187

Анонимен

преди 2 години

Много изненадана е НИНОВА -твоята ПАРТИЯ взема гласове от БСП! СЛАВЧО СЪЩО изненадан,МАЯ май няма да влезе и сега я успиваш с подписването на споразумението, за да и затворите голямата УСТА и да не критикува КОКОРЧОВЦИ! РИСТЮ дали усеща как му вързахте кънките? ДАЖЕ ПРОКОПИЕВ му спря парите!

186

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, много работа имал Рундю?!? Ако посмее да излезе на дебат, ще бъде публично унижен. То с неговото мрънкане и научено от листчето е жив зиян :))))))))))))))))

185

Анонимен

преди 2 години

Радев защо бяга от дебат с Герджиков и Панов? Притеснява го май.

184

Анонимен

преди 2 години

Тоз па кога ли не е бил изненадан от нещо...

183

Анонимен

преди 2 години

--- Най-голеният удар на резилдентъ беше с измисленото чекмедже - много народ поверва, че някой си държи пари в чекмедже, в обществено жилище, цял ден ходи навън, влиза чистачката, майстори, готвачка и тн. Евалла на ченгетата от ДС. Сега са 27 ченгета в инициативния му комитет...Добре ли сте?

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 -- ааа, чекмеджето до главата ти ... Ченгетата на крадев от ДС ги правят тези видео за няколко минути, а будалите верват

181

Анонимен

преди 2 години

Всеки един проблем на служебното правителство се пренася върху президентската кампания. Това явно е част от играта,аха, не било така. А кой ми с*а в га**те?

180

Стоян

преди 2 години

Този дали ще бъде изненадан ,като чуете имената на Елена Йончева и Славе Трифонов.Все пак 147 да българите с.офшорки

179

Анонимен

преди 2 години

То Америка с документи ,то ЕС с документи ,защо тогава не са арестувани все още тия,какво още ще разследват службите

178

Бая ви Тони

преди 2 години

Много интересно !! Други заподозрени по онова време ги мяма в този списък ! Честито "демократи"

177

анонимен

преди 2 години

Петър Стоянович хубаво каза: Детето което убило родителите си пледирало към съда - Имайте милост към едно кръгло сираче!! Та имайте милост към едно недорасло и неадекватно служебно правителство , което уби всичко хубаво и стабилно , което имахме ние българите.

176

Пенсионер

преди 2 години

А защо не си изненадан , че 2/3 от пенсионерите не получиха 120 лв. допълнително , а по 70 лв ??? Защо не се изненадваш, че твоята "калинка" Гълъб Донев излъга пряко българския пенсионер, че абсолютно всички ще получат по 120 лв. към пенсията си ??? Този Гълънб ли е , гугутка ли е , не знаем , но лъжете и мажете безочливо ! Ще ви застигне любовта народна, ще ви застигне ! Чакаме изборите.

175

Поредната глупост,

преди 2 години

разкриваща празния горен етаж на Радев.А може и да е умишлена,"поддръжниците ми бизнесмени дори и да са с офшорки са чисти и почтени личности,като мен"?Явно,или не разбира същността на офшорките като средство за укриване на доходи и неплащане на данъци,или не иска ние да я разберем и оттам да схванем зависимостта му от споменатите поддръжници.Не става горкият,няма интелектуален капацитет,затова и бяга от дебат с другите кандидат-президенти.

174

Анонимен

преди 2 години

Тоя младенчо ,много бързо се е орентирал с пачки ,СДС + герб =ДПС

173

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам или за Луна Прзидент или за Зелените Чорапи.

172

Анонимен

преди 2 години

Кой е вкарал 2 милиарда, кви са тези наивни опорки? Комунистическите опорки винаги са много елементарни, ама толкова много, че и малките деца не им вярват.

171

Той

преди 2 години

Най-вече е изненадан от това, че неговото име го няма там !

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 А мен ме изненадва колко може човек да падне, когато говори за хора, които са на светлинни години от него самия. А не те ли учудва, че тези двамата вкараха в държавата за месеци 2.1 милиарда, А вашият вожд Ким Чен ги вкарва за такъв период в собственото си чекмедже?

169

Анонимен

преди 2 години

Общо са 150. Ще излязат още...Българинът много мрази да се почувства прецакан и сега разни консперативни теории от привържениците на Герб се пишат, които ме разсмиват, защото не граничат с никаква логика... Но това е положението прецакаха ви някогашните червени комунисти и сегашни червени капиталисти. Направихме ги дружно много богати....

168

Анонимен

преди 2 години

Изненадан за Младенов , а не е за Киро и Кокорчо.