42

Анонимен

преди 2 години

по голяма заплаха за икономиката им от байден няма.

41

Анонимен

преди 2 години

Заплаха за икономиката на САЩ са единствено демоН-Рат-ите.

40

Анонимен

преди 2 години

Когато даден народ дълго време не е избивал елита на собствената си страна, елитът започва да мисли как да избие народа. Във Великобритания не е имало революция от 17 век, а в САЩ никога не е имало. И елитите на тези страни са започнали да се мислят за богове и че могат да разполагат с живота на хората не само на собствените си страни, а на целия свят.

39

В.

преди 2 години

ЖБ е заплаха за мен

38

Анонимен

преди 2 години

Пробват се да видят докъде ще им се позволи да стигнат. Аз лично познавам няколко хора, които напуснаха работата си в САЩ не защото са ги задължили, а заради натиска от колегите, които са ги гледали като прокажени. Но реално докъде може да стигнат? Работещите в корпорациите първи ще изядат дървото, но тези в средните и западни щати не се поддават - това са хора, работещи в производство, земеделие и животновъдство и ще им се накриви шапката някой да ги заплашва.

37

Анонимен

преди 2 години

Изкуфелият дядка надали ще изкара цял мандат. Никой не го слуша, дори собствената му глава.

36

Проф. Бидон

преди 2 години

Тези с деменция и алцхаймер по принцип имат халюцинации ежеминутно, та дементния Джо вече не знае къде се намира и кой е!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Uspokoi li se otloji deflota glasuva 29 triliona mnogo xartiq schte ide misli za prirodata

34

Джо (не Байдън)

преди 2 години

Същия този Байдън каза "Неваксинираните са заплаха за ваксинираните". Това издава колко зомбирана е тази нация и целта не е справянето с ковид, а фашисткото пречупване на хората с различно мнение.

33

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че са заплаха. После не се оплаквайте от скока на цените, от безработицата, от липсата на достъп до здравеопазване.

32

Анонимен

преди 2 години

Bratched kato si protiv belite i normalnite,koito ti pravqt ikonomikata s cvetnite kak schte izkarasch 30 milqrda ne te vijdam.Umirate bavno i bezslavno.

31

Анонимен

преди 2 години

Близо половин Америка не искат и да чуят за ваксини, нито за Байдън.

30

От Берлин

преди 2 години

Ето този е истинско Ковид-Зомби с Алцхаймер...!!! Кукла на конци...

29

Анонимен

преди 2 години

А кои точно са неваксинираните извинете? То в САЩ масово са антиваксъри, истински антиваксъри. Но пък за ковид ваксина се редят на опашка. Абе стадо.

28

Анонимен

преди 2 години

Е как 60 г не я видяха тая заплаха? Тия нямат една нормална ваксина. Правят кампании да убеждават американците да ваксинират децата си с доказано ефективни и добри ваксини, но това не били антиваксъри. Леле божке. Абе да се набодат по 5 пъти за ковид, пък шарката, полиото, дифтерията кучета ги яли. Само да им е ясно, че от тия ваксини дето не ги слагат се умира в пъти повече. Но тяхна си работа. Ние имаме качествените ваксини. Другите ако преценяме, че ни трябва си я слагаме или пък не.

27

Страх

преди 2 години

Ами ако ваксината има негативни ефекти в дългосрочен план, Байдън ли ще ме съживи ако ритна камбаната?

26

Анонимен

преди 2 години

Хем в САЩ няма болнични. А тук освен неработещите болни, карантирирани, които изразходват целия ресурс на здравната система, харчат и социалната ни система. После що имало инфлация, що тока и бензина скъпи...Ами затова! Заради антиваксърите!

25

АнонимеН

преди 2 години

БАЙДЪН МНОГОКРАТНО ОБИДИ НЕВАКСИНИРАНИТЕ! НАРЕЧЕ ГИ НЕПАТРИОТИ КОЙТО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОЖЕРТВАТ В ИМЕТО НА СТРАНАТА СИ , ЗАЩОТО И ДА УМРЕЛИ ОТ ВАКСИНАТА ТОВА БИЛО В ИМЕТО НА СТРАНАТА! ИНАЧЕ САМИЯ БАЙДЪН НИКОГА НЕ СА ГО ВАКСИНИРАЛИ СРЕЩУ КОВИД А ИНАЧЕ ЛЪЖЕ, ЧЕ И 3-ТА ДОЗА СА МУ СЛОЖИЛИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛИЦЕМЕР!

24

Разгеле

преди 2 години

САЩ са си отличници, нема спор/ това е ирония/Много бързо разкриха виновника за срива на икономиката, браво!сега остава да намерят някой да им се върже на гениалното разкритие!

23

Анонимен

преди 2 години

Фейк президент, на крадени избори- срам за Америка си другарю Биден!