62

Василев

преди 2 години

Радев като вдигна юмрука не беше ли вкаран в играта на честния страведлив български държавник-политик, който трябва да обсеби задължително протеста на всички образовани българи, които не са на хранилка от клиентската шуро-баджанашка гербаво-депесарска организирана престъпна група, и нямат никакъв начин да пробият в затлачената от рекет,популизъм и вулгарност българска политико-икономическа реалност!Агент Шерил Роджърс!ЦРУ!!!

61

И друго

преди 2 години

За три мандата все и нещо добро ще да са направили ГЕРБ. Но друго е и смешно, и долно, и жалко. Значи, Герб са "токсични", а всички други са от партии на промяната, поборници за правда и свобода, жертви ще знайш, радетели за демокрация и пр. алабализми. Как стана, че различните партии, лидери, пчелички, гномове, славчовци, христовци, дончевци, президенски, бесепари (2-3) фракции, масони, сценаристи, антихристи, радикали,либерали станаха "на калъп". Къде отидоха идеологии, ляво, дясно, център...

60

Анонимен

преди 2 години

АМАН ОТ ПИШМАН АВТОРИТЕТИ, КОИТО 30 ГОДИНИ НИ ДАВАТ АКЪЛИ. Я ВЪРВЕТЕ НА МАЙ_НА_ТА СИ!!! АЙДЕ КЪШ, КЪШ !!!

59

Факт

преди 2 години

А Буци скоро ще бега в Дубай при Черепа.

58

Пандора

преди 2 години

Не пускайте новини за Пандора Гейт. Няма нужда.

57

Еха

преди 2 години

Каква "новина" са подложили на гербавата ***. *** за пример!

56

Анонимен

преди 2 години

И слепите вече видяха, че ДС помага на Радев и парламентарните циркове са само патерица за това да го добутат до нов мандат, като създават криза след криза в която всички партии се боричкат в калта (а тези, които отказват, ги замерват с нея).

55

Анонимен

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаДанко не е само този. Доста съветници на Чорапа го напуснаха. Един май и дело заведе. Такова чудо в България май не помним. Елена Йончева, Калоян Методиев, Иво Христов, Илиян Алипиев, Борислав Цеков. Стигат ли ти?

54

истина

преди 2 години

Ако корабът Вера Су потъне, няма да е голямо чудо. Голямото чудо е че държавата ни под некомпетентна и противозаконна власт на президента Радев ПОТЪВА.

53

истината

преди 2 години

Зорът за президентското столче е хубавата пенция-над 5 бона при само 5 г стаж.Кой ти ги дава.Радев,ПаравановСтоянов и прочие си ги изкараха.А на Герджика заплатата му е 2 пъти по-малка от президентска пенция.Дълбого се съмнявам,че някой се е загрижил за моя милост.

52

Хм

преди 2 години

...Който мисли,че 600 хил и повече българи на хранилка може да тормозят останалите няколко милиона... Съгласен на 100%, затова не трябва да се обобщава. И да не прекаляваме с "милионите" българи, ако извадиш от тях БСП, ДПС и някои други дребни, твоите "милиони" ще паднат доста. Та, да не се напъва никой прекалено, за да не стане беля.

51

Анонимен

преди 2 години

До Хм600хил.са отишли на изборите. Но при мен двама ги домързя на последните избори. Трети не може да се оправя с машините. Та..... Сигурно гонят над милион със скритите подръжници. И като ми се изцепи някой"демократ"от името на целия народ. А ние какви сме? А? Ами да ни пращат в Белене. С реални"десни"разбирания съм. А ДаБългария не са десни, ако не знаете. И не знам какво правят в ЕНП? Но ГЕРБ са най-малкото зло.

50

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Подмяната ще стопи електората на ИТН с 50%.

49

Анонимен

преди 2 години

До: номер 49 (Данко Харсъзина) Бе какво ти е било стабилно бе ти сънуваш ли???От години не си получаваме редовно заплатите поради всякакви фирми и компании приближени на ГЕРБ които не ни плащат! Куче влачи рейс - никакъв контрол на нищо, всеки гепи колкото може, а за нас в най-долния край на хранителната верига остават само трохичките! И така почти 12 години откак Бойко Борисов е на власт!Ако ти работиш в приближените на него фирми може и да си бил добре, но гепенето свърши вече!

48

До 42

преди 2 години

Как да вярвам на проект, заченат в лъжи и нарушение на основни закони! Поведението на Радев е насочено към втория му мандат на ВСЯКА ЦЕНА! Какво тук значи народ и интереси!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Мнго те боли за Русия товарищ. Що така?

46

к

преди 2 години

коалициите и дискусиите са в наш плюс, разбива се монолитната структура на партиите и това ще е в полза на гражданите

45

Щом

преди 2 години

Калоян Методиев по прякор обратното на острото ли?

44

Брм

преди 2 години

Който мисли,че 600 хил и повече българи на хранилка може да тормозят останалите няколко милиона,дълбоко се лъже.Или равнопоставена коалиция,или май...ви.

43

Prima

преди 2 години

АнтиГЕРБ вота е пръснат на не знам колко, да броим: ПП, ДБ, БСП, ИТН, ***, Възраждане, дотук 6 партии, които доказаха, че са несъвместими и не биха се коалирали. Та, не ни чака нищо добро. Може би това е целта на някои мераклии за президентска власт-да докажат емпирично, че парламентарната република не работи. Ако това е така, то ще страдаме още. Няма да сме дори орбанова Унгария, а по-скоро хибрид между ердоганова Турция и путинова Русия. Както каза Иво Петров: Народ, второ поколение с обувки.