединявам и край, провалиха се. Точно ме убедиха, че Бойко ще спаси света от икономическа криза, ще извади кораба, ще спре мигрантите, ще спре коронавируса......Точно се подготвих за прегръдка с мафията и разследващите журналисти ме върнаха в реалността. Никога повече Герб-монопол. Бъдете здрави!

126

Анонимен

преди 2 години

Изненадал се бил. Иние сме изненадани, че не го импийчнаха като му беше времето, за антидържавна и предатлска работа, за провежсане т.на пропутинка политика, за отделяне на 400 000 лева за паметника в центъра на София по поръчка на Митрофанова. Някой вече не го ли уведоми че в тази офшорка няма и лев? Още вчера се писа.

125

Анонимен

преди 2 години

До Майна Тук вината е на Бойко! Вече и децата го знаят! Заложи капан в енергетиката! Няма да се обясняваме по хиляда пъти.Знам, че го пишеш за да манипулираш простите, но ние затова сме тук ХАХА Не ви минават номерата! Оплачи се на Путин! Нали скачахте срещу него, нали сте европейци..

124

В НАТО СЕ ИЗНЕНАДАЛИ

преди 2 години

ОТ РУМЕН РАДЕВ,КАТО ГО ПИТАЛИ КАКВО ИСКА - "ПАРИ ИЛИ КАРИЕРА"........ РАДЕВ КАЗАЛ:"КАРИЕРА, ПАРИТЕ ЩЕ СИ ГИ ВЗЕМА САМ ОТ ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ"........... РАДЕВ, ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!! 06340

123

Всъщност

преди 2 години

Който юмрук вади, от юмрук умира! З А К О Н.

122

Анонимен

преди 2 години

Ами ***, чиста работа е чекмеджето до главата ти....Е ако си малко палав, може нЕкоя Мата Хари да те снима...Риск винаги има....Друго си е света да те види как спиш след....

121

От ДБ

преди 2 години

Във вашето царство на слепите, *** с едно око ще бъде цар

120

Майна

преди 2 години

ПАЗАРЪТ НА ЕНЕРГИЯ СЕ СЧУПИ! ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ЦАРЯТ - ГЕНЕРАЛ Е ГОЛ!!! ЗИМАТА МНООООГО ХОРА ЩЕ ЯДЕМ ПАСТИ! ЗАЩОТО Едно е да Искаш, друго - да Можеш, а трето и четвърто - да го Направиш!!!! Радев се счупи при второто, третото и четвъртото!!!

119

Анонимен

преди 2 години

До ??? Бойко е хитрец ! Има си чекмеджета за тази работа хахахах Не е привърженик на новите модели ....

118

Само питам

преди 2 години

Фигуранте, коя е твоята родина майка, България или Русия? Или пък вече са САЩ?

117

(^_^)

преди 2 години

До Анонимен ... Този човек съсипа най-вече себе си, че и държавата до която се домогна с кремълските си похвати и поддръжката на Черепа, който финансираше протестите му за да не са съвсем рехави, и резултата е налице, оттук нататък всеки следващ ден в който българските граждани ще се сблъскват с високите цени, неуредиците от блокираните инфраструктрни проекти, последствията от Ковита, срива на икономиката и липсата на държавност, ще тежат на неговите плещи и ще го дърпат все по-надолу и надолу

116

отровна гад

преди 2 години

Радев, чао! Отиваш си, пич! Прибирай се при Деситу и си гледай пенсийката! И редовно да ходиш на проктолог, ей! За Иван Гешев не се коси, той сам ще те помоли да се видите!

115

Анонимен

преди 2 години

Като дойде Герджиков, ще извади и кораба...като го гледам е мъжкар отвсякъде. Ще сменим юмрука, между впрочем така се снима и Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Нелсън Мандела е бил със свит юмрук от затвора до освобождаването му. Но в БГ явно има друг символ. По света означава-сила, смелост, кураж, все символи на победата на справедливостта. Та ще сменим юмрука с обединяване на мафия и ограбени. Така нежно ще го направим, като самият Герджиков! Добре, че няма да се случи, няма ШАНС !!!!

114

???

преди 2 години

Ти се надяваше да излезе името на Борисов,ама изненадаааа....

113

gen

преди 2 години

къф е тоя, че ще дава оценки за таквиз работи?......

112

Обективно до 127

преди 2 години

Пропуснал си емиграция в Русия.

111

Чий

преди 2 години

Чий може да е Радев при яркото присъствие на бсп - вицето , ако не руски под американско прикритие? ! Толкова са невнятни, че може да са само руски! Нямат общо със защита на Българските интереси в която и да е област!

110

Баба Ванга

преди 2 години

Два пътя има пред фигуранта след като сдаде мандата. Единия води към Гешев а другият към клиниката на д-р Гълъбова в Курило.

109

Цццц

преди 2 години

Е, то всеки марсианец ще е по- адекватен в политиката от радев, горкия...Сам си каза, че не става за политик, ама славчо го убеди някакси, че е лебед!

108

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

как се е опазила мили Йончева от спесъка и кутията на Пандора, явно пак е за ваши и наши