167

Анонимен

преди 2 години

Младенов е работил с ГЕРБ, значи неговата офшорка не е толкова почтена колкото офшорката на почтения Кокорчо.

166

Анонимен

преди 2 години

Няма спор. За Герб ще гласуват простите, защото Бойко е ***, а за кандидат Президента Герджиков, магаретата, защото и магаре да сложи и за него ще гласуват. Не мога да разбера, тези, които не са на хранилката на Герб, но ще гласуват каква прослойка на обществото са? Анти на всичко със сигурност, но главно страхливци....Като българските турци дето превиват гръб от сутрин до вечер на тютюна, за да може Пеевски да е мултимилиардер и другите. Обаче под строй ще гласуват за ДПС. Нямам обяснение.

165

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ, в ареста и на съд ! Този негодник съсипа държавата и я върна 10 години назад . *** няма да се класира за балотажа и трябва веднага да бъде арестуван ....

164

Анонимен

преди 2 години

А скандалът Радевлийкс и протежетата му от Канада тепърва ще занимава българското правосъдие.

163

Анонимен

преди 2 години

Да не се мъчите. Радев срещу Панов! Печели Радев! Гешев проговаря, защото вече неговата свършва, а той каза, че няма да отиде в затвора....Бойко ще ви даде по 50 лева за изборите, спокойно...

162

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще го запомним само с въртенето му на лоста и как му плющат ушаците когато нагъва шкембе чорба .

161

Анонимен

преди 2 години

Гербарите си намериха президент - нежен и готов за Европа хахахах

160

Анонимен

преди 2 години

Намерете си друга работа или някакво по-приятно занимание, отколкото да плюете срещу Радев, никой не ви чете глупостите. Процентно 50 % Радев. Рейтинг висок. Простия с простите у лЕво при Герджиков!!!

159

Анонимен

преди 2 години

До КГБ се издънихаПо-луд и *** от Бойко не сме имали и няма да имаме!!! Този "чичак" му показа и на крадливата шайка около него къде им е мястото...

158

Активист на БСП

преди 2 години

Е, изненада те!!!Ами -евреин ....

157

Анонимен

преди 2 години

Кирил с канадското гражданство и Василев"крадеца" на интелектуална собственост, но спечелил обвинителното дело, за 4 месеца вкараха в държавата 1.2 милиарда....И ЗАТОВА Е ТОЗИ РЕВ...Когато не се краде пари има. Бойко следеше политиците, някой да не кривне, Пеевски разпределяше парите, ДПС - горската мафия! И това след 14.11. ще се промени. Герб са минало. Никой не се качва на потъващ кораб. Герджиков връща услуга. Страхливеца се крие зад дипломите на човека, но няма да му се получи...

156

КГБ се издъниха

преди 2 години

По-задръстен и злобен чичак не сме имали във властта. Толкова ли руснаците на времето не можаха да ни натресат някой по с акъла си, вместо това селянче от хасковско ?

155

Анонимен

преди 2 години

До Василев Как така притискат само Герб и ДПС? До тук с твоята теория!!!! Крадливите мутри са превзели държавата. И честните хора се борят да си я върнат!

154

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера как толкова се вълнувате от гражданството на Кирил Петков и наричате Румен Радев с всякакви епитети, може би защото не са корумпирани. Но никой от вас заливащи с помия тези хора НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА, КАК ТАКА ПЕЕВСКИ ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА СЪС СТАР ОПЕЛ И 300 ЛЕВА И ИЗЛИЗА КАТО СОБСТВЕНИК НА ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВА?

153

гост

преди 2 години

Що така бе моше си изненадан от другите мошета.

152

Писна ми

преди 2 години

А от офшорката на Кокорчо изненадан ли е,а от тази на неговите спонсори Бобокови,а от гражданството на Кире Мошенника?ОСТАВКА НА КОМИТОВА!

151

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта инфилтрира руски шпиони с канадско гражданство. Факт. Кирчо опакова хомеопатични хапчета произведени в Китай, но иначе е много иновативен. Идеално прикритие за шпионина.

150

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта ще не изкоментира офшорката на почтения Асан Василев? Не е лесно да се коментират фалшивите почтени, които лъжат на поразия като се почне от гражданството им и т.н.

149

P,P,

преди 2 години

Кире, ела за малко тука, че някакъв Иван Гешев ни търси и двамата!

148

Анонимен

преди 2 години

тоз все нещо не рабрал,все се опитва да обясни нещо от неговата гледна точка,но има български закони и конституция,не канадска!