42

Анонимен

преди 2 години

Хич не е сбъркан и счупен, всичко си му е наред на пазара, само богатите не щат да плащат.

41

Свиня

преди 2 години

Колкото вземат от свръх печалбата на държавния АЕЦ за да подпомагат бизнеса толкова трябва да ввземат и от частния ВЕЦ , Соларен или Вятърен парк....щото частника прави гуша от цената на тока който произвежда и в същото време другите му предприятия или тези на жена му искат помощ от държавата за скъпия ток...

40

Анонимен

преди 2 години

Сбъркан съюз сбъркан пазар

39

Къв пазар

преди 2 години

Как пък за 30 години нещо не поевтиня всичко лети нагоре

38

Анонимен

преди 2 години

Никой в ЕС не мисли народите никой

37

tODOR jIVKOV

преди 2 години

sCHTE REVETE ZA MEN TOKA 2 STOTINKI VODATA DET TECHE U REKATA 2 LV CQL MESEC

36

Анонимен

преди 2 години

През социализма и неокапитализма се говореше за "снабдяване с електроенергия".............Днес се говори за "търговия с електроенергия".........................Търговията е виновна за спекулата и високите цени................ Бизнесът трябва да иска връщане към "снабдяването с електроенергия".............Дългосрочни договори, премахване на посредниците търговци по веригата..........Изгодни цени за производители и консуматори, без спекуланти търговци, които нищо не произвеждат.

35

Анонимен

преди 2 години

Я откачай жиците,режи водопровода и да се врръщаме във времената на хан Крум!Разменна търговия без пари,стока срещу стока и готово!Нема да ме интересува нек, вик ,ток,мок и какво ли още там.Да си ги държат,да видим като никой не купува по колко ще го продават?!Едно магаренце,каручка,садим си градинката за лична консумация,някое козле,кокошка и си гледайте работата!

34

Анонимен

преди 2 години

Едно време държавата директно продаваше тока на хората и беше евтин.Сега са се наредили по веригата кияци и на всеки се отчита част от сумата.Стана невъзможно да се живее бе!

33

Анонимен

преди 2 години

Свободен пазар, борсови цени, либерализация, диверсификация, търговия с електроенергия, въглеродни емисии, зелени политики, възобновяеми източници, спиране на ТЕЦ, спиране на АЕЦ.................

32

Анонимен

преди 2 години

Тези наглеци все искат да точат от държавата и държавните предприятия. Нека да искат компенсации от частните производители и търговци на ток.............АЕЦ Козлодуй трябва да събира пари за строежа на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй...............НЕК трябва да изплати дълговете си....................Все искат държавните предприятия да работят на загуба в полза на частния бизнес............Никакви компенсации за тези измамници и лъжци...........

31

до 39

преди 2 години

Ама ти бате ти Бойко ли слушаш?Хахахахаха!По истинските телевизии излизаха специалисти и го опровергаха още преди няколко години.Бойко само говореше за друго трасе,но правеше всичко възможно да не се случи връзката с Гърция и да не върви шистов газ към България,за да не конкурира Москва,иначе Путин щеше да го свитне!

30

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, нали бате ви Бойко щеше да получава газ от Азърбейджан, щеше да прави хъбове с газ, какво стана? Нищо! Това за сетен път показва, че като не си гледаме нашите интереси, както беше в случая с Южен поток, а обслужваме американските нареждания за УЖ диверсифицирана енергийна система, накрая пак с двата крака сме в кереча.

29

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вдигат цената на газта и от тях е всичко.САЩ предупредиха,че ако само от Русия се снабдява ЕС с газ така ще стане и затова слага санкции на Русия и сега ние ще им ги плащаме на руснаците.САЩ и Русия си играят с Европа както си искат.

28

Анонимен

преди 2 години

Не бе цитират Васил Велев председател на асоциацията,а за него потребители на газ са производителите на ток,та те продават на нас крайните потребители ток и с това скачане на цената на газта излизат на загуба ако не вдигнат цената на тока.

27

Анонимен

преди 2 години

Кой обърка и счупи пазарът на електроенергия в Европа? Волунтаристичните опити на некадърните ес-управляващи, чупещи пазара ли? Мaлoyмнaтa зелена сделка ли?

26

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера... как така потребителите ще продават нещо, още повече на загуба?!?!?!?!?!?! Те са потребители а не производители. Производител продава на потребител. Потребителят е краен клиент и само употребява. Но явно тия псевдолaйHpu дет списват всичко тук са пълни негpaмотници. Правят ли изобщо разлика межди потребител и производител? НЕВЕЖИ, не знаете изобщо къде се намирате и какво пишете и какво изобщо правите между живите. Ама грам идея си нямате от нищо.

25

Анонимен

преди 2 години

Аз като потребител не продавам нито на печалба нито на загуба,ама карай.Който е писал статията явно не прави разлика между потребител и производител.

24

-10

преди 2 години

Потребителите на електроенргия да продават на загуба продукцията, която произвеждат.

23

cinik

преди 2 години

Аман от менте работодатели, що за фирма си като първия ти вопъл е данъкоплатеца да те "компенсира" !Като си некадърник и не можеш да работиш- затваряй, никой не е длъжен да ти дава пари...