29

Сюлейман паша

преди 2 години

Уух,че е грозна тая бабичка!!!Дали е могла да се ожени изобщо? Лицето й не изльчва нищо друго освен лукавство,угодничество,привидно смирение-характерни за хората от тоя регион!И за какво са им пари на грозните хора?!И пари да имаш-грозен и отвратителен си,никой не те обича,вьртят се около тебе не заради самия тебе а заради факта,че имаш пари.Кучешки живот!

28

Анонимен

преди 2 години

Столична община на Боко и Фандъкова е като "Дядовата ръкавичка" - винаги има място за още един гербер, изгонен отнякъде за корупция и престъпления.

27

Анонимен

преди 2 години

Сталинка наближава в село София да се върне, да се върне, Боко да прегърне.

26

Анонимен

преди 2 години

Край на световната кариера на Сталинка Георгиева. Ще се върне в София да стане заместник кмет на Фандъкова по далаверските въпроси.

25

Анонимен

преди 2 години

Наглата Сталинка не дава оставка. Трябва да бъде уволнена дисциплинарно и осъдена за работа за чужда държава...................Тя си мислеше, че МВФ е международна организация, икономическа организация, независима организация.....................Не, МВФ е западна организация на САЩ и по-малко на Западна Европа. Тя е политическа организация, организация за налагане на санкции на чужди държави.................Сталинка не е разбрала и се е помислила за шеф.

24

защо

преди 2 години

Сготвиха я. МВФ и Световната банка са американски инструменти. Просто забрави, че "Америка е над всичко".

23

Алекс

преди 2 години

Кристалина,кариерата в МВФ приключи.Обади се на Фандъкова,ако може да ти намери нещо в СО.

22

Анонимен

преди 2 години

Да сте виждали ГEPБepacт, който да не отрича?

21

Анонимен

преди 2 години

Изглежда е модерно всички да са щат на Китай напоследък. Явно плащат най-много.

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Дано да се отърве горката...невредима.Все пак на...времето,когато избираха Ген Сек на ООН-то,не трябваше да се явява като 2-ри кандидат на България,защото Ирина Бокова имаше по...големи шансове.Бокич Банкянски(както винаги) се направи на фолям...разбирач и не я подкрепи,по...геостратегически съображения.Боко е...голям геостратег и сега требе да спаси Кристалина с неговите...големи връзки.

19

Bai Van

преди 2 години

Поне да се бяха опитали да вдигнат с 10-20 пункта рейтинга за бизнес на България без много шум по добра работа щяха да направят.

18

Demonaz

преди 2 години

Сталинка Георгиева на тая снимка е все едно от цк на бкп.

17

Сата НАТО

преди 2 години

Че може ли в Колективния Запад да има несправедливи неща? Камо ли пък несправедливо разследване! Сталинка за какво намеква, че при капитализма може да има несправедливост ли? А лелее...

16

Еврейските далавери

преди 2 години

край нямат.Прав беше дядо ми.

15

Анонимен

преди 2 години

Я..края се е облажила от катайските пачки

14

Ха-ха

преди 2 години

Чета коментарии, че след финансов комисар на ЕС, вице на Световната банка и шеф на МВФ, се надявала на стола на ..."БНБ"! Някои хора май отдавна са скъсали нишката с реалността

13

Taню

преди 2 години

Комсомолката със Сталин, вграден в малкото и име... Какво да добавим?

12

Надблюдател

преди 2 години

Явно е ,че си е политическа атака,заради отношенията Щатите -Китай! Изглежда Щатите искат някаква по-различна политика на МВФ ,и Кристалина нещо им пречи!Ако успее да се измъкне от такава постановка, ще си качи още повече авторитета си!

11

D

преди 2 години

Т.е. надява се на компромиси и да си затварят очите.

10

Анонимен

преди 2 години

търговия с влияние.подкупна кариеристка.самозабравила се.защото и държат стола на шеф на БНБ празен.да се върне на ясла пак.срамота