22

Анонимен

преди 2 години

ПАЗАРЪТ ЗА ГАЗ НА НОРВЕГИЯ Е СЧУПЕН СЪЩО

21

Анонимен

преди 2 години

И за чий *** развалихме СССР и СИВ, като се оказахме в новия ЕССР в още по-голяма мизерия и бачкаш до гроб, а ако не са окрали и пенсионното или фалирали банката може и да вземеш някой и обезценен евроцент за мизерни старини, ако си доживял. Ба си тез лъжат още по-нагло от старите комунисти. Поне онези имаха някакъв морал, въпреки че беше извратен. Честита инфлация 30%.

20

Анонимен

преди 2 години

ОПИТИТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР ИЗВЪРШВАНИ ОТ ЧЕТИРИТЕ ДЖУДЖЕТА СА ОБРЕЧЕНИ НА НЕУСПЕХ.

19

dmx

преди 2 години

Добри схеми за крадене усукаха така наречените либерали през т. нар. "пазар на ток". Имало било и "търговци на ток". Те нито произвеждали ток нито имали жици, но били "търгували" с ток. Как се оставихме да ни пробутат това?

18

Анонимен

преди 2 години

Нищо де ,на този фон банките открито бутат всякакви кредити,ипотечни,потребителски ,масово се заливат хората с това как имотния пазар само расте и расте ,а за цунамито и мащаба на кризата която иде нито дума .

17

Еди

преди 2 години

Каква газова борса може да има с трима доставчици на аз + един в развитие? Това си е априори олигопол и са нужни дългосрочни с говори и държавен контрол.А че в България има спекула с цените на тока на борсата - това е ясно и на малките деца.

16

Анонимен

преди 2 години

Не на зелената сделка!

15

Анонимен

преди 2 години

Радев и руските му господари за пореден път убиват България.

14

Анонимен

преди 2 години

Спеколативно повишаване на енергията. Специялно Българската ел. енергия няма нищо общо с цената на петрола и газта. Дори и с цената на въглищата няма общо, защото мините са така свързани с тецовете че реално са си техни. Може би малко глоба да имат за замърсяване, но това се купува. EUA бонове на борсата не са толкова скъпи, че да им е оправдание.

13

Асан

преди 2 години

Аз съм на АЕЦ Козлодуй газ не *** лови :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Световните медии с неохота съобщават, че на фона на глобалната енергийна криза, обхванала всички водещи пазари, Европейският съюз трябва да разчита само на себе си в осигуряването на собствената си енергийна сигурност: танкерите на отвъдокеанския съюзник с втечнени молекули на свободата - като алтернатива на авторитарния руски газ - няма да дойдат.

11

Анонимен

преди 2 години

Нали искаха либерализация и всеки да може да прави пари от въздуха без да има ресурси за това. Появиха се 103 доставчика поне у нас, мнозинството регистрирани в един апартамент с по двама служителя и спекулата започна. Сега пък реват и искат държавата да се намесва.

10

Разбрахте ли?

преди 2 години

Събират парите в аец козлодуй и от там ги източват към партийната каса в Масква. Нещо подобно правеха 90-те години когато източваха предприятия и предизвикаха хипер инфлация.

9

Анонимен

преди 2 години

какъв свободен пазар, кви 5 лв? Тия емисии, зелени сделки - това е точно обратното на свободен пазар! аман от лаладжии!

8

Анонимен

преди 2 години

Чудех се защо Тръмп така мекушаво накрая остави Сев. поток 2, а то било на принципа: Да ги оставим да си счупят главата! После ще кацнат пак на килимчето във Вашингот да просят...

7

Анонимен

преди 2 години

До Коментар - и каква е целта да бъде "занулено" половината население?! Нали това население е консуматор и от него се правят трилиони. Ти ако имаш стадо от 100 животни, ще изтрепеш ли половината ей така, че са ти много и не искаш да печелиш толкова много от мляко, вълна и т.н.?

6

Анонимен

преди 2 години

НЕ ИСКАХТЕ КРАВАРСКА ГАЗ, НА ВИ ПУТИНСКА!

5

Анонимен

преди 2 години

"Свободният пазар не работи." А, добър ден!!! И това не е единственият пример, ама като има алчност, има и мизерия паралелно с нея.

4

Коментар

преди 2 години

Пландемията постигна целта си!Зануляване на световното развитие и мор на половината население!Не вярвах на конспираторите но пак се оказаха прави!Лошото е че пр0стите хора се вържат на въдицата им

3

Анонимен

преди 2 години

Джендърския толитаризъм не е като фашизма.Единия гонеше обратните,а при другия обратните управляват.Но и двата ще свършат по един и същ начин.Русия ще победи.