147

анонимен

преди 2 години

Радев да не се "изненадва", а да каже кой е вторият човек от кутията на Пандора, защото явно е техен човек! Сега ще мълчат до изборите! А, Младенов беше подхвърлен за прах в очите, фирмата му е била недействаща! Вторият човек, който е натрупал солидни авоари упорито го крие МС на президента!

146

Емо 1970г.

преди 2 години

Разсписанието на Радев е -да нарушава конституцията всеки ден. Иначе ....малко ,като ли е посмекчил тон....А дано,ама надали....

145

Електорални нагласи

преди 2 години

Радев бе изненадан от появата на проф.Герджиков и върховен съдия Л.Панов като конкуренти за стола му?! Но още по- изненадан ще бъде от издигането утре на кандидатурата на проф.Г.Близнашки от ДПС! ВЪЪЪЪХ В ТАЗИ ЗВЕЗДНА КАКА МПАНИЯ ОТ ПРОФЕСОРИ И СЪДИИ..ШАНСОВЕТЕ НА РЕШЕТНИКА УГАСВАТ...като коледна свещ...юмрука се спихва...

144

SS

преди 2 години

а някой хора пък са изненадани, че все още не е изнесено името на Роско Плевнелиев в досиетата Пандора

143

Василев

преди 2 години

Американските служби знаят как да притискат и да изнудват елитите навсякъде по света, и това се прави с цел или давай кинти,пазари,позиции,проценти, играеш по нашата *** или гориш!!!Българският едър капитал е притиснат в безмилостна хватка от световния финансов елит и целта е зависимост,подчинение и завладяване!Агент Роксана Брамачи!ЦРУ!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е защо евреите се срамуват да се назоват евреи-ми ето тоя Младенов, Михайлова надежда, Петър Стоянов все евреи. Да си кажат истинските имена и без преструвки. А това гкойто е инфо, което имам от евреин. *** колко има да изброявам и да разправям кво ми е открехнал! Ще ме баннат от всички сайтове завинаги.

141

Ръждата

преди 2 години

Оооо...., VPN-а на някой от Болшивиките или Гърбавите работи яко! - ))) Пристрастието ти/ви не променя факта който съм изложил "драги ми Смехурко/вци"!!!! -)))))

140

Анонимен

преди 2 години

Тоя Младенов едва ли ще смогне да си напише собственоръчно автобиографията, щото няма такава. Кацнал от един пост, та на друг. Сигурно и моята автобиография ще се окаже по-богата.

139

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен....... Радев е олицитворение на мъжество. Колко от българските мъже са военни пилоти и рискуват........... Недоразумението е олицетворение на подлост, коварство и остър морален дефицит. Няма и грам понятие от чест и достойнство. Срам е за българското офицерство. Вреден и опасен за България и българите.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен158 Кои сте Вие? Жалки лакеи....Вие сте 15%, а ние сме 50%.

137

Електра

преди 2 години

За господарите си Бобокови, обаче Кауна Радеф не е изненадани...

136

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не се изненадвам. Нали разбирате, че никой не може да постигне толкова от нищото. Сега чакам Кристалинка да цъфне, че как тази леля с фасон на квартална клка се оказа в световната банка? Кой го избута тоя Младенов до подобни постове? Къде е бил преди това и що е чинил?

135

Анонимен

преди 2 години

Радев е олицитворение на мъжество. Колко от българските мъже са военни пилоти и рискуват ежедневно живота си!? На ранна кариерна възраст заедно с полетите е изучавал английски+BASIC. Създава програма за намаляване часовете на полетите...Когато трябва да представи разработката си за патентоване, за неговото откритие се прикрепват полковници за СЪАВТОРИ, но той казва НЕ господа! Този човек може да казва НЕ! Каза НЕ и на мафията! От 30 години насам, не сме имали мъж на този пост.Роден победител!

134

Анонимен

преди 2 години

Радев - оставете Кирил, той вече не е министър.Ние - остави го Младенов, той много отдавна е извън управлението и политиката.

133

Анонимен

преди 2 години

Президента Румен Радев дали е уведомен, че в България на практика няма елементарни Човешки права, и престъпници със СРС апаратура се гаврят и експериментират върху обикновени хора!

132

Верно

преди 2 години

Когато Еленка Офшорката доведе цяла делегация от Европа, да топи България, Фигурантът Радев никак не беше изненадан! Жалък ***...

131

Ръждата

преди 2 години

Сега това разкритие - "Пандора гейт" - ще се превърне в "главното мото" на Болшевиките и на Фърчилото срещу Гърбавите на предстоящите избори! Останалите партии и партийки също ще се възползват от случая по максимум! -))) Винету отново е поставен в тежък Шах!!!

130

Надблюдател

преди 2 години

Явно , ДС-сектата зад Радев са били приготвили "компроматите", мислейки че Николай Младенов ще е кандидатът за президент! Сега си гърмят халостните, пък който се върже , все е кяр! Внушения и лъжи до последно...

129

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса и олигархията мощно навлиза в дъжавата, ето сега ще разберете какво е истинска корупция - когато държавта реално ще работи за няколко бизнесмена т.нар. олигарси.

128

А Бе

преди 2 години

Мун-чо,ти пак не си разбрал, че фирмата е създадена след като Младенов напуска българската политика! Или ще го държиш отговорен като представител на ООН! Наглост, безцеремонност и цинизъм ...Този отдавна рови всякакво дъно! А уж нямало да провежда кампания на оплюване! Отврат!